Süper Cami

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Saçmalıyorsun... Okullar için ne kadar para toplanıyor onu damı devlet yapıyor o da halk para topluyor kendi arasında... Trilyonlarca para toplanmadımı 1 gecede 2 gecede daha sen ne saçmalıyorsun... Eğer 20 tane imamın anırtısıyla uyanmak istemiyorsan git İngiltereye, Fransaya, Rusyaya orada yaşa :| Türkiye böyle çoğunluk böyle istiyor istemese o kadar parayı hacamat etmezdi oralara... T.C'nin o kadar ihtişamlı camileri yapacak gücü olmayabilir ama 70 milyon aralarında para toplaya toplaya yavaş yavaş o camileri yapar ki iyi de yapar... Ha ben bi sokakta 3 tane cami olmasını mı istiyorum hayır ama en azından bi camiye gitmek için arabaya binmemek o kadar yolu tepmemek gerekir diye düşünüyorum. Bunun içinde devletin bir sınırlama koyması gerekir ama sen camilere köpeklerin bile pislemekten tiksindiği yer diye hitap ediyorsan ben senin dediğin her lafa muhalfet olurum eğer o Ezan-ı Muhammediye anırtı diyorsan her lafına muhalefet olurum! Bu bu kadar basittir sen saygı duyacaksın ki millette sana saygı duyacak.

Beni sinirlendiriyosrsunuz sonra ettimi ben küfür etmiş oluyorum ben kavga etmiş oluyorum.Zihni kör herif beynin gibi gözünde mi kör.Okudugunu anlamıyorumsun senin zihniyetinin yaptıgı her camiye köpek bile sıcmaz diyorum cünkü ecüs bücüs milyonlarca cami var.Senin ibadethanenden banane ne yaparsan yap.Genel mi konusuyorum sizin kör zihniyetinizin tabakaneye bok yetiştiri gibi yaptırdıgı sallamayson camileri kastediyorum anlamakta güçlükmü cekiyorsun.Sonra degil tirilyon ziltirilyon toplansa yetmez.Bu ülkenin milyonlarca okul cagından genci çocugu var.İsterletse katrilyol toplansın bastakiler bir yerlerde bi işe el atmaıdı zaman yürümüz.Senin o ezan-ı muhemmediye'ne ben hakaret etmiyorum ne usul ne makam bilmeden cıkıp ezen okuyan ve onan izin verenler hakaret ediyor.Evet hayvan gibi anırıyorlar.Bana muhalefet olucakmıs ol.Çokta seyimde her seferinden göt olmaktan zevk alıyorsan ol yalan mı.İnkar et

Birde sen kimi kimin ülkesinden kovuyorsun.Senin inancından banane cokta tın.Bu ülkeyi sizin zihniyet kurtarmadı onlara kalsak hala sömürgeydik.Biri gidecekse o da bellidir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Baskalari icin kutsal olan seylere hakaret edemezsin.Enazindan onlarin inandiklari seyler var sen neye inaniysn islam olmadigi acik;oyle olsa kendi dinene hakaret etmezdin.Senin bi kutsalin varmi

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:

ZoRKaYa bunu yazdı:
    Saçmalıyorsun... Okullar için ne kadar para toplanıyor onu damı devlet yapıyor o da halk para topluyor kendi arasında... Trilyonlarca para toplanmadımı 1 gecede 2 gecede daha sen ne saçmalıyorsun... Eğer 20 tane imamın anırtısıyla uyanmak istemiyorsan git İngiltereye, Fransaya, Rusyaya orada yaşa :| Türkiye böyle çoğunluk böyle istiyor istemese o kadar parayı hacamat etmezdi oralara... T.C'nin o kadar ihtişamlı camileri yapacak gücü olmayabilir ama 70 milyon aralarında para toplaya toplaya yavaş yavaş o camileri yapar ki iyi de yapar... Ha ben bi sokakta 3 tane cami olmasını mı istiyorum hayır ama en azından bi camiye gitmek için arabaya binmemek o kadar yolu tepmemek gerekir diye düşünüyorum. Bunun içinde devletin bir sınırlama koyması gerekir ama sen camilere köpeklerin bile pislemekten tiksindiği yer diye hitap ediyorsan ben senin dediğin her lafa muhalfet olurum eğer o Ezan-ı Muhammediye anırtı diyorsan her lafına muhalefet olurum! Bu bu kadar basittir sen saygı duyacaksın ki millette sana saygı duyacak.

Beni sinirlendiriyosrsunuz sonra ettimi ben küfür etmiş oluyorum ben kavga etmiş oluyorum.Zihni kör herif beynin gibi gözünde mi kör.Okudugunu anlamıyorumsun senin zihniyetinin yaptıgı her camiye köpek bile sıcmaz diyorum cünkü ecüs bücüs milyonlarca cami var.Senin ibadethanenden banane ne yaparsan yap.Genel mi konusuyorum sizin kör zihniyetinizin tabakaneye bok yetiştiri gibi yaptırdıgı sallamayson camileri kastediyorum anlamakta güçlükmü cekiyorsun.Sonra degil tirilyon ziltirilyon toplansa yetmez.Bu ülkenin milyonlarca okul cagından genci çocugu var.İsterletse katrilyol toplansın bastakiler bir yerlerde bi işe el atmaıdı zaman yürümüz.Senin o ezan-ı muhemmediye'ne ben hakaret etmiyorum ne usul ne makam bilmeden cıkıp ezen okuyan ve onan izin verenler hakaret ediyor.Evet hayvan gibi anırıyorlar.Bana muhalefet olucakmıs ol.Çokta seyimde her seferinden göt olmaktan zevk alıyorsan ol yalan mı.İnkar et

Birde sen kimi kimin ülkesinden kovuyorsun.Senin inancından banane cokta tın.Bu ülkeyi sizin zihniyet kurtarmadı onlara kalsak hala sömürgeydik.Biri gidecekse o da bellidir.

Ne dediğini anladım kör(!) benim yaptığım camiye dediğini anladım merak etme sen isterse cami çarpık çurpukj olsun her halükarda Allah'ın evidir sen oraya köpeklerin bile z*çmaya tiksindiği yer diyemezsin.  Bu ülke Laiktir milleti Müslümandır! Biz burada bazı insanları da biliorz Müslümanm aslında ama şu nasıl Müslümanlık oluyor diyip ateist çıkanları, Türkiye Türkiye diyip vatan haini çıkanları... Yani anlayacağın sizin(!) gözü pek açık(!) zihniyetinizin ibadethanesini-ki varsa- ben çok merak ediyorum :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Bana aynı lafı döndürüp dolastırıp tekrarlamayın.Bu gün sizin dininize inancınızada küfür edende hakaret edende yine kendinizsiniz.Bu kadar aciz adamlarsınız hala yok allahın evi yurdu buyu suyu.İşte zihniyetin araplaşmasıdır bu.Arapta iki direk diktigi yere cami diyip allahın evidir diyor ama pegmamberlerinin evinin önü çöplükten geçilmiyor.Sonucta allahın evidir zihniyeti zaten basımıza ne getirdiyse getirdi.Ama ne olursa olsun allahın evidir aman ne olursa olsun dini bütün adamdır aman ne olursa olsun namazında niyazında.Yıllardır bu zihniyet içine sıcıp bıraktı bu ülkenin hala ne olursa olsunlardasınız gecin bunları.Makam usul bilmeyen adamları imam diye atıyanlar,onun bunun coluguna cocugna tecavüz eden zihniyeti dinci bir gazetede yazar yapanlar,allahın evi diye adlandırlan camileri hiçbir özen göstermeden yapanlar dininize hakaret küfür etmiyo ben bunları söyliyince hakaret etmiş oluyorum öyle mi.Aziz nesinin kulakları çınlasın,üstad her zaman haklı çıkıyor.

Devamlı aynı seyleri söylüyorsunuz aynı sekilde cavap alıyorsunuz.Kabul etmek işinize gelmiyor.Çünkü dogru.Her seyi geçtik hersey iyi çok güzel fevkelade mukemmel benim köpegin bile sıcmıyacagı yer haline getirdiler demem mi siz batıyor.Camiileri o hale getirenler melek.Hiç onlar konuslmuyo tartısılmıyo.Kabul edin artık su hatanızı tamam deyin.Bosuna şu saçma sapan düşüncelrinizi diretmeyin hiç bir çözümü yok.

Birde hiç bir tanısıklıgımız konusmuslugumuz selamlasmaıdıgmız elemanlar al gülümlü ver gülümlü seklinde hitap etme gaflatinden bulunumuslar.Siz siz olun tanımıdagınız adamlarlar al gülümlü ver gülümlü konusmayın yoksa sokarlar adamın agızınıza gülüde sapınıda dikeninide.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Art niyetlisin, on yargilisin resmen saldiriysn.Sana ne kardesim camiyemi gidiyosn birak onu gidenler dusunsn sana noluyodu yok oyle yok boyle diye saldiriysn dislerini gosteriysn neyin dusmanligi bu.Bırakin bunlari.. cok basit seyler sizin gibiler 50 yıl oncede aynı seyleri soyluyodu sende aynilarini soyluysn.Yok ezandan rahatsiz olanlar,camilerin coklugundan rahatsiz olanlar neyin pesindesiniz..Neyse ben derdimi anlattigimi dusunuyrm benim icin konu kapanmistir.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    abdest alırken israf oldugu için her hangi bir uvzu üçten fazla yıkamanın mekruh oldugu dinimizde çok saçma!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

İşinize gelmiyor degilmi saldırıyorum saldırıcam sonuna kadar ititrazı olan şimdi çıksın karsıma.Her mahallede gereksiz 2 tane cami varken anadoluda okulu olmayan çoçuklar için saldırıcam,ögretmeni olmadıgı için kendisi arkadaslarına ders vermeye calısan çocuklar için,okuluna gitmek için kmlerce yol yürüyenler için,kapısı bacası olmadıgından hala sobayla suna bunla ugrasıp okumaya calısanlar için.Maddi güçlükler yüzünden okula gidemeyenler için.Onlarca ögretmene acıgımız varken binlerce imamımız oldugu için.Evet ben bu yüzden art niyetliysem sonna kadar art niyetliyim.Dünde vardık bu günde varız.

Milyonlarca genç nufusumuz oldugu halde çogunun tahsili dogru düzgün olmadıgı için.Büyükşehirlerde bile labaratuarı,bilgisayarı ve bir çok arac ve gereci olmadıgından yarım yapamak ögrenip görüp hiç bir halte yaramayan nesiller yetiştirmemek için varım,karsıyım ve bu yüzdense sonuna kadar atr niyetliyim.Birde kalkıp hangi suratla bana sanane karısma dersin.Hadi beni geçtim mevcut camiler işinizi görürken bir yenisini daha eklemek için para üstüne para koyerken diger bir köşede okulu olmadıgı için egitim görmemiş çocukların yüzüne nasıl bakıcaksınız.Yüzünüz var mı.İnanıyorsunuz madem öbür tarafta hiç korkmuyorsunzu yakanıza yapısacaklar diye.İnanaıyormusun ya.Ben inanmıyorum bu yüzden var mı.Art niyetliyim var mı çıkın itiraz edin karsı çıkın.Hep burdayız her zamanda burda olucaz. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:

İşinize gelmiyor degilmi saldırıyorum saldırıcam sonuna kadar ititrazı olan şimdi çıksın karsıma.Her mahallede gereksiz 2 tane cami varken anadoluda okulu olmayan çoçuklar için saldırıcam,ögretmeni olmadıgı için kendisi arkadaslarına ders vermeye calısan çocuklar için,okuluna gitmek için kmlerce yol yürüyenler için,kapısı bacası olmadıgından hala sobayla suna bunla ugrasıp okumaya calısanlar için.Maddi güçlükler yüzünden okula gidemeyenler için.Onlarca ögretmene acıgımız varken binlerce imamımız oldugu için.Evet ben bu yüzden art niyetliysem sonna kadar art niyetliyim.Dünde vardık bu günde varız.

Milyonlarca genç nufusumuz oldugu halde çogunun tahsili dogru düzgün olmadıgı için.Büyükşehirlerde bile labaratuarı,bilgisayarı ve bir çok arac ve gereci olmadıgından yarım yapamak ögrenip görüp hiç bir halte yaramayan nesiller yetiştirmemek için varım,karsıyım ve bu yüzdense sonuna kadar atr niyetliyim.Birde kalkıp hangi suratla bana sanane karısma dersin.Hadi beni geçtim mevcut camiler işinizi görürken bir yenisini daha eklemek için para üstüne para koyerken diger bir köşede okulu olmadıgı için egitim görmemiş çocukların yüzüne nasıl bakıcaksınız.Yüzünüz var mı.İnanıyorsunuz madem öbür tarafta hiç korkmuyorsunzu yakanıza yapısacaklar diye.İnanaıyormusun ya.Ben inanmıyorum bu yüzden var mı.Art niyetliyim var mı çıkın itiraz edin karsı çıkın.Hep burdayız her zamanda burda olucaz. 

Yani bu camilere karşı olmanın tek sebebi okul olmadığı yüzünden yani bu ezanlara anırtı demenin tek sebebi yeterli okul yapılamadığı için yni (bazı çarpık çurpuk) camlere köpeklerin bile z*çmaktan tksindiği yer demenin tek sebebi yeterli okul olmaması öylemi insana hade len derler :| Ben burada art niyet ararım şimdi çıkıp bana eğer öyleyse ben art niyetliyim deme. Burada ismini vermek istemedm bazı şahsiyetlerde ben Müslümanımda aslında ama İslamda burası niye böyle niye şöyle diye laf sokup Peygamber efendimize laf sokup aslında ben Müslümanım da diye gidenleri gördük 2 ay sonra Ateist oldukları ortaya çıktı... Yani sende camilere karşı çıkmak için sadece okul olayını bahane eder gibi davranıosun saçmalık :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:

konpicyus bunu yazdı:
    hayır bir camii için niye bu kadar kasıyolar? yapçakları gene aynı şeyler. yap 4 köşeli 1 kubbeli 2 minareli bir camii olsun bitsin bence

Dimi,sonra etrafı ecis bucus binlerce cami kaplasın.Görenlerin midesi bulansın mimarinin boktanlıgı yüzünden.Herifci oglu iki sopa catıyo cami diye satıyo.Evet aynı soruyu bende soruyorum niye kasıyorlar bu kadar yapın osmanlı mimarisi ile güzel camiler az olsun öz olsun geri kalan heryer okul olsun. 

cami camidir boktan görüntüsü olsa da. sonuçta dışı değil içinde yaptğın icraat önemli. sadece o kadar para harcıcaklarına sade ve hoş bir tarza sahip normal bir camii yapmalılar. ama şu var her önüne gelen camii yapmasın. adam gibi cami yapın 3-5 tuğla bulan bina dikmesin.

o hayır severler köşe başı cami yapıcaklarına köşe başı okul açsalar daha mı kötü olurdu ...

çok camidense çok okulu yeğlerim . hoş cami zaten oldukça fazla.

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

ZoRKaYa bunu yazdı:

sanalda ötmesi kolay ... 

haha!.senin zihniyetin mi kurtardı bu vatanı?

http://img136.imageshack.us/img136/6987/canakkale15re7.jpg

sömürgeymişmiş...komik çocuk seni..

önceki mesajımda 500metrelik bir yolda 11 tane okulun olduğundan bahsediyorum.hangi eksik okuldan bahsediyorsun?

eğitimime mi az para biçiliyor?eskişehir de engelliler için yapılacak okulun yazılım masrafı 10trilyon.mimariden bahsetmiyorum bile..hangi eksik bütçeden bahsediyorsun?senin camiye giden üç kuruşa değil elemanlarına verecek max.60milyar dışında 10trilyonun üstüne yatacak adamlar olmalı.

bu ülkede 70milyon insan varsa en az 50milyonu müslüman.69milyonunun nüfus cüzdanında islam yazıyor.

görende toprak bitmiş sanacak..bu topraklarda okulda olacak cami de...

eğitim mi eksik?okuyana eğitim her yerde var..tıpta dünya da kaçıncı sıradayız araştır google dan.sağlık için amerikaya giden insan kadar türkiye ye gelen insan var.okula gidemeyen bi tanıdığın var mı hoca?

sen kimsin ki ezana anırtı diyorsun?sayısının fazlalığından şikayet ediyorsun?cuma günleri millet camilere sığmıyor.bayram günleri ellerinde hasırla camiye namaza gidiyor.

senin inancın sana benim inancım bana.ben senin inancına laf etmiyorsam sen de benimkine edemezsin.Paylaşamadığın topraksa o toprak senin değil arsa sahibinin(şehirde kamunun).para onda istediğini yapar hiçbi bokta yiyemezsin.ezana gelince ona da bi bok yiyemezsin:)

herşeyi geçtim sen o yazdıklarını sokakta söyleyemezsin.anca böyle sanalda ötersin... 

Edit: Daha dün camide yer kalmadığı için kapısının önünde namaz kılan 6 kişi öldü.(Şiddetli rüzgara dayanamayan minare yüzünden)o bölge de bir tane daha ibadethane olsaydı o 6 kişi şuan hayatta olacaktı!!bu devlet herkese yetecek kadar okul ve cami yapmak zorundadır!.

"okul olsun cami değil" diye bir şey demokrasiye dahi aykırıdır.okul yokluğu yüzünden okuyamayan biri varsa çıksın?tanıdığı olan çıksın?yoksa susçaksınız.

Toplam Hit: 7742 Toplam Mesaj: 56