Tahribat Programlama Rüzgarı Ne Dersiniz ??
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
benim çok şahane fikirlerim var bilgimde var ama tembelim düzenli olarak beni taciz edicek ekip lazım :D her konuda yardım ederim.....Java C/Cpp Network(Cisco dahil) Linux C# Java(JME ve J2EE) Php Ruby RubyonRails Python Bash...
super hocam :D 3 tane şahane birleşirse üf diyim :) fakat bıraz calısmamız gerekcek sanırsam:D -
sandman bunu yazdı:
benim çok şahane fikirlerim var bilgimde var ama tembelim düzenli olarak beni taciz edicek ekip lazım :D her konuda yardım ederim.....Java C/Cpp Network(Cisco dahil) Linux C# Java(JME ve J2EE) Php Ruby RubyonRails Python Bash...
-----------------------------arkadaşlar sırf sandmanı taciz etmesi için ayrı bir grup açıyorum :)
1- rootb
2-
3-
..
..
not : sınırsız sayıda alım yapılacaktır :)
-
O zaman biz direk sandman hocamı sürekli taciz edecek minik bişi yazalım. Diğer proceler gelir :P "sandman abuse v.01"
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------yemin ediyorum sen aklıma geldin :D tamamdır sandman da var.Bir iki deneyimli adamda olursa sıkıştığımız yerde destek için başvururuz.
-
bende python ve php ile elimden geldiğince arkandayım :)
-
İlk proje belli oldu: sandman'i dürtme programı :) Projeler ortaya çıksın vaktim olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım. Teamviewer benzeri bir projem var. Port yönlendirme falan yapmadan uzak masaüstü bağlantısı yapacak. Programı yazmaya başlayıp ana hatlarını tamamlayabilirsem kodları paylaşırım hep beraber birşeyler ekleriz. Hangi dilde yazacağıma karar verebilirsem başlayacağım :) Ek dll istemeyen ve exe'yi fazla büyütmeyen bir dil kullanmak istiyorum. Şimdilik dev c++ gibi gözüküyor ama form işlemleri çok kasacak galiba.
-
DarkSkull bunu yazdı:
İlk proje belli oldu: sandman'i dürtme programı :) Projeler ortaya çıksın vaktim olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım. Teamviewer benzeri bir projem var. Port yönlendirme falan yapmadan uzak masaüstü bağlantısı yapacak. Programı yazmaya başlayıp ana hatlarını tamamlayabilirsem kodları paylaşırım hep beraber birşeyler ekleriz. Hangi dilde yazacağıma karar verebilirsem başlayacağım :) Ek dll istemeyen ve exe'yi fazla büyütmeyen bir dil kullanmak istiyorum. Şimdilik dev c++ gibi gözüküyor ama form işlemleri çok kasacak galiba.
-----------------------------dedigin şeyi bizde bir ara arkadaşla yapmıştık :) çok imkansız bir proje degil tek sorun optimize etmek onun haricinde internette bolca kaynak bulabilirsin.Dil çok sorun degil biz java kullanmıştık.Ek dll'e gerek yoktu ama JVM şart Cpp deneyebilirsin ama zor olur:D
-
Hocam bende C/php leimden geldiğince yardım ederim. Bu arada hoşgeldin zumsuk..
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------dedigin şeyi bizde bir ara arkadaşla yapmıştık :) çok imkansız bir proje degil tek sorun optimize etmek onun haricinde internette bolca kaynak bulabilirsin.Dil çok sorun degil biz java kullanmıştık.Ek dll'e gerek yoktu ama JVM şart Cpp deneyebilirsin ama zor olur:D
-----------------------------Java bilmiyorum öğrenmem zaman alabilir. Lisedeyken borland c++ ile çok basit birşey yapmıştım ama borland kullanmak istemiyorum. C++ 'tan değil form işlemlerinden korkuyorum :) qt kullanabilirim belki. Eğer dll istemiyorsa tabi.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
-----------------------------Java bilmiyorum öğrenmem zaman alabilir. Lisedeyken borland c++ ile çok basit birşey yapmıştım ama borland kullanmak istemiyorum. C++ 'tan değil form işlemlerinden korkuyorum :) qt kullanabilirim belki. Eğer dll istemiyorsa tabi.
-----------------------------Malesef Qt GTK Wx bunların hepsi birer kütüphane bu sebepten dolayı bunları kullandıgın zaman içermesi gerekebilir.Cpp seviyene güveniyorsan Cpp.Net kullanabilirsin bazı fonksiyonları farklıdır ama işe yarar tek dezavantazı Linux yada MacOsta çalışmayabilir.Mono projesi her özelligi desteklemiyor.Java ögrenmende C++ bilen biri için özelliklede Nesneye dayalı programlamada belli kalıpları oturtmuş biri için çok zor olmaz.