Tahribat Ve CW
-
hey corc verde borc WC ye uğricam. işemem lazım
zuahha
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------hocam cw yi tam bilmyrm ama orda rütbeler var rütbeli ortamda adamın rütbesine göre msj yazarlar tbt de böle değil ilk başta çömez oluyosn senle dalga geçiyorlar ama yardımcıda oluyrlar azıcık katkı yaptğnda çömezlik kalkıyo ve herkez eşit konuma gelio
aman hocam yanlışın var. tbt de yönetici, mürit, çömez eşit sen bi ayrım gördün mu ? kaldı ki çömeze çömez demek ban sebebi :)
-----------------------------hocam ben ayrım var demiyorum sadece çömez ilk konusunu açtğnda ufak bi dalga geçilio snra normal davranılıyor sakın dedğim yanlş anlaşlmasın
edit:herkes eşit konuma geliyo derken de yani kimsede rütbe yok o manada söledim
-
SyspioniC bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------hocam cw yi tam bilmyrm ama orda rütbeler var rütbeli ortamda adamın rütbesine göre msj yazarlar tbt de böle değil ilk başta çömez oluyosn senle dalga geçiyorlar ama yardımcıda oluyrlar azıcık katkı yaptğnda çömezlik kalkıyo ve herkez eşit konuma gelio
aman hocam yanlışın var. tbt de yönetici, mürit, çömez eşit sen bi ayrım gördün mu ? kaldı ki çömeze çömez demek ban sebebi :)
-----------------------------durup dururken kımse kımseyle dalga gecmez yenı uye olan arkadslar sıte ıcınde yalnış bsıey yaptıgı zaman mısal yanlıs yere konu actıgı zaman dalga gecılmıyor degıl hocam dalgadan kasıt asagılancak kadar degıl ama yınede bı kac laf solenır bu gercektır :|
-
HeadBanger bunu yazdı:
zamana ayak uyduruyor herkez..önceden kimsenin geçim derdi yoktu ama şimdi ekmek aslanın azında :) biraz hakver yahu
-----------------------------Kesinlikle bu konuda haklısın, eskisi gibi değil artık.. Geçim derdi Katlandı.
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------durup dururken kımse kımseyle dalga gecmez yenı uye olan arkadslar sıte ıcınde yalnış bsıey yaptıgı zaman mısal yanlıs yere konu actıgı zaman dalga gecılmıyor degıl hocam dalgadan kasıt asagılancak kadar degıl ama yınede bı kac laf solenır bu gercektır :|
-----------------------------işte bende bundan bahsedyrdm ;)
-
dediğin teknik konularda fazla başlık açılmamasının sebebi nette zaten cevabının bulanabilmesidir. ha tbt ne gerek var o zaman diyeceksin, beceremediğinde ve bulamadığında devreye tbt giriyor. gerçektende bilgisi sağlam olan adamlar var varki sayelerinde vb yi burdan öğrendim. bir kere wcdekiler zevksiz sitenin rengi bile soğutmaya yetiyor orda bir şey okumaya tahammül edemiyorum gözüm çok yoruluyor. ama bazı şeylerde haklısın yozlaşmış net kültürü burayada sıçramaya başladı. eskidende geyik vardı ama geyik için konu fazla açılmazdı konu içinde cevap verilip yapılacaksa geyik yapılırdı çünkü o zamanlar bilgi kıtlığı vardı şimdiki gibi bilgi kirliliği yoktu. adam dalgasını geçerdi ama cevabınıda verirdi. Şimdi bir şey açmaya korkuyorum cart diye cevabı yapıştıryorlar "google".
-
şimdi ben tbtyi 2007den beri takip ediyoum üyeligim biraz geç oldu tbt yi vukaatlar bölümüyle sevdim milletin birbirine güvendigini gördüm sevdigini gördüm adminlerin sıcakkanlılıgını gördüm ama zamanla işler degişti şimdir bir çok admiminin dikine gittigini görüyorum tabi compünün dedigi ne de katılıyorum artık herkesi evinden adsl oldugu için seviye gittikçe düşmekte ben de isterim dh gibi videolar araştırmalar çekelim diye donanım yazılım timleri kuralım diye ama olmuyo mutlaka karşı çkan bir admin oluyor xxxspiderxxx in dediklerinede katılıyorum oda haklı yardım konularnın çok boş geçiyor gereksiz konu açılıyor tabi tbt sadece hack sitesi degil ama ben son 1 yıldır bir hack hareketini oldgunu şahsen görmedim
-
Tahribat Aslında Kalitesini koruyan nadir sitelerden biri burada kalite konuşuyor burada tutup da phpbb lere cookie açığından hack yapan tayfa ile timler açılırsa burada da hack konusu devamlı güncel tutulurdu soruyorum sana wc de hack konuları varda kaç tanesi adam akıllı bilgi veriyor ilk hackim bu msn nasıl hacklenir abi hacköğret Allah senden razı olsun gavur manavın sitesini hackledin hem müslümanlığı hem türkiye yi kurtardın bu mudur yani olay şuan tbt deki her gün giren yorum yapan çekirdek kadro bile onları en yoğun olduğu online üye sayısından daha fazla dır tbt de canla başla birşeyler katmaya çalışan insan vardır insanlar birbirlerine canla başla yanıt vermektedirler. oldu rene bir site hacklesin konu açsın abd kasap sitelrinde türk bayrağı dalgalandırdık bir sürü adam helal olsun ağam diye cevap yazsın bumudur yani kalite anlayışın (wallpaper) konusuna binaen dedim ama sana şu konuda katılıyorum bu aralar mantıksız saçma konular saçma salak üyeler türemeye başladı bunlardan adminlerinde haberi olduğunu biliyorum nitekim bu insalar zırt pırt banlanarak kendilerini ele vermektedirler ama wc ile burası kıyaslanamaz çork farklı bir ortamdır wc ye üyeler şakşakçı tayfa ve çıkarcıdır çoğusu buradakilerin ise bağımlılık derecesinde paylaşım manyağı yardımmanyağı olanlar vardır paylaşımderken kopyala yapıştır değil bilgisini konuşturan tayfa geyikmeselesine gelince ne yani birilerigibi komutancılık mı oynayalım burada ciddiyet böylemi oluyor
asp konusuna gelince cwc o sade asp yi yapmayı bile beceremedi ya webwiz forum sistemini editledi :) bu adamlar kendileri kodladılar hiç değilsebirde alem eskialem değil alem kalitesizleşti kaliteli birkaçadamkaldıysa da hepsi tahribatta dır dışarıda 15 tl vererim bir hack sitesi açarım 15 tl veririm hack haber sitesi açar kendi haberimi yaparım 15 tl veririm birde mirror sitesi açıp yalandan mirrorlar eklerim ona buna da laf atıp kendimi hacklettim mi iş tamamadır dışarıda mantık bu adam html bilmeden hack yapmaya kalkıyor bu adamlara kaliteyi versende anlamaz bu yüzdende buradakikalitelikadro buraya yeter diye düşünüyorum üyeliklerde bu yüzden kısıtlandı kefilli oldu
-
Konu tartışılcak birşey deyil asıl böle konular saçma sapan konular..Bence hiç gerek yok böle konulara, Sonra kalite düştü filan diyrsnuz...
-
her yıl açılıyo böyle karşılaştırma konuları tbt değişim sitesidir içeriği güncel olaylarla değişir ama düşünce yapısı değişmez o yüzden bizler müridiz diğerleri user...