Tahribat Ve CW

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

S.a

Cw veya Wc de yöneticiler felan herseyi milleten gizli yapıyolar. Ama tahribatta böyle bir sey yok yöneticiler bile millete yani bizlere acıklama yapıyor ama wc de öyle bir sey yok.

selametle...

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Bir Kişi Hakkında Yorum yapmak İstiyorsan önce onun kadar iş yapmalısın..

Emirgian Dark... 

!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    cw tamamen ticari kaygıyla kurulan bir site bunu nereden anlıyoruz web tasarım işine bulaşmalarından hosting işine bulaşmalarından sonra sponsor reklam olayına bulaşmalarından ve üyelerinden para toplamalarından

En büyük kalite bu güne kadar kinse çıkıpta Tahribat gerçekleri diye siteler açıp boy boy idaa dizmemeiştir  banakalırsa en büyükkalitelerden biride budur

kimse tahribatın bir bokluğunu ortaya çıkarmamıştır neden çünkü yoktur ama cw ile ilgili tüm hack sitelerinde bulabilirsiniz :):):):)  bunca durumdan sonra bu sitenin kalitesi tartışılır istediği kadar içeriği geniş olsun gözümde fossss

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    cw tamamen ticari kaygıyla kurulan bir site bunu nereden anlıyoruz web tasarım işine bulaşmalarından hosting işine bulaşmalarından sonra sponsor reklam olayına bulaşmalarından ve üyelerinden para toplamalarından

En büyük kalite bu güne kadar kinse çıkıpta Tahribat gerçekleri diye siteler açıp boy boy idaa dizmemeiştir  banakalırsa en büyükkalitelerden biride budur

kimse tahribatın bir bokluğunu ortaya çıkarmamıştır neden çünkü yoktur ama cw ile ilgili tüm hack sitelerinde bulabilirsiniz :):):):)  bunca durumdan sonra bu sitenin kalitesi tartışılır istediği kadar içeriği geniş olsun gözümde fossss

serdar  haklı cwdeher tarafı reklam  ama tahribatın hic bir yerinde reklam bulazsın cünkü tahribat para ile is yapmaz.

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

Konunun "her şey değişti; eskiden şöyleydi" kısmına da ben bir yorum yazayım. İzmir, 1990 ların ikinci yarısı. Rainbow bir de Deniz Atı İkinci Kordon'da en sağlam rock barlardı. Ortalık gene bu gün için söyleneceği kadar zibidi kaynasa da güzel insanlar da oradaydı. Hem ismen hem de cismen... Bu gün o tayfanın uzun saçlarının teli bile ortalıkta yok. Ama gözden ırak olan hepten de yok değil. Hepimiz bir yerlerdeyiz; uzun saçlarımız da artık pek kısa da olsa, kendi adıma böyle değil, uzaktan da olsa göz göze gelir, birbirimizi tanırız. Sadece kalabalığın arasında sindik; ortada gözükmüyoruz. Devir bizim devrimiz değil artık; yuppiler, emolar, hep bir şey olan başka şeylerin devri bu. 

Kıssadan hisse: Tahribat da güzel insanların olduğu bir yer; güzel insanlar ortada çok gözükmüyorsa herhalde bu onların suçu değildir.

Not: Bu mevzuları daha derin düşünmek isterseniz Atilla Atalay okuyun derim. Mesela "Yalnızlık Aletleri" kitabını...Müzik olarak da Erkin Koray' ı önerebilirim. ("Susun ! konuşuyor krallar..." )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    Ben tahribatta fazla eski deilim üye olmak için baya bekledim herneyse cw'de de takıldım bneim gözlemlerim cw de her bölümde birkaç sağlam kişi var sürekli ilgileniyorlar ve bilmiyenlere ufaktan da olsa o bölüm hakkında konular ve güncel şeyler açarak bi yerden başlamalarını sağlıyorlar ayrıca timler oluşturmuşlar arka kapılarda bişiler yapıyolar bu yönlerinden dolayı iyi iş yaptıklarını söylüyebilirim ama tahribata gelince artık paylaşım yapıldığını görmüyroum ama tahirbatta çok salam kişiler var ve genelde "sorarsan öğrenirsin" mantığı taşıyorlar yani konu açmakla felan uğraşmıyolar, ama ilgi alanları hakkında soru sorulunca da kesin yardım ediyolar hemde cw den kat kat daha sağlam cevaplar geliyor. Bölümlerdeki konular düzenlenirsa çok daha iyi olur. Örnek veiryorum Asp.Net bölümünde hiç konu paylaşılmıyor sürekli yardım konuları açılıyor

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

1-Bir aydan beri Tbt de takılan kişiler eleştiri yapanlara neden bok atarlar anlamıyorum.Biliyor muydun ki 3 sene önce burayı.

2-Teknoloji konusunda yardımlaşma hala iyi güzel de,diğer konuların ağırlıklı ortalamasıyla altta kalıyor.Başlarda hoşuma gitmese bile süregelen Futbol yasağı gibi birkaç konuya daha sınırlama gelse hoş olabilir.

3-Bu tarz nerde eski tbt diyen kişiler uzun süreler uğramadıklarından siteye doğal olarak çok farklı geliyor ama farklı bazı konularda da Tbt'nin çok güzel yönleri var onları da bilmek için takılmak lazım.

4-Şöyle bir şey de var,turkteam'ın olumsuz konulara değinmesi olumlu yönleri olmadığı anlamına gelmiyor bu yüzden yazdıkları yanlış değil bana göre.

5-Birilerinin NASA da çalışıyor olması buranın eskiye nazaran kaliteli olduğunu gösterdiğini düşünmüyorum.

6-Wc ile karşılaştırırken de Wc nin olumlu yönlerinden bahsetmiş arkadaş.Millet ise WC şöyle böyle,e tamam öyle zaten de..Teknoloji konusunda olumlu yapılanları göz ardı etmeyip bizim daha iyilerini yapmamız daha mantıklı..Kimse WC ler bunu da yapıyor derken hadi bizde nette satanist avına dinsiz avına çıkalım demiyor zaten.

7-Şahsen TBT nin eskiye kıyasla yine hoş fakat çok farklı yol aldığı kanaatindeyim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Gercekten haklisin.Tam olarak dediklerine katiliyorum

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Type-R
    Type-R's avatar
    Erkek

CW'ye hocam ben Tahribata takıldığımdan 1 milyar fazla takıldım.

Amatörün,Lamerin tekiydim ilk nete atıldığımda yani bundan 4 - 5 yıl öncesi kadar, o zamanlar tabi herkes gibi hekır olmak istiyordum daha ne olduğunu tam ''kavrayamadan'' gidip millete bana hack öğretir misin diyordum msne ekleyip :) tabi konuyla alakasıne diyiceksin bağlıyıcam şimdi oraya.

CW bellidir ki bazı şeylerin kısaca dinin sömürüsünü yapar,  dinle işin olmasa bile cümleye s.a diye girer selametle der çıkarsın bu bir zorunluluktur orada.Böyle yapmazsan yok yani çok istisna (yönetimden tanıdığın) olmadığı sürece üst rütbeler bekleme.Ayrıca üst rütbe nedir ya ? Sen illa Allah'a hizmet ediceksen Allah'la arana kimseyi sokma tek başına hallet bana göre neyse..

Biri soru sorar kimse yanıt vermez ya da az kişi yarım yamalak yanıt verir yönetici foruma merhaba yazar ,yöneticinin tüm sülalesine forum yasin okur.Böyle bir çıkar-yalaka ilişkisi vardır orada, ama burada bu yoktur bunu herkes bilir.

Cümlenin başında dedim 4 yıl önce lamerdim diye, şimdi 3D Tasarımcıyım ve önceleri hep soru sorarken ,birşeyleri tırmalarken yardım beklerdik ya da birşey öğrenince konu açardık ya da tarayıcıya ilk yazdığımız site tahribat.com, zone-h vs. olurken şimdi ilk site highend3d oluyor..sen büyüdükçe sorumlulukların artıyor..hayat mücadelesi başlıyor,ilgi alanın değişiyor ve ona yöneliyorsun sürekli..

Yani daha roman yazılırda böyle.İnsanlar değişti özellikle Türk İnternet sektörü.İlk başlarda bilgi yokken ve ''üstad''lardan birşey öğrenince göbek atardın şimdi ''rep'' forumları türedi, inanabiliyor musun 1 tane Türkçe full Autodesk Maya Tutorial'ı yok.. gidip digitaltutors.com'un ingilizce setlerini anlayıp, öğrenip sonrada 3d sektörünü Tr'ye taşımaya çalışıyoruz.

Böylee , böylee akıp gider işte..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    Type-R bunu yazdı:

CW'ye hocam ben Tahribata takıldığımdan 1 milyar fazla takıldım.

Amatörün,Lamerin tekiydim ilk nete atıldığımda yani bundan 4 - 5 yıl öncesi kadar, o zamanlar tabi herkes gibi hekır olmak istiyordum daha ne olduğunu tam ''kavrayamadan'' gidip millete bana hack öğretir misin diyordum msne ekleyip :) tabi konuyla alakasıne diyiceksin bağlıyıcam şimdi oraya.

CW bellidir ki bazı şeylerin kısaca dinin sömürüsünü yapar,  dinle işin olmasa bile cümleye s.a diye girer selametle der çıkarsın bu bir zorunluluktur orada.Böyle yapmazsan yok yani çok istisna (yönetimden tanıdığın) olmadığı sürece üst rütbeler bekleme.Ayrıca üst rütbe nedir ya ? Sen illa Allah'a hizmet ediceksen Allah'la arana kimseyi sokma tek başına hallet bana göre neyse..

...

......

... 

hislerime tercüman oldun dostum helal.. 

Toplam Hit: 15599 Toplam Mesaj: 104