Tahribat Ve CW
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------
Konu tartışılcak birşey deyil asıl böle konular saçma sapan konular..Bence hiç gerek yok böle konulara, Sonra kalite düştü filan diyrsnuz...
-----------------------------Evet.. Önemli noktalar var fakat bu kadar olaya da neden yok .. Tahribattaki yardımlaşma ve diğer şeyler başka sitelerde yok .. CW ile karşılaştırılamaz bile
-
Paranoiattack bunu yazdı:
-----------------------------celoron bunu yazdı:
tbt gibisi yok
-----------------------------turkteam üstteki cevaptan sonra sana katılmam gerektiğini kesin olarak anladım.
-----------------------------hmm ilginç bi yaklaşım doğrusu.
turkteam bunu yazdı:
-----------------------------Önceden Tahribat açık ara ezer geçerdi. Adamlar ekiplerini kurdular, timlerini kurdular, kapalı veya açık kapılar ardında yaşamlarını devam ettiriyorlar.
Bir şeyler yapıyorlar yani. Görsel anlatımlar falan filan.. Yetiştirdikleri kesim yaptıkları çalışmalar ortada...
Ya Tahribat, bu köhnemiş tavırlar, sitenin adminlerinin ortalıkta pek olmaması, boş adamların buralara dolmaya başlaması neyle açıklanabilir ?
Ortalık asp.net teknolojisi ile kaynıyor, Tahribat web teknolojisi olarak asp ile takılı kaldı.. Yakında asp'den destek kaldırılacak neredeyse...
Bence tahribat hack geyik ortamından çıkmalı ve ciddi açılımlar yapmalı.
1.di si fazla.
2.boş adam heryerde olur, ama tbtde bişeler öğrenir.
3,4 ve 5.asp bilmem, hack hiç yapmadım. ama python ve php ile birçok şey yaptım ve yaptıklarımın bi kısmınıda tbt de yazdım.ve emin olki benim gibi birçok kişi var. üstelik asp bilenlerde birçok şey yapıyorlar.
-
daha önce ki günlerde dikkat etmedim ama son 2 gündür(bugün hariç) ana sayfada açılan konuların hitleri 1000i geçmiyor.
şuan itibariyle geçen bir tane konu var.o da 13 Temmuzda açılmış...
bence bunun başlıca sebebi din-ateist kavgalarıdır."kavga" diyorum çünkü adam gibi tartışılmıyor.
önüne gelen video yu ve salak salak haberleri konu yapanlar çoğaldı.hatta sırf tecavüzle ilgili haberleri üşenmeden arayıp paylaşan bile var...
"namus nedir?" diye konu bile açılmıştı.bu başlığı dışarıdan biri görse sizce bir daha gelir mi?ya da idaresi güçsüz müridler ne düşünür?
bana göre bir çok kişinin banlanması lazım.yaşadığı süre boyunca küfürden başka bir şey bilmeyen müridler var.ya da kavga ortamı yaratan.isim vermek istemiyorum.
ciddi bir konu açılsa mutlaka biri geyiğe döndürüyor.sonra da konu düzelmiyor...kendi adıma söyleyim yazı yazamaz oldum.
eskiler bu gereksiz insanlar yüzünden gitti ya da yazmaya tövbe etti.hoş yazı yazılacak adam gibi bir konu da yok.sırf geyik..
-
ne çok eski nede çok yeni bir üyeyim ama tek bir şikayetim var kimse kimseyi takmyıor arkadaşlar hariç. bir konu açsam 1 kişi bile bi yorum yapmıyor sadece yardım istediğim konularda 3-5 kişi yazmıştır bilmiyorum ben burda paylaşım yapınca kimsenin takmamasından şikayetçiyim başkada birşey yok dökümanlar harika yönetim iyi çok geyik ve siyasi konu açılıyo ama şikayetçi değilim herkez millete bişeyler birşeyler kanıtlama peşinde çünki bunu yanlş bulmuyorum normalde bu konuya yorum yapmazdım ama çok açıldı eski tbt konuları . bölede güzel ne yapabilirzki değiş değincede değişmiyoki be abi .
-
6 ayda bir 1i çıkar ve tahribat eski tahribat deil der.. şimdi compinin söylediklerine aynen katılmakla birlikte..
tahribatla cw yi karşılaştırmaya çalışmana üzüldüm. cw ne tahribattan fazlamı yol kat etmiş.. tahribat sadece 2003 te 2004 te aldığı yol ile hala cwden farklı..
1.si burası el emeği göz nuru :) beklerizki cw midir nezıkkımdır oda kendini geliştirsin.. oda otursun forumunu elleriyle yazsın.. ( dalga geçmek için deil ciddi anlamda söylüyorum.. sevmesemde kendilerini geliştirmelerini isterim)
2.si tahribat 'ın en büyük özelliği özellik demiyelimde farklılığı, kimsenin inançlarını sömürerek yol katetmedi.. etmiyor.. etmiyecek.. bunun yanı sıra.. cw, siyahın üzerine camii yeşili ile pekte bi marjinal deil açıkcası:)
3.sü böyle bi konuyu cw de açmayı dene, eleştiremene kaç sn izin vericekler merak ediyorum.. farklar ortada.. yol katetme konusuna gelince.. bizim öyle misyonumuz filan yok.. yok bimlemkaç ateist sitesi hacklicez bimlemkaç satanist sitesi hacklicez die:)
-
iSo bunu yazdı:
-----------------------------6 ayda bir 1i çıkar ve tahribat eski tahribat deil der.. şimdi compinin söylediklerine aynen katılmakla birlikte..
tahribatla cw yi karşılaştırmaya çalışmana üzüldüm. cw ne tahribattan fazlamı yol kat etmiş.. tahribat sadece 2003 te 2004 te aldığı yol ile hala cwden farklı..
1.si burası el emeği göz nuru :) beklerizki cw midir nezıkkımdır oda kendini geliştirsin.. oda otursun forumunu elleriyle yazsın.. ( dalga geçmek için deil ciddi anlamda söylüyorum.. sevmesemde kendilerini geliştirmelerini isterim)
2.si tahribat 'ın en büyük özelliği özellik demiyelimde farklılığı, kimsenin inançlarını sömürerek yol katetmedi.. etmiyor.. etmiyecek.. bunun yanı sıra.. cw, siyahın üzerine camii yeşili ile pekte bi marjinal deil açıkcası:)
3.sü böyle bi konuyu cw de açmayı dene, eleştiremene kaç sn izin vericekler merak ediyorum.. farklar ortada.. yol katetme konusuna gelince.. bizim öyle misyonumuz filan yok.. yok bimlemkaç ateist sitesi hacklicez bimlemkaç satanist sitesi hacklicez die:)
-----------------------------NOKTA
-
Olaya elimden geldiği kadar objektif bakarak yorum yapayım;orta yolu bulalım.Konuyu açan arkadaşın haklı olduğu yerler var,savunan arkadaşların da haklı olduğu yerler var.
Konuyu açan arkadaş kısaca şunları belirtmek istemiş;
1)tbt de eskisi gibi güvenlik konuları yer bulmuyor,güncel açıklardan bahsedilmiyor,daha çok geyik üzerine muhabbetler dönüyor.
cvp : güvenlik daha doğrusu hacking kavramının üzgünüz ki b.ku çıkmış durumda.Her 8 yaşına basmış 3 erkek çocuğundan birisi hacker memlekette.Ayrıca tbt de bu konuda dolu arkadaşlar artık biyerlere gelmiş kişiler.Onlardan vakit ayırıp döküman yazmasını bekleyemeyiz.Aslen bu konuda özeleştri yapmak gerekirse ben de yeteri kadar yardım eden biri değilim,vakit ayırmak zor,kendi sitemde bile aynı şeyler var hala...
2)Ciddi bir soru soruluyor,saçma sapan cevaplar geliyor.Bilgisi olmayanlar da yanıtlıyor.Format at her zaman deniyor...
cvp: bu konuda ne yazık ki haklı konuyu açan arkadaş.Çözüm önermek yerine biçok mürid,format at kedidir o vs tarzı cevaplar veriyor.Her zaman oluyor demiyorum ama oluyor.
3)eskisi gibi aktif değil sanki tbt...
cvp : Bu biraz da yöneticilerin yoğun olmasından kaynaklı.Şahsi fikrim,rene,holy,under,jerusalem her gün tbt'ye ek bişeyler yazsa bunu konu açsa mürid'ler de gaza gelicek.Bu kadar şikayet olmayacak gibime geliyor.
4)Hala asp burası
cvp: Şimdi tbt'nin asp.NET'e geçmesi demek coder'ların işi gücü bırakıp baştan tbt'yi kodlamaları demek.asp ile asp.NET nerdeyse alakasız.şıp diye geçilemez.
Mürid'ler olarak da biz de biraz beleşçiyiz.holy program yazsın ortalıın aqsun,rene siteyi uçursun,under herşeye yetişsin,öteki parenda atsın biz de alkışlayalım psikoloji görüyorum.Mürid'ler de güvenlik'e ağırlık verse çok da sorun olmayacak.
En basitinden Criminal'ın açtığı konuya kaç kişi ilgi gösterdi? [vosvos mevzuu]
-
sitede rütbe yok ama tecrübeye saygı gösterilsin (Dünkü çocuk tabir edeceğim konuyu açana göre) -kendime bu sitenin demirbaşıyım demiyorum-
dünkü çocuk ne olup bittiğini bilmeden adamı eleştirmesin.
ikincisi ise konuyu açan arkadaşa kıvrılıp fakat kırılmamak gerek böyle bir konunun açılımış olması bile sen ne kadar sitenin iyiliğini düşünürsen düşün bu yarara değildir
bir de şunu söylücem gırgır şamata diyolar benim siteyi ilk gördüğüm zamanlarda en sıkı konularda bile taşak olurdu demek ki gırgır görmemişiz
destek@tahribat.com işi beni de pek sarmıyor özel bir soru yöneltecek oluyorsun soramıyosun kaç kişi bakıyor bilmiyorum oraya ama benim kanımca önce böyle birşey deneyebilirdin(rene bi keresinde bana iyi cevap vermişi ama o zamanlar msn vardı)ordan politikayı eleştirebilirdin ki bence de sorun bu noktada
daha fazla bişiler yazmanın da yarar sağlayacağını sanmıyorum doğup büyüyüp ölcez . Bugün holy siteyi bırakıyom dese ve birlikte birkaç admin daha bu siteyi sürdürebilecek kişiler tanıyor muyuz? (bazı adminler de dahil)
-
diyorsunuzki neden tahribatta iki günde bir hacklenmiş site konuluyorda orda devamlı hack oluyor
1- cwde hack edilen site falan olduğu yok turk-h adamların kendisinin.. senin sitene bile kayıt yapıyorlar hack etmiş gibi. oradaki Userlar da selam ve dua ile yazmaktan başka bişey yaptıkları yok..2- gelişen internet kodlamaları nedeniyle eskiden verilen googleye şunu yaz site sonuna şunu ekle gibisinden saçma ilkel yöntemler artık kalktı.. artık ben hackerim diyorsan kendini geliştirmen gerekecek..
3-tahribatta dikkatedeceğiniz bi noktada devamlı photoshop gibi konuları işliyor olması ve sizi programcılığa, tasarıya yönlendiriyor olmasıdır.
4- Herzaman Hak için HAck...
-
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, :)
cw cw diye tutturmuşsunuzda cw ne yaptı? ne ekibi kurdu cidden merak ediyorum. ekip kurdu gerçekten adsl takviyeli pc başında oturan gençlere ne faydası oldu? saçma salak şu siteyi heykledik bu siteyi bozduk, bakın adamların sitesine flood yaptık demekten başka şu gençlerin kafasında bir ışık yakmaya yarar bir iş yaptılarmı, pek sanmıyorum.
benim görüşüm, tek yaptıkları iyilik adam olamamanın tanımını çok güzel yapıyorlar...