Tahribat.Com 1. Bisiklet Yarışı Ve Büyükada Buluşması [18 Temmuz]
-
herhafta buluşmamı olur arkadaş ne biçim bi işse bu kiminin parası var kiminin yok gelin iki konuyu tek konu yapın taksimde sabah 7 gibi buluşup arından sahilden adaya geçip mangal yapın.
-
hacılar bi de 18i tam tatil zamanına geliyor bi 5 gün fln önce olsa daha baba bişi olmaz mı?
bisiklete yıllarını vermiş biri olarak gelmek isterim kendime göre ayarlamaya çalışıyorum zamanı :P (sanki kaç yaşındaysam yıllarımı diyorum amk)
kendi bisikletlerimizi fln getirsek orda bi zorluk olur mu daga tepeye gitmeyiz de mi ormandan geçmek vs
-
@SyspioniC
Getiriyim Hoca :)
-
nebosh bunu yazdı:
-----------------------------hacılar bi de 18i tam tatil zamanına geliyor bi 5 gün fln önce olsa daha baba bişi olmaz mı?
bisiklete yıllarını vermiş biri olarak gelmek isterim kendime göre ayarlamaya çalışıyorum zamanı :P (sanki kaç yaşındaysam yıllarımı diyorum amk)
kendi bisikletlerimizi fln getirsek orda bi zorluk olur mu daga tepeye gitmeyiz de mi ormandan geçmek vs
-----------------------------reis bende kendi bisikletimle gelicem... ümraniyeden gelen varsa bisikletle atarım kadıköye kadar haydarpaşanın orda süper oluyo bisiklet ağaçlar falan insanın içi hoş oluyo
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
herhafta buluşmamı olur arkadaş ne biçim bi işse bu kiminin parası var kiminin yok gelin iki konuyu tek konu yapın taksimde sabah 7 gibi buluşup arından sahilden adaya geçip mangal yapın.
-----------------------------abi öbür buluşma iptal oldu
şuan sadece büyükada buluşması var.
ist temisin abi ?
edit: isteyen bisikletini getirsin.getirenler oluyor öyle
(bkz. adada turlayan gruplardan biri: http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=17763&highlight=ada+turu)not:2 saat bisiklet sürdükten sonra bi daha binmeye fırsatımız olmayabilir.
ayrıca mangal istenler varmı ?
-
mangal olabilir.. ama kim uğraşcak hacı ya ? boşver olmasın orda bi yerde yer içeriz
-
Bisiklet kiralanıyormu orda?
-
HolyOne bunu yazdı:
----------------------------hocam zaten çoğu kişi(ben dahil) ordan kıralıcaz.
gelmeye mi niyetlendin patron (:
-
HolyOne bunu yazdı:
adamlar sırf bisikletten kazanıyor günlügü 10 ila 15 arası. -
SyspioniC bunu yazdı:
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------abi öbür buluşma iptal oldu
şuan sadece büyükada buluşması var.
ist temisin abi ?
edit: isteyen bisikletini getirsin.getirenler oluyor öyle
(bkz. adada turlayan gruplardan biri: http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=17763&highlight=ada+turu)not:2 saat bisiklet sürdükten sonra bi daha binmeye fırsatımız olmayabilir.
ayrıca mangal istenler varmı ?
tatile çıkıyorum perşembe günü o yuzden ayın 18i gibi istanbula gelecem 17sinde gelirsem gelirim adaya mangalda yaparım sizlere mangalı kiralarız ordan et filan alırız kanat yaparız ama gelip gelmeyecegim kesin degil