Tahribat.Com 1. Bisiklet Yarışı Ve Büyükada Buluşması [18 Temmuz]
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Bilinmeyen, boş muhabbetlere girme. Orada olan orada kalır, burada anlatmaya gerek yok.
Çok yüzmek istiyorsan, hafta sonu gider sahilde yüzersin.
-----------------------------Tamam kızma abi orada olanları taşıyacak halim yok, yüzseydik iyi olacaktı demek istedim, amaç beraber yüzmek değil midir..
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Bilinmeyen, boş muhabbetlere girme. Orada olan orada kalır, burada anlatmaya gerek yok.
-----------------------------erkeğe bak ya :))
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Tamam kızma abi orada olanları taşıyacak halim yok, yüzseydik iyi olacaktı demek istedim, amaç beraber yüzmek değil midir..
--------------re---------------Reis bu sinir ne böyle...
-
resim yokmu sevgili müridler:))
-
beyler resimleri gece eklicem yarın bakarsiniz video falan var guzel bir sekilde ayarlamaya calisiyorum ..)
-
buluşma çok güzeldi yanmışım ve kıçım ağrıo :D gelen arkadaşların hepsine çok çok teşekkür ediyorum.. husnuweb yaktım çıranııı :D
-
Martech bunu yazdı:
beyler resimleri gece eklicem yarın bakarsiniz video falan var guzel bir sekilde ayarlamaya calisiyorum ..)
-----------------------------ya benim domates peynir fotorafını maile atabilirmisiniz. silmeyin lütfen :(
alihakkidemiral@gmail.com
-
burdada yayınlamayın domates styla olmasın adımız :(
-
Şu iftar olayını yapalım ya:)özendim gerçekten.
4 senedir tbt'liyim bir buluşmaya gelmek nasip olmadı. -
KarasuZanu bunu yazdı:
burdada yayınlamayın domates styla olmasın adımız :(
-----------------------------Bunu yazdın ya o fotoğraf burada gösterilmezse isyan çıkarırız ! :D