Tahribat.Com 1. Bisiklet Yarışı Ve Büyükada Buluşması [18 Temmuz]
-
Konuştuğumuz gibi, resimleri martech e atın, o düzenleyip, sadece müridlerin görebileceği bir konu açacak.
Güzeldi, 19 kişilik bir katılım vardı.
1 ay sonra ramazanda birlikte bir iftar ve ardından nargile gecesi yapacağız. Şimdiden kendinizi, ramazanın 2. haftasında bir akşam için hazırlayın.
Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Konuştuğumuz gibi, resimleri martech e atın, o düzenleyip, sadece müridlerin görebileceği bir konu açacak.
Güzeldi, 19 kişilik bir katılım vardı.
1 ay sonra ramazanda birlikte bir iftar ve ardından nargile gecesi yapacağız. Şimdiden kendinizi, ramazanın 2. haftasında bir akşam için hazırlayın.
Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...
-----------------------------Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler... +1
Yeni konu açak hocam onun için. bide maksat sofra zenginleşsin de baride tutmayanlarda gelsin :) (bende geliyim :D)
-
bugun gelemedim ama iftara gelirim artık zaten en son 4-5 sene önce yine iftar buluşmasına gelmiştim tbt nin
dediğin gibi o günde iftardan sonra nargileye gitmiştik
iftarda ne iftardı martı döner yemiştik kemik çıkmıştı benimkinden dişleri dökcektik orda:D
-
RaAmlis, gel yine oraya götürecem seni :)
O buluşmayı da birlikte yapmıştık, yine aynı yerde nargileye gideceğiz. Tarihi bir yer orası...
-
resimleri saat 11 gibi duzenleyip upload edecegim bilginize..
-
hay anasına ya yıne gıdemedık ne bıcım sansımız varsa
-
Şimdi geldim eve, kollarım ve yüzüm kırmızı olmuş durumda.. Kıçım da çok acıyor bisiklet yüzünden.. Güzel bir buluşmaydı, gruptan kopmalar olmasa çok iyi olacaktı, bir de yüzemedik anasını satiyim çok içime oturdu, Reis duy sesimi..
Bir de gelecem deyip gelmeyenler var baya, böyle durumlar olmasın lütfen..
Vapurdaki muhabbete doyum yoktu bu arada..
-
heryerde sizi aradım bi tane tbt tişörtlü adam göremedim
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
heryerde sizi aradım bi tane tbt tişörtlü adam göremedim
-----------------------------adam boşa dememiş telefonumu verebilirim diye.
-
Bilinmeyen, boş muhabbetlere girme. Orada olan orada kalır, burada anlatmaya gerek yok.
Çok yüzmek istiyorsan, hafta sonu gider sahilde yüzersin.