Tahribat.Com Bursa Buluşması
-
İsmi yazılmayan arkadaş Niflheim'dir :D İsmini unuttu sanırım :D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
İsmi yazılmayan arkadaş Niflheim'dir :D İsmini unuttu sanırım :D
-----------------------------Aklıma gelmedi nicki msnden yazdım sana ama çıkmışsın cvp gelmedi :) Arkadaş k.bakmasın
-
vay a.q yaa... bende ordaydim siyahli giyinmiştim kullaklik filan vardi baktim hepiniz ayni yaşlardansiniz dedim dershane tayfasi filan :D bekledim sizden sonra acayip cinlatdim kullaklari şansa come ya :S
-
haha hoca aklımada geldin ha o senmiydin :) Saglık olsun..
Hoca keşke birinin telefonunu alsaydın.
-
AmoR bunu yazdı:
vay a.q yaa... bende ordaydim siyahli giyinmiştim kullaklik filan vardi baktim hepiniz ayni yaşlardansiniz dedim dershane tayfasi filan :D bekledim sizden sonra acayip cinlatdim kullaklari şansa come ya :S
-----------------------------Şu şemsiye ile bekleyenmi :)
-
bi önceki sayfada son resmin silinmesini talep ediyorum :R evden hızla saç bile yapmadan çıktım çok fena kel ve yaşlı göstermişim :-/
-
ahahahhahaha. Bu ne biçim buluşma abi. buluşup kıraathaneye mi gittiniz :))) bursa gibi güzel,yeşil bir şehirde gidilecek daha iyi yerler vardır diye düşünüyorum. özlemişim bursayı be. bu yaz gideyim bari.
-
Paranoiattack bunu yazdı:
sen bizim neler çektiğimizi biliyo musun =)
-
Paranoiattack bunu yazdı:
-----------------------------ahahahhahaha. Bu ne biçim buluşma abi. buluşup kıraathaneye mi gittiniz :))) bursa gibi güzel,yeşil bir şehirde gidilecek daha iyi yerler vardır diye düşünüyorum. özlemişim bursayı be. bu yaz gideyim bari.
-----------------------------Yok hoca prometheus geceye sonradan katıldı :p
Biz 7 kişi yine gezdik kapanışı kıraathanede yaptık :) Resmide orda çektik..
-
Bursa buluşmaları hep böyle geçen yılki de böyleydi.. herkes ooww buluşma bende geliyom der.. herkesin ne hikmetse bi işe çıkar :| allahtan ali falan var o da benim gibi boş bi adam olduğundan her an müsait :D (alicim kızma seni kendim bildiğimden yazdım :D)