Tahribat.Com Bursa Buluşması
-
Dayı bizde senle buluşak. Akşama gel hastaneye :) nöbetçiyim aq.
-
tamam, sanane ile dayı da bu konuya post attılar ya mümkün değil bırakmam her türlü geliyorlar :P =)))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
@dayı
senin için vip yer ayırttık, mustafa var diye gelmiyorsan ekeriz onu...
bak ibo da gelecekmiş :Z
-----------------------------mustafa nın olayı ayrı bir tez konusu zaten, unutmadık unutturmayacagız :F ibo ya gelince akan sular durur, bize bu acıları çektiren taş kalpli ibo senide unutmadık emin ol :D:D fatih teklifin çok cazip geldi bi an hımm, ikramlar nelerdir mönüyü görebilirmiyim :F
-
çay+sigara (kısa lm)
lan konuyu saptırma adamların konuyu dağıtmayalım
-
olm sigara içmiyorum ki ben, evden kaparım bi puro bütün gece içerim olmazsa, sanada getiririm merak etme :F bursa işine dönecek olursak sponsorsuz bu iş olmaz görünüyo :D
-
dayı boşver fatih abiyi sen bursaya gel :p
1 porsiyon bursa kebap'ı + kola düşünüyoruz mönü için :D gerisi sürpriz :p
-
dayı bizim mönü de sağlamdır :|
hilton otellerinde yapacağımız kahvaltı (süpriz) ile üzüm bağlarında modellerle (süpriz) bir belgesel turuna çıkacağız, saat 5 çayını tophane (süpriz) de manzara karşısında çingenelerin (süpriz) "vardar ovası" müziği eşliğinde yudumlayıp (süpriz) kervansaray da olacak davetiyeye geçiş yapacağız (süpriz)...süprizlerimizi elbette şimdi söylemiyorum...
-
hani bu listede akşam üstü zuhal olcay ve erkan ogur dinletisi yok, gelmem :|
-
kervansaraydaki davetiyenin süpriziydi o :|
bir kerede öldürme şu süprizleri dayı, akışına bırakıp sen al bileti sadece, mustafa nın da ayrı planları var hatta :|
-
mustafa buluşmayı unutup eve dönerken haberimiz olur, ne süprizi yapacakmış :D