Tahribat.Com Bursa Buluşması
-
mustafa çok sevinecek dayı bu habere :P
neyse madem, yapacak bir şey yok bir dahakine telafi etmek zorunda kaldın...büyük bir organizasyon ve süprizler olmazsa affetmeyiz :|
-
mustafa sen süprizleri ertele şimdilik, sonra acısını çıkarırız elbet :/
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
mustafa sen süprizleri ertele şimdilik, sonra acısını çıkarırız elbet :/
-----------------------------ayıpsın dayıcım :D sorun değil :D + sen beni affettinmi :$
-
hocam ben , Opter , Sosyopat zaten o gece veya gündüz dışarda oluruz Cumartesiyse. Turkisiptar askere gitmezse o da gelir. Programı ayarlayan veya yandaşlığını yapan bana cep telefonunu pm atsın. Biz arayıp gelelim zaten dışardayız amk. Şöyle bi görelim Bursalı tahribatçıları:D
-
Şimdi istanbuldan Başka gelen yokmu :F Dayı Hariç :W Artı ben nasıl gelecem lem :W Zaten otobüsle 4 saat çekiyor a.q
-
sırf dayı için, sırf benim için, sırf bilmem kim için gelecekler geldiklerinde bana selam vermesinler benle konuşmasınlar!
Özgür'e verdiğim değerin sizden az olduğunu sanmıyorum ama onun üzerinden kalkıp kimseye saygısızlık yapmayın!
Büyük Bursa buluşması yapıyoruz, gelen buna gelsin ikili buluşmaya değil...
-
Büyük Bursa buluşmasına sayılı günler kaldı :=)
-
Prometheus bunu yazdı:
sırf dayı için, sırf benim için, sırf bilmem kim için gelecekler geldiklerinde bana selam vermesinler benle konuşmasınlar!
Özgür'e verdiğim değerin sizden az olduğunu sanmıyorum ama onun üzerinden kalkıp kimseye saygısızlık yapmayın!
Büyük Bursa buluşması yapıyoruz, gelen buna gelsin ikili buluşmaya değil...
-----------------------------bunu yazan adam sırf benim için geliyor, duyurulur...
-
Yeah bunu yazdı:
bunu yazan adam sırf benim için geliyor, duyurulur...
-----------------------------kimseye söyleme demedim mi :S
-
3 gün kaldı..