Tarcanblog

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Zaten blog açmamın sebebi bu.Tarcan tarcan diye buraya yazmamak için.Kullanıcıların takip edeceği birşey yoktu.Artık oda oldu..Arada sırada girip bakılınca konuları görürler.Tarcan kısmında tarcan ile iligli haberler var.

Yani bir anlamda bu tahribatda yada bşaka yererde tarcan diye konu açmamak için yaptığım birşey...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Zaten blog açmamın sebebi bu.Tarcan tarcan diye buraya yazmamak için.Kullanıcıların takip edeceği birşey yoktu.Artık oda oldu..Arada sırada girip bakılınca konuları görürler.Tarcan kısmında tarcan ile iligli haberler var.

Yani bir anlamda bu tahribatda yada bşaka yererde tarcan diye konu açmamak için yaptığım birşey...

tamam hocam iki tarafta rahatladı o zaman :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

puahahah :D 

zümsük bide changelog tarzında bişide yapabilirsin :)  bide sürekli sürüm geliştirince üstüne mi yazıosun bilmiorum ama eski sürümleride elinde tutarsan ilerde nostalji olur nerden nereye :P 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

puahahah :D 

zümsük bide changelog tarzında bişide yapabilirsin :)  bide sürekli sürüm geliştirince üstüne mi yazıosun bilmiorum ama eski sürümleride elinde tutarsan ilerde nostalji olur nerden nereye :P 

he lan önceden çoluk çocuk muhabbeti yapan tarcan şimdi felsefik takılıyo felan deriz :D:D

Muhaha :D

Hacı o değilde sana bi tavsiye bu işi biraz görsel ve işitsele taşı.yani tarcanla yazışmayalım.biz yazalım o sesli cevap versin! İşte o zaman bu proje ses getirir biraz..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    sesli yapmakta bişi yok bitane player olur ekranda db den yazı çekicegine sesin yolunu çeker çok sorun deil gibi duruo :D ama o  saglam trafik lazım :D  trafik eşittir = para :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:
    sesli yapmakta bişi yok bitane player olur ekranda db den yazı çekicegine sesin yolunu çeker çok sorun deil gibi duruo :D ama o  saglam trafik lazım :D  trafik eşittir = para :D

yok hacı bide bi hatun koyacaksın eli kolu oynayan gülümeseye hareket eden felan sonra bi hatun sesiyle kaydedidecksin her kelimeyi.bak sen neler oluyo :D:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi sesli mesli konuşan birşey yapsam burda ne işim var :D internetmiş falanmış..Oturur sağlam adamlarla birlikte çalışırım asdfhaıdsuh

compisko vardı bi tane o misla.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

arkadaşlar ;

http://tarcan.tur0.org/blog/

birazcık değişim yaşattım kendisine :) 

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=97473

konusundan kaynaklanan bir gazla mavi-yeşil-gri tonları üstünde mat birşey yaptım..Hea böyle daha iyi oldu gözlerimi yormuyor..

--

Banner konusunu geçin birazcık sıkıntılı :D elimde olanı kullandım;

bir fikriniz varsa bekliyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

beğenmedim çok hızlı :D:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam konu zıplamış madem son durumu söyliyim

Ayrox.org/blog

tan direkt gidilebiliniyor.Yayınlayacak mıyım ? Evet kodlarını yayınlayacağım fakat hala beta.Kafamda istediğim birşeye getirmeye çalışıyorum.Sınıfları kullanarak son versiyonunu yapacağım.Daha düzenli olacak.Biraz karışık şimdi başkası zor anlayabilir.Buda eklenti falan yazarken problem çıkabilir.

Sıfırdan yazacağım bayramdan sonra.Kafamdaki blog olduğunda beta kalkacak.Browser cache falan kullanacağım bazı yerlerde.Daha hızlı, daha güzel olacak.Şimdilik bir çoğu için göze hitap etmeye bilir fakat güzelletirmeye çalışıyorum :) .Yani indirip kullanabileceksiniz.

Öte yandan Tarcanbot ta bir iki problem çıkmıştı index.php çok yavaş çalışıyordu ve az php kodu vardı anlayamadım.Fakat bayramdan sonra sıfırdan el atıcam.Biraz üstünde oynama yapıp güzelleştiricem.Yeni bir özellik ekledm, bir çok kişi şu kelimeyi bu kelimeyi ekle diyordu artık katkıda bulun sayfasından sizde ekleyebilirsiniz.

Son olarak raf hizmeti adını verdiğim ve yapılış amac müridlerin sitelerini bulundurmak olan RAf (eski adı TarArşiv) görünüşünü değiştidim.Birbirine benzettim hepsini.Mavi, yeşili, turuncu renklerini kullandım.Güzel olduğunu düşünüyorum.

-----

Gördüğünüz gibi blogtan sonra bir mesaj atmamıştım.Bunlarıda şimdi atıyorum.Hala görüş, öneri, fikirleriniz varsa yazabilirsiniz.

Toplam Hit: 4130 Toplam Mesaj: 31