Tavsiye Android Uygulamaları
-
muridler bi turkce klavye kurmak istiyorum yalniz kurmak istedigim uygulamalri bolge &metin den etkinlestirirken bu klavye sifre kredi karti tum metin bilgilerinizi toplayabillir diyor bu sadece basit bi uyarimi onemsizmi yani yoksa baska uygulama varmi killandiginiz tavsiye ??
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
muridler bi turkce klavye kurmak istiyorum yalniz kurmak istedigim uygulamalri bolge &metin den etkinlestirirken bu klavye sifre kredi karti tum metin bilgilerinizi toplayabillir diyor bu sadece basit bi uyarimi onemsizmi yani yoksa baska uygulama varmi killandiginiz tavsiye ??
-----------------------------hocam aynı sorunla bende karsilastim kurmadim ama acayip killandim . artik her uygulamayi titizlikle kuruyorum
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------hocam aynı sorunla bende karsilastim kurmadim ama acayip killandim . artik her uygulamayi titizlikle kuruyorum
EDİT : Niye 2 kez yazdı ya :|
-
bu konuyu toparlayıp en baştan ve ayrıntılı tavsiyeler yazmak lazım:)
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------hocam bence basit bir uyarıdır,ama yok şüphelerim var dersen, önemli şeyler girerken default klavyeyi kullanırsın
-
Formatı bastım. Gingerbird kırması Cyanogen 7.0 yükledim. Gingerbird 2.3.7 versiyonu. Overclock'a kadar her bi özellik içinde mevcut. Birkaç güzel programda beraberinde geldi. Onları denedim, yazayım buraya. Harbi faydalı hani...
-Android Assistand: Eğer makinanın cache bellek falan doluysa sıfırlıyor. Bir nevi pc deki advance system care gibi... Makina kastığında, özellikle browserdan çıktıktan sonra etkili.
-Boat Browser: Benim gibi 512MHz lik işlemci ile flash sıkıntısı yaşayanlara özel bir browser. Kendi içinde flash desteği ile geliyor. Hem küçük hemde chrome görünümünde. Biraz yavaş ama çok sık güncelleniyor. Eminim kısa zamanda hallederler.
-DSP Manager: Soundlar ile güzel güzel oynuyor. Bas katıyor tiz çekiyor... İyi bi ekolayzır programı. Zaten DSP nin açılımı Digital Signal Processing
-Msn Mercury: Bildiğin msn işte, yazmalık...
-Scientefic Calculator: Fonksiyonlu hesap makinesi. Complex modu falanda var lakin açısal olarak yazamıyorsunuz. Yinede diğerlerine oranla iyi.
-Torch: Fener uygulaması. Flash ışığı ile oynayabiliyorsunuz. Frekans ayarını manuel olarak yapıp istediğiniz parlaklığı ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca disko gibide flashlar patlatabiliyorsunuz falan filan...
-
el altında kalmalı bu konu :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------el altında kalmalı bu konu :)
kardes ben sana pm de once bi kiesi guncelle demeyi unutmusum.. kies i bi guncelle sonra bidaha dene bakalim olmdi +90 ,,,,,,,,, :)) -
Eczane: uygulama ile Turkiyedeki sehirlerde nobetci eczanelerin adreslerine ve telefon numaralarina ulasabilirsiniz. 2defa isime yaradi bu uyg cok sevdim.
-
HeYeT bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------el altında kalmalı bu konu :)
kardes ben sana pm de once bi kiesi guncelle demeyi unutmusum.. kies i bi guncelle sonra bidaha dene bakalim olmdi +90 ,,,,,,,,, :))
-----------------------------herşeyi güncelledim ama hala son sürümdesini diyo froyo gösteriyo
neyse bekleriz bakalım aceleye gerek yok