Tavsiye Android Uygulamaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkcode
    Darkcode's avatar
    Erkek

ben şuan orjinal android kullanmadığım için tam tarif edemem ama Ayarların içinde Erişim Kısıtlamaları diye bir bölüm olması lazım oraya girip şifre ayarlıyorsun ve kısıtlamak istediğin herşeyi dilediğin gibi kısıtlayabiliyorsun.

nasıl edelim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    önbellek temizleyici: int ve pro ların önbelliğini temizliyor iyi gibi.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoomX
    zoomX's avatar
    Erkek

cizik Android

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Catch: Not uygulaması. Ayrıca, sesli not, görüntülü not, kameralı not tarzında gelişmiş seçenekler var. Google hesabınızla senkronize edebilirsiniz.

SpringPad: Zaman yöneticisi ve görev yöneticisi. To-do oluşturabilirsiniz ve widget sayesinde koyalca yönetebilirsiniz. Ayrıca iş yönetiminizi kolaylaştırır ve zamandan kazanırsınız. Catch gibi seçenekleri de var ama ben to-do olarak kullanıyorum. Mozilla ile senkronize edebileceğiniz bir plugin de bulunuyor. Google hesabınızla giriş yapaiblirsiniz.

Yandex Harita: Google Maps'e 3 kat fark atacağını düşündüğüm uygulama. Gayet başarılı. Trafik durumunu göstermesi çok iyi benim için. Hazırlıksız yakalanmıyorum böylece.

Aldiko: Kitap okuyucu. Ayrıca aletinizdeki bütün kitapları tarayarak size bir kütüphane oluşturuyor. Diğerlerine göre pek bir farkı var diyemem ama güzel. Marketi falan da güzel.

YemekSepeti: Sanırım en iyi adapte bu oldu. Hızlı olması ve şimdiye kadar hiç takılmaması sebebiyle seviyorum. Günde 2 defa en az kullanırım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Linkedin: Siz de beinm gibi Linkedin'i çok kullanıyorsanız mutlaka yükleyin. Arayüzü müthiş. Kullanışlı ve bildirimleri  çok sağlıklı.

Camera 360: Çektiğiniz fotoğraflara dilediğiniz efekti verebildiğiniz program. İsterseniz varsayılan olarak atayabiliyorsunuz ve kamera yerine kullanabiliyorsunuz.

Lapse İt: Video edit programı diyebiliriz. Daha tam olarak kurcalama fırsatım olmadı ama duyduğuma göre iyiymiş. Gayet iyiymiş. Video'yu dilediğiniz gibi kesip biçmenize, hızlandırmanıza ya da yavaşlandırmanıza olanak veriyor.

Maçkolik: Maçkolik tarafından yapılan uygulama. Offical ve, siteden aldığınız her türlü bilgiyi uygulama sayesinde alabiliyorsunuz. Puan durumlarından, canlı sonuçlara kadar. Ayrıca bildirimleri de benim hoşuma gitti. Üst barda, gol sesi, söz konusu maç ve golü atan taraf belirtiliyor.

Dropbox: Bildiğiniz gibi bir depolama alanı sahibi olabiliyorsunuz dropbox sayesinde. Ben şahsen Sd kart ile telefonu kasmak yerine Dropbox kullanıyorum. Gayet de yararlı, bedavadan alan sahibi olabiliyorsunuz. Parayı bastırıp alanınızı da büyütebilirsiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

LizardKing bunu yazdı:
    -----------------------------

Airdroid

http://airdroid.com/

ben uygulamayı kurdum, wifi kapalı diyor. wifiyi açtım yine kapalı diyor. bu uygulamayı kullanmak için ne yapmak lazım ? 

bende ilk açılınca wifi disableb diyor. halbuki wifi açık ?

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

arka planda çalışan programları kapatmak için bi program var mı  bazılarını denedim pek bi işe yaramıyor kapat diyorsun program yine acık tavsiyeleriniz?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

advanced task killer pro var 

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Thermometer 1.1

Editörün Notu: Thermometer uygulaması, cihazın sıcaklığını da baz alarak o an bulunduğunuz ortamın sıcaklık derecesinin yaklaşık olarak kaç derece olduğunu tahmin ediyor. Applopedi.com olarak yaptığımız testler sonucunda, doğru çalışan bir Termometre'ye yakın sonuçlar verdiğini gözlemledik. 

Lookator 2.0.1

Çevrenizdeki kablosuz internet noktalarını görsel olarak görebilirsiniz.

Android cihazınızın kablosuz internet bağlantısını (WiFi) aktif duruma getirdiğinizde, eğer çevrenizde başka kablosuz bağlantı noktaları da varsa bunların bir listesini görürsünüz.

Lookator uygulaması bu kablosuz bağlantı noktalarını !!!!!!!cihazınızın kamerasını kullanarak görsel bir şekilde görmenizi sağlıyor.!!!!!!! Bu sayede hangi bağlantı hangi evde veya iş yerinde pratik bir şekilde görebiliyorsunuz.

Ayrıca kablosuz internet bağlantı noktalarının üzerindeki ikonun tipine göre şifreli mi yoksa şifresiz mi olduğunu da kolay bir şekilde anlayabilirsiniz. 

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

ios'ta 360 panorama adlı programın android surumu var mı? vıdeoya gore var sanırım kullanan ve memnun kalan var mı? program vıdeosu ıcın

http://www.youtube.com/watch?v=DWIai0FzRgw

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

ios'ta 360 panorama adlı programın android surumu var mı? vıdeoya gore var sanırım kullanan ve memnun kalan var mı? program vıdeosu ıcın

http://www.youtube.com/watch?v=DWIai0FzRgw

bahsettiğin uygulama androd için olanı var ama ücretlidir maalesef... markette mevcut.. apk dosyasını bulabilirsen iyi olur

https://market.android.com/details?id=com.occipital.panorama&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLm9jY2lwaXRhbC5wYW5vcmFtYSJd

3D Sweep panorama uygulaması var .. ama sony ericsson larda mevcut sadece http://www.youtube.com/watch?v=-N6u3G_Z3E8

ben kullanıyorm gayet güzel

normal androidler için photaf adlı uygulamayla 360 derece panoramik fotoğraflar oluşturabilirsin.. yetersiz kalyıor ama idare işte..

https://market.android.com/details?id=obg1.Photaf&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9iZzEuUGhvdGFmIl0.

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
Toplam Hit: 50332 Toplam Mesaj: 262