Tavsiye Android Uygulamaları
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------Wildfire da flash yine patlamış ya. Yeni güncelleme çıkarmışlar, wildfire için güncellenmiyor. Youtubedan video falan izlenmiyor. Sırf onun için custom rom kullanıyorum, anlaşılan yine upgrade edilmiş custom rom bulmak gerekecek....
-----------------------------
Bu custom rom neymis y -
Mobil tv varmi beyler kullanabilecegmz. Birde ne.kadar guvenilir uyg. Bilmenin bir yolu varmi..
-
HeYeT bunu yazdı:
Al hocam pisman olmayacKsin bu mesaji telden yaziyorum(samsung galaxy mini) Bu arada bana bilimsel hesap mmakinasi uygulamasi lazim beyler
-----------------------------Hocam 5570 mi 5670 mi kullanıyosun ? 1-2 ay içinde telefon almayı düşünüyorum android olsun diyorum kullandığın telefondan memnun musun ? tavsiye edermisin ?
-
DePReS bunu yazdı:
LG Optimus GT540
Android 2.1
Gazeteler: Gazetelerin kısa yolları mevcut
Acil Droid:Ambulans polis gibi acil aramaları hemen yapmak ve yerimizi tespit etmek için
Androidify: Çeşitli karakterler yaratıyoruz
SystemApp Remover: Sistem dosyalarını dahi silmek için
Angry Birds: Android de oynayabileceğiniz en iyi oyun bence :)
-----------------------------Len erinç sonradan gördüm sen olduğunu bi ara aydınlat beni bu android telefonlar hakkında Pm falan at :)
-
HeYeT bunu yazdı:
Mobil tv varmi beyler kullanabilecegmz. Birde ne.kadar guvenilir uyg. Bilmenin bir yolu varmi..
-----------------------------spb tv var hocam ücretsiz.
-
Mart Ayının En Çok İndirilen Android Uygulamaları
Read It Later: Bu uygulama sayesinde gündemi takip ederken haberleri kaydedip daha sonra okuyabilirsiniz.
Feedly: Google Reader kullanıcıları için hazırlanan bu uygulama sayesinde işlerinizi magazin dergisi okur gibi rahat bir şekilde halledebilirsiniz.
Chomp: Bu uygulama sayesinde Android uygulamalarını kolaylık arayabilirsiniz. Android uygulamaları marketinde arama motoru olarak kullanılan bu uygulamada ayrıntılı aramalar yapabilirsimiz.
Meganoid: Ücretsiz bir uygulama olarak size sunulan bu oyunda, çocukluk günlerinizi hatırlayacaksınız. Eski grafiklere göre hazırlanan bu oyun çok ilgi çekiyor ve cidden zor bir oyun.
PewPew: Oyun konusunda iddialı olanlar, bir de bu oyunu deneyin. Üst düzey oyuncular için hazırlanan bu oyun
-
X construction diye bise buldum eglebceli.duruyorr. kopru yapiorsun tren gecior kopru yikilmazsa level atliorsun
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------spb tv var hocam ücretsiz.
Hocam indirdim kurdum goruntu kalitesiz gerci baglamti.zayifti ondan olabilir. -
Smart tools kullanan varmi pusula cstvel falan ilginc bi programa benziyor.muhendslik icin sanirim.
-
Wildfire kullanıcısı olarak telefonumda bulunan uygulamalar şunlar;
Rockplayer: en iyi video oynatıcısı
Dolphin mini: web browser
Mackolik: mackolik işte
Astro: dosya yöneticisi
Poweramp: en iyi müzik çalar
Colornote: not felan alma şeysi
Extended Controls: widget şeysi
Tubemate: youtubeden dosya indirmeye yarar
Unrar: adı üzerinde
Applanet: paralı market uygulamalarını bedafa yapıyor