TBT Admin Panel
-
GÜncel admin paneli, modların butonları, üst modların butonları varsa panelleri, holyone nın özel bir odası kraliyet butonları falan birşey var mı? Bu konunun eski bir verisyonu vardı ama yıllar önceydi.
Şimdi Ben @HolyOne dan güncel 2025 deki TBT Yönetim sayfalarını göstermeyi teklif ediyorum. -
ExpirE bunu yazdı
GÜncel admin paneli, modların butonları, üst modların butonları varsa panelleri, holyone nın özel bir odası kraliyet butonları falan birşey var mı? Bu konunun eski bir verisyonu vardı ama yıllar önceydi.
Şimdi Ben @HolyOne dan güncel 2025 deki TBT Yönetim sayfalarını göstermeyi teklif ediyorum.Ekstra bir panelden ziyade saniyoru ki permission falan saglaniyor belirli endpointlere. Ornegin konuyu kilitleme, duzenleme gibi eylemler icun.
https://www.tahribat.com/Help#ForumBunlari da yetkiye gore etkilendiriyor normal forum arayuzunde holy.
Kaynak: Ben. Forumu vaktiyle kurcalarkenki edinimlerim baz alindi. Yani yukarida yazdiklarim benceden ibaret varsayimlar.
-
Güvenlik açığı yaratabilir, gerek yok :)
-
HolyOne bunu yazdı
Kırma bizi ya, gözümüz gönlümüz açılsın:))
-
HolyOne bunu yazdı
En azından bir kaç görsel paylaşılmalı.
-
Ben bir kere görme şerefine nail olmuştum :)
Üstteki nick menüsünün yanına bir menü açılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
HolyOne bunu yazdı
girişe bir captcha koymanı öneriyorum ben bundan önce. Birçok kişinin bilgilerini ele geçirmiştim geçmişte yakın zamanda da böyle bir vaka patlamıştı hatırarsan
-
HolyOne bunu yazdı
-
HolyOne bunu yazdı
Akıllı adam sosyal mühendisliğe düşmüyor....
-
AndrevMask bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
girişe bir captcha koymanı öneriyorum ben bundan önce. Birçok kişinin bilgilerini ele geçirmiştim geçmişte yakın zamanda da böyle bir vaka patlamıştı hatırarsan
Ne bilgisini ele geçirdin TBT den
-
AndrevMask bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hocam tbt'de şifreni mesaj olarak bile yazsan **** şeklinde çıkıyor. Böyle bir koruma kalkanı varken captcha gerek yok.
Örnek: *************