TBT Admin Panel
-
AndrevMask bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıAndrevMask bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Güvenlik açığı yaratabilir, gerek yok :)
girişe bir captcha koymanı öneriyorum ben bundan önce. Birçok kişinin bilgilerini ele geçirmiştim geçmişte yakın zamanda da böyle bir vaka patlamıştı hatırarsan
Ne bilgisini ele geçirdin TBT den
giriş bilgileri
Ne zaman oldu bu
Bende eski tahribatin full kodları var lol
-
HolyOne bunu yazdı
paneli yazarken kullananın piçlik ihtimalini ile üşengeçlik çatıştı ve üşengeçlik galip geldi demi?
bende hep öyle oluyoda -
LaNCeLoT bunu yazdıAndrevMask bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıAndrevMask bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
girişe bir captcha koymanı öneriyorum ben bundan önce. Birçok kişinin bilgilerini ele geçirmiştim geçmişte yakın zamanda da böyle bir vaka patlamıştı hatırarsan
Ne bilgisini ele geçirdin TBT den
giriş bilgileri
Ne zaman oldu bu
Bende eski tahribatin full kodları var lol
eski site hacklendiğinde bende kodu yedeklemiştim ama kaybettim :(
-
Neyse sonuç olarak kutsal buton ve sayfaları göremedik :)
-
Holünün özel gizli dualarının yayınlandığı bir sayfa var. Holy dışında girebilen yok.
-
NoktaliVirgul bunu yazdıAndrevMask bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hocam tbt'de şifreni mesaj olarak bile yazsan **** şeklinde çıkıyor. Böyle bir koruma kalkanı varken captcha gerek yok.
Örnek: benbirgayim
Aman hocam alıntı yapınca görünüyor parola dikkat.
-
HolyOne bunu yazdı
Artik panel yok cunku dimi :) direk localbir llama modelini db ye baglayip sen soyle o yapsin modunda.
MCP olark readFromDb ve writeToDb diye 2 endpoint den olusan servis yeterli gelmekte :)
undefined-01 tarafından 12/Kas/25 13:48 tarihinde düzenlenmiştir -
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıAndrevMask bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hocam tbt'de şifreni mesaj olarak bile yazsan **** şeklinde çıkıyor. Böyle bir koruma kalkanı varken captcha gerek yok.
Örnek: benbirgayim
Aman hocam alıntı yapınca görünüyor parola dikkat.
Hocam iyi fark etmişsin. Değiştirdim hemen
-
rakkoc bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Artik panel yok cunku dimi :) direk localbir llama modelini db ye baglayip sen soyle o yapsin modunda.
MCP olark readFromDb ve writeToDb diye 2 endpoint den olusan servis yeterli gelmekte :)
Kulağa çok tehlikeli geliyor :D
Düşünsene ai bir nedenden ötürü bizim hesaplarin şifrelerini nickname yapmaya karar verio, kullanıcı adlarını da şifre.
-
end bunu yazdırakkoc bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Kulağa çok tehlikeli geliyor :D
Düşünsene ai bir nedenden ötürü bizim hesaplarin şifrelerini nickname yapmaya karar verio, kullanıcı adlarını da şifre.
zaten database'in yapisini ve nasil calistigini biraz takip edip kendisi ogrenir :) bence yeterli