TBT Admin Panel
-
12345qaz..*
deneeyelim
-
Silvanus bunu yazdı
12345qaz..*
deneeyelim
Bende olmadı
-
NoktaliVirgul bunu yazdıAndrevMask bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Güvenlik açığı yaratabilir, gerek yok :)
girişe bir captcha koymanı öneriyorum ben bundan önce. Birçok kişinin bilgilerini ele geçirmiştim geçmişte yakın zamanda da böyle bir vaka patlamıştı hatırarsan
Hocam tbt'de şifreni mesaj olarak bile yazsan **** şeklinde çıkıyor. Böyle bir koruma kalkanı varken captcha gerek yok.
Örnek: *************
hunter2
-
mod hakkında bildiklerim 7-8 sene öncesine dayanıyor onlarda şu şekil
modlar hangi kategoriye mod olarak atandıysa sadece o kategoride ki konuların silme düzenleme kitleme vs yetkisi var
yetkiye göre değişiyor haber döküman vs onaylama silme düzenleme yetkisi oluyor.
bir de acil durumlar için adminler forumda an olmazsa kulanılsın diye sadece ip ban yetkisi var kelek yapan kullanıcıya sadece ip ban atabiliyorsun.
bir de mod bölümü diye bir bölüm var sadece modlar görebiliyor oraya modlar konu açabiliyor vs aynısından adminler içinde var sadece adminler açabilyor bir de konular tamamen silinmiyor silinan konular bölümü var oraya taşınıyor orda kalıyor genelde
adminlerde de yetki numarası var 10 en yüksek holyone ve rene de var diye biliyorum bazen taşşağına 11 filan yapıyorlar :) sadece diğer herşeye müdehale 9 yetkisi -8 -7 gibi en düşük admin modu forumun genel moderatörü gibi bir şey oluyor zaten ekstra nickaltı filan ekler adam banlar adminbölümüne girer vs vs profile yapılan yorumları onaylama silme vs adminlerde
bird ekimin ne yaptığına dair log sayfası var nereye girmişsin ne yapmışsınetmişsin herşey yazıyor orada genelde kullanıılar bypass denemeleri yapıyor çok eskiden vardı o açık hala var sanıyorlar id numarasını değiştirerek konulara müdehale gibi :) çok acemice denemeler bunlarda loglanıyor rezil etmeyin kedninizi :)multileri otomatik tespit eden sistem var beyler bunuda bilin yakalıyor
devlet sırrı değil bunlar zaten az çok tahmin edilebilen şeyler diğer forum sistemlernde ne varsa aynısı buradada var sadece daha güvenli -
ExpirE bunu yazdı
GÜncel admin paneli, modların butonları, üst modların butonları varsa panelleri, holyone nın özel bir odası kraliyet butonları falan birşey var mı? Bu konunun eski bir verisyonu vardı ama yıllar önceydi.
Şimdi Ben @HolyOne dan güncel 2025 deki TBT Yönetim sayfalarını göstermeyi teklif ediyorum.zamanında indirip gördük çok şükür :))
-
NoktaliVirgul bunu yazdıAndrevMask bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
girişe bir captcha koymanı öneriyorum ben bundan önce. Birçok kişinin bilgilerini ele geçirmiştim geçmişte yakın zamanda da böyle bir vaka patlamıştı hatırarsan
Hocam tbt'de şifreni mesaj olarak bile yazsan **** şeklinde çıkıyor. Böyle bir koruma kalkanı varken captcha gerek yok.
Magara0Adam!
Sanırım sizde yıldızlı görünüyor?
-
MagaraAdami bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıAndrevMask bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Sanırım sizde yıldızlı görünüyor?
Evet peki benimki yildizlanacak mi bakalim, newsPaper123enD321!cipsi@Horse
-
Parola : ****** bunu rakamla yazdım. yazıylan yazınca bakalım yıldız oluyor mu ************************
karakutu tarafından 14/Tem/25 17:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Silvanus bunu yazdı
12345qaz..*
deneeyelim
Oha Holy nin sifresiydi bu :|
-
LaNCeLoT bunu yazdıAndrevMask bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Ne bilgisini ele geçirdin TBT den
giriş bilgileri