TBT Admin Panel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek

12345qaz..*

deneeyelim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek
    Silvanus bunu yazdı

12345qaz..*

deneeyelim

Bende olmadı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    AndrevMask bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Güvenlik açığı yaratabilir, gerek yok :)

girişe bir captcha koymanı öneriyorum ben bundan önce. Birçok kişinin bilgilerini ele geçirmiştim geçmişte yakın zamanda da böyle bir vaka patlamıştı hatırarsan

Hocam tbt'de şifreni mesaj olarak bile yazsan **** şeklinde çıkıyor. Böyle bir koruma kalkanı varken captcha gerek yok.

Örnek:  *************

hunter2

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

mod hakkında bildiklerim 7-8 sene öncesine dayanıyor onlarda şu şekil 
    modlar hangi kategoriye mod olarak atandıysa sadece o kategoride ki konuların silme düzenleme kitleme vs yetkisi var 
    yetkiye göre değişiyor haber döküman vs onaylama silme düzenleme yetkisi oluyor.  
    bir de acil durumlar için adminler forumda  an olmazsa kulanılsın diye sadece ip ban yetkisi var kelek yapan kullanıcıya sadece ip ban atabiliyorsun. 
    bir de mod bölümü diye bir bölüm var sadece modlar görebiliyor oraya modlar konu açabiliyor vs   aynısından adminler içinde var sadece adminler açabilyor  bir de konular tamamen silinmiyor silinan konular bölümü var oraya taşınıyor  orda kalıyor genelde 

adminlerde de yetki numarası var 10  en yüksek holyone ve rene de var diye biliyorum bazen taşşağına 11 filan yapıyorlar :) sadece diğer herşeye müdehale 9 yetkisi -8 -7 gibi en düşük admin modu forumun genel moderatörü gibi bir şey  oluyor zaten ekstra nickaltı filan ekler adam banlar adminbölümüne girer vs vs profile yapılan yorumları onaylama silme vs adminlerde 

bird ekimin ne yaptığına dair log sayfası var nereye girmişsin ne yapmışsınetmişsin herşey yazıyor orada genelde kullanıılar bypass denemeleri yapıyor çok eskiden vardı o açık hala var sanıyorlar   id numarasını değiştirerek konulara müdehale gibi :) çok acemice denemeler bunlarda loglanıyor rezil etmeyin kedninizi :) 

multileri otomatik tespit eden sistem var beyler bunuda bilin yakalıyor  

devlet sırrı değil bunlar zaten az çok tahmin edilebilen şeyler   diğer forum sistemlernde ne varsa aynısı buradada var   sadece daha güvenli 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı

GÜncel admin paneli, modların butonları, üst modların butonları varsa panelleri, holyone nın özel bir odası kraliyet butonları falan birşey var mı? Bu konunun eski bir verisyonu vardı ama yıllar önceydi.

Şimdi Ben @HolyOne dan güncel 2025 deki TBT Yönetim sayfalarını göstermeyi teklif ediyorum.

zamanında indirip gördük çok şükür :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    AndrevMask bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

girişe bir captcha koymanı öneriyorum ben bundan önce. Birçok kişinin bilgilerini ele geçirmiştim geçmişte yakın zamanda da böyle bir vaka patlamıştı hatırarsan

Hocam tbt'de şifreni mesaj olarak bile yazsan **** şeklinde çıkıyor. Böyle bir koruma kalkanı varken captcha gerek yok.

Magara0Adam!

Sanırım sizde yıldızlı görünüyor?

~tıp doktoru
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    MagaraAdami bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    AndrevMask bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Sanırım sizde yıldızlı görünüyor?

Evet peki benimki yildizlanacak mi bakalim, newsPaper123enD321!cipsi@Horse

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Parola : ******  bunu rakamla yazdım. yazıylan yazınca bakalım yıldız oluyor mu ************************

karakutu tarafından 14/Tem/25 17:42 tarihinde düzenlenmiştir

Mevzu derin | Papikolas Planet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Silvanus bunu yazdı

12345qaz..*

deneeyelim

Oha Holy nin sifresiydi bu :|

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo
    LaNCeLoT bunu yazdı
    AndrevMask bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Ne bilgisini ele geçirdin TBT den

giriş bilgileri

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
Toplam Hit: 4987 Toplam Mesaj: 33
tbt admin panel