TBT İstanbul-Taksim Buluşması [ 11.05.2008]
-
Buluşmaya sorci'de geldi...
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Aynen hoca ben yazacaktım :S -
Swool bunu yazdı:
evet noktası virgülüne dorudur..( lan insan virgül neyin kullanır :|) -
Swool bunu yazdı:
o baş misafirimizdi zaten hocam o hep bizimle zati
gelen herkese ayrı ayrı yeşekkür ederim şu saat itibari ile eve varmış bulunmaktayım sağ salim eğlenceli gırgır süper bir gündü kaynaştık yeni yeni mürid arkadaşlar ile tanışdım eskileri ile kaynaşdım tekrar özlem giderdik bol bolevet enis wert gelince off moda geçti fotoğraflar elimde mevcut yarına atıcam anca foruma beyler ve garibim HeadBanger direk ile fentezisi de elimizde mevcuttur :)
gelen herkese teşekkür ederim kendinize ei bakın iyi geceler ölüyorum uykusuzlukdan ve yorgunlukdan yau
dipnot şeysi: kreston reflex ajan ve under amca sizler yoktunuz gözüm aradı valla kısmet bir dahaki sefere inşallah
-
Gerçekten güzel bir gün geçirdik. Benim için en güzel kısmı da dayı nın bilardo da başına gelenlerdi. Dayı tekrar geçmiş olsun. :)
-
sanane bunu yazdı:
Gerçekten güzel bir gün geçirdik. Benim için en güzel kısmı da dayı nın bilardo da başına gelenlerdi. Dayı tekrar geçmiş olsun. :)
Orada ne oldu bende tam anlamadım detaylı anlatabilirmisin abi ahah :D -
Ne olabilir ki. Dayının eline verdim. Istakayı yani :)))
-
evet süper bir gündü dayı ile fatih hocanın pilardo karşılaşması süperdi hele nargile salonunda olanları hiç unutmayacağım neden tahribat dediklerinin tam anlamı var idi sağlam fantaziler mevcut idi :) melih ve adaşım serdarın nargile dumanı ile yaptıkları süperdi melih süper bir nargile açıcı lazım olana kiralıyoruz ehuhe kısma len
kapilin nargile fantazisinin fotosunuda koyacağım süperdi şuan hosta atıyorum daha sonra ayarlıytacağım beyler kendinize ei bakın
-
arkadaslar ben böyle bi olay böyle süper bi gün gecirmedim diyebilirim otobusten yeni indim felaket yorgunum ama değdi hakkaten
bulusmadaki arkadaslarıma tekrardan tesekkurler ediyorum inşaallah tekrarı olur diyorum...neyse selametle kalın ben uyucam
dipdipnot :serdar abi karizmatik olan fotolarımdan koysan rezil olmasak elemanlara ...
jaaaa :D
edit:sorci abiyide unutmadık tabiki mekanı cennet olsun...
-
http://geyikciyiz.biz/tbt%20taksim.rar direk indirin beyler bukleleri daha sonra ekliyeceğim