TBT İstanbul-Taksim Buluşması [ 11.05.2008]
-
-
Gözlerim renkli olduğu için her fotoğrafta kırmızı çıkıyor a.q :|
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Gözlerim renkli olduğu için her fotoğrafta kırmızı çıkıyor a.q :|
-----------------------------BEN annamam hacı mümkünse senlen tek kalmayak biz hele hele karanlık ortam heç almiyim mazallah taşlarım seni felan karışmam harbi gece uyansam o halini görsem tırsarım valla
-
vah vah head ın haline bak ya :))
-
Demodor bunu yazdı:
vah vah head ın haline bak ya :))
abi hiç sorma coluga cocuha maskara olduk :|cocuk bile ne oldunu anlamadı :|:F -
amkışmaların vazgeçilmezi direkler :D geçmiş olsun :D senin direk yinede nispeten ince :D
-
sıra yava$ yava$ bize geliyor..
dım dım dım dım dırı dırı dırı dırı :! -
Nurky bunu yazdı:
dım dım dım dım dırı dırı dırı dırı :!
-----------------------------ve bilgine die söylüyorum öyle ne dayı ne murat abi ne başka yaşça büyük sevdiğimiz bir abimiz dahi gelse seni o direk olayından kurtaramaz gelmezsme yapamazsın deme ev adresin mevcut artık yakında evlere servis yapıcaz grup belli Exca Melih Pro Enis Ref ve tabiki bu anları ölümsüzleştirmek için ben grup hazır lütfen randevu alınız yoksa bizzat bizim seçeceğimiz bir tarihde başına gelir böyle güzel bir şey yani en azından bizim için güzel
-
anaaam ne güzel geçnmiş yaw :S
la yasin napmışlar lan seni :İ
ben ghelemedim tühh yaw :S
ben delecektim varya orda bu arada orada hiç kapilden uzun boylu birisi varmıydı merak ettim ben,im yanıma gelince ben şoke olmuştum :S
boy zürafaa gibim :D
-
corelsnake bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
dım dım dım dım dırı dırı dırı dırı :!
-----------------------------ve bilgine die söylüyorum öyle ne dayı ne murat abi ne başka yaşça büyük sevdiğimiz bir abimiz dahi gelse seni o direk olayından kurtaramaz gelmezsme yapamazsın deme ev adresin mevcut artık yakında evlere servis yapıcaz grup belli Exca Melih Pro Enis Ref ve tabiki bu anları ölümsüzleştirmek için ben grup hazır lütfen randevu alınız yoksa bizzat bizim seçeceğimiz bir tarihde başına gelir böyle güzel bir şey yani en azından bizim için güzel
-----------------------------bundan sonra cebit hariç hiç bi bulusmaya gelmicem :B