TBT İstanbul-Taksim Buluşması [ 11.05.2008]
-
kapiş kusura bakma hoja gelmek istiyordum.patron yavşagının gazabına ugradım ondan..oralsnek bidakine sana çift dalıp dik gircam :))
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------kapiş kusura bakma hoja gelmek istiyordum.patron yavşagının gazabına ugradım ondan..oralsnek bidakine sana çift dalıp dik gircam :))
-----------------------------seni andık olm :F selam söledimi exca yafşaa (F)
-
Resimleri indiriyorum şimdi. Dayının bozguna uğradığının kanıtı vardı. onu masaüstü resmi yapacam. :))
-
-
dayı cok fena cıkmısın fotoğrafda rayban gözlükler falan :D
tikkyliye yol mu alıyorsun nabıyorsun :D -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
dayı cok fena cıkmısın fotoğrafda rayban gözlükler falan :D
tikkyliye yol mu alıyorsun nabıyorsun :D
-----------------------------höytt dayının adını destursuz alma agzına tikkyligin yanından bile gecmio :F karizma fışkırıyo bölee
-
Dayı nerelerde yahu görünmüyor hiç ortalarda. Enis sende bi dahaki sefere içersin artık.
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------ja güzeldi
ama 13 ya$ındaki bi velet yüzünden içemedik :|
-----------------------------nie lan kimki o ?
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------ja güzeldi
ama 13 ya$ındaki bi velet yüzünden içemedik :|
-----------------------------nie lan kimki o ?
-----------------------------azuhahah tro dur o tro
-
ve gelelim bir kaç fotoya ilk olarak misafirimiz kapilin nargile ile fantezileri ehuhe
Wert ve enisin Buluşmadaki ilk anları
Excelance nin Nargile ile dumanlanması artık çıkartıyormu içerimi alıyor siz karar verinBaşı Dumanlı Melih yuha be olum
Swoolun öcü hali ve coşmuş hali (senide kaybettik hacı ilk buluşmada sana söz fiskini getiricem ulen)
dayının artık kovamıdır nedir onu yaparkenki hali ne gaza gelmişsin dayıııVe son olarak Fatih hocanın dediği skor tabelası