Tecavüzü Önleme Ve Cezalandırma
-
unbalanced, katılıyorum ben de onu anlatmak istedim. iyi bi örnek olarak vermedim yurtdışını. belli bi dengeyi tutturmak şart.
1-618-gr hacı hangi kadın kocasına vermedi diye tecavüzü hak eder? bunu farklı yolları var. hiç anlaşamadn siyelim zaten cinsel soğukluk birinci derece boşanma sebebidir mahkemede.
-
unbalanced bunu yazdıHighElf bunu yazdı
hocam hadım edeceksin !
60-70 yaşında cinsellikten düşmüş insanlar bile taciz ediyorlar, tecavüze yelteniyorlar her ne kadar yapamasa da.. tamam tecavüzü önlersin ama
insanların içindeki hayvanlığı alamazsın..
hocam bu işi ona göre düzenleyeceksin yaş aralığı belirleyeceksin mesela ergenlik yaşları c,nsel yönden en aktif yaşlardır onlara 15-20 yıl hapis verirken yaşlılara ölene kadar vereceksin.
bana kalırsa işkence makinesi tasarlayıp içine atalım diyeceğim ama caiz değil, onlardan daha hayvanım
-
@unbalanced : hocam ben video'yu örnek olarak gösterdim , müjde ar'ın ne mal oldugunu gayet iyi biliyorum. benim ima ettiğim şey , yani bu tarz olaylar ülkemizde oluyor.bir örnek daha vermiş olayım ; gözüme bu aralar çok sık rastlanan bir manzara var. sarı taksilere binen hatunlara bir dikkat edin.binerken rahat binmiyorlar (ben öyle görüyorum), kapıya öyle bir yapışıyorlar ki, sanki tecavüz edilecek kendilerine , kapıya yapışacaksan binme o taksiye kızım, binerken neden kapıya yapışıyosun ki , koltuğun her yeri boşken hemde. kafa gitti :)
-
HighElf bunu yazdıunbalanced bunu yazdıHighElf bunu yazdı
hocam hadım edeceksin !
60-70 yaşında cinsellikten düşmüş insanlar bile taciz ediyorlar, tecavüze yelteniyorlar her ne kadar yapamasa da.. tamam tecavüzü önlersin ama
insanların içindeki hayvanlığı alamazsın..
hocam bu işi ona göre düzenleyeceksin yaş aralığı belirleyeceksin mesela ergenlik yaşları c,nsel yönden en aktif yaşlardır onlara 15-20 yıl hapis verirken yaşlılara ölene kadar vereceksin.
bana kalırsa işkence makinesi tasarlayıp içine atalım diyeceğim ama caiz değil, onlardan daha hayvanım
benim şahsi düşüncem şudur
Ceza: İdam ya da cinsel organın derisini soyup tuz basmak hatta adamın derisini soyup tuz dolu bir depoya atmak ve canlı yayında bu vahşeti izletmek.
Önlem: Halkı ahlaki bir bilinç ile bilinçlendirme. Halktan kastım küçük çocuklar. Çünü büyümüş adama laf anlatmak zordur. Bari gelecek nesiller kurtulsun, adam gibi yetişsin :)
-
Prometheus bunu yazdı
unbalanced, katılıyorum ben de onu anlatmak istedim. iyi bi örnek olarak vermedim yurtdışını. belli bi dengeyi tutturmak şart.
1-618-gr hacı hangi kadın kocasına vermedi diye tecavüzü hak eder? bunu farklı yolları var. hiç anlaşamadn siyelim zaten cinsel soğukluk birinci derece boşanma sebebidir mahkemede.
Abi, tecavüz değil yukardada yazdığım gibi adabı muaşeret olaylarında gider bu iş.
Kadın hastadır adam anlayış gösterir, öküzlük başka bir şey.
Ama kadın hasta değildir, ki böyle olmadığı halde böylemiş gibi yapanlar var muhakkak ( ilgisizlik gösterdimide, adam zor kullandımı o yine adamın toyluğu olur ama bilakis suça girmez )
Öyle bir durumdada adam akıllı olacak ya, bende senle evli kalmak zorunda değilim der boşar gider bu böyle olması lazım sen benle neden ilişkiye girmiyorsun bir sebebi olmalı da bunun yani, gel bakalım demeli adam, istemiyorsa tamam burası kapı boşanıyoruz deyip boşayacak aga ben zorla olsun taraftarı değilim zaten toyca bir hareket olur resmen istenmediğin yerde durmak gibi olur.
Ama adamda diyorum nefsine yenik düştü baş edemedi zorladı, onada tecavüz diyemezsin.
Burda boşayacak abi tek çare o, soğukluksa eğer konu yüzsüzlüğün alemi yok kalkıp karıya tecavüz etsen ne olur seni istemedikten sonra yani aptallık bu. -
By_Gizemli bunu yazdı
@unbalanced : hocam ben video'yu örnek olarak gösterdim , müjde ar'ın ne mal oldugunu gayet iyi biliyorum. benim ima ettiğim şey , yani bu tarz olaylar ülkemizde oluyor.bir örnek daha vermiş olayım ; gözüme bu aralar çok sık rastlanan bir manzara var. sarı taksilere binen hatunlara bir dikkat edin.binerken rahat binmiyorlar (ben öyle görüyorum), kapıya öyle bir yapışıyorlar ki, sanki tecavüz edilecek kendilerine , kapıya yapışacaksan binme o taksiye kızım, binerken neden kapıya yapışıyosun ki , koltuğun her yeri boşken hemde. kafa gitti :)
devlet istese bunun önlemini rahatlıkla alır ama devletin böyle bir işi yokmuş gibi davranıyor her gün onlarca kadın taciz-tecavüze uğruyor. taksi örneğini pek anlamadım ama kapıya yapışmak falan ne demek. :) sen uyu bence hocam
-
Hadım edeceksin diyen arkadaşlar sonuna kadar haklılar, sonuçta tecavüz bu fakat bu tarz girişimlerde bulunan insanların çoğunluğu hadım ya da hadımlığı yakındır. Meşhur bir söz var ya, "Dile vuruyor" diye, onun gibi aynı. Cinsel hayatı ya da cinsel faaliyet ve psiklojileri bozuk olan insanların tercih ettikleri bir yol tecavüz. Bunun öncesinde dile, sonrasında ele, en sonunda da bele vuruyor tabiri caizse. Durum böyle olunca, hadım etmek bir çözüm yolu olmuyor zira kadınları ya da tecavüze uğrayan insanları rahatsız eden şey -bana göre- ereksiyon halindeki penis değil o travmayı yaşamaktır.
Çözüm önerisi bana göre sadece ve sadece eğitimdir. Şuanki nesli çöp nesil ya da üzerinde yanlış deneyler yapılmış bir kobay olarak düşünürsek, bizden sonraki nesiller; cinsellik, şiddet, ve uyuşturucu olmak üzere açık bir şekilde eğitilmelidir ve en önemlisi tabular yıkılmlalıdır.
Eğer; siyasi, askeri ve dini güçler bina yerine tabu yıksalardı şuanda bunları tartışmıyor olacaktık. :)
-
tecavüzün önüne nasıl geçiceksiniz merak ettim
en ağır ceza nedir
idam e sen adama idam verdin ondan sonra tecavüz biticek mi ?
peki azalıcak mı ?
nein.
o halde başka çözüm yöntemleri arayın, insanları sexe teşvik edin genel evleri çogaltın
bi 100 tane genel ev aç bak bakayım tecavüz haberi var mı ?
-
Ya kardeşim eğer yakınlarının başına gelmesinden korkuyorsan, yaz da olsa kalçasının kabasını açıp sallamasını, göğüslerini taşırıp uclarını sergilemesini önlemen bir çok şeyin önüne geçecektir.
Şahsen o tecavüz olaylarının kendini bilen ve koruyan kadınların veya kızların başına geldiğini zannetmiyorum. Varsa da pastanın ufak bir dilimi. Sen bile yolda orasını burasını açmış at gibi bir kadın görünce ufaklığı yokluyorsun. Bazıları için bu bardağı taşıran son damla olabiliyor.
Ayrıca bu durum televizyon kanallarında, bir kadının çok açık giyinmesinden daha fazla teşhir edici bir şekilde işleniyor. Amcasının karısını götürenler, liseye giden Semanta Fox gibi kızlar, normal birşeymiş gibi erkeğini yatağa atan kadınlar ve tecavüz.
Eğer sen midesi henüz genişleyememiş bir halka, dopingli batı kültürünü televizyon gibi bir yol kullanarak empoze etmeye çalışırsan, oluşan bu tablo kaçınılmaz. -
Bu Kimseler Ceza Evlerinde Ayrı Koğuşlarda Tutulurlar... Bunların Bulundukları Koğuşlara Damat Koğuşu denir... Normal Koğuşlara Verilemezler. Zira Yurdum Mahkumu Onu Direk Linç edip Öldürüyor....
Ceza Evlerinde Bunlara İyi Gözle Bakılmaz.... İnsanlar Bunu Bilselerdi belkide Caydırıcı Bir Sebep Olarak Görebilir, O Dar Ufak Yerde Birde İnsanlardan Çekmek Var Diye belkide Yapmaya Yeltenmezlerdi.
Gerçekten CezaEvlerinde En Sevilmeyen, Tiplerdir Tecavüz Hükümlüsü Yada Sanığı Mahkumlar.....
Devletimiz Tecavüze Evet Az Ceza Vermekte Kanaatimce.. Ancak Tecavüz Cezalarını Arttırdığın zamanda İftira Unsuru ile Bayanın Suçlaması Yüzünden Hayatı Kayanlar da Olacak Yani Zor Bir Denklem bu.