Tehdit?
-
maltepeden kimleri çağırmış ? hangi okulla bağlantılı ?
-
biber gazını napcan yok mu evde emanet bıçak vs. gelenede ver tam adresini gelsinler.. ne güzel işte.alt tarafı 2 yumruk yersin 2 delik açarsın.
-
Benim okul kadıköyde'de kadıköy çevresinde oturanı ne arıon :D beraber mi dolaşacan adamla :D rıhtıma yürüosan çıkış saatleri uyuosa gel okulun önüne 15.05 de beraber gideriz rıhtıma :D tanıyom tipini Cebitten ztn :D
-
kaç kişi lazım
-
kendine güven hoca güç içinde saklı
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
kendine güven hoca güç içinde saklı
-----------------------------Tamam da niye ordasın :D hacı koptum ya biber gazı ne iş ya .. puhahahha .. rot yaptır bi tane kendine ya da levye falan ne bilim.Korkacak birşey yok gelecekleri varsa görecekleri de vardır.Tek gezme arkadaşlarınla takıl.(((:
-
bir muştayla 15 kişi dağıtılabiliyor onaylandı.
-
hocam delikanlılıga b..k sürdürme ne öle biber gazı felan pasa pasa zopanı ye dayak yiye yiye atmayıda örenirsin : )
-
tırreklik yapma bilader biber gazıda neymiş al eline bi sustalı ürkek davranma
-
dalga geçtiğimiz kız sınıf arkadaşım, öğrenmiş bizim yaptığımızı, beni tehdit etti coldfusionuda dayak istemiyorum bıçaklı kavgadada karambole bıçak yemek istemiyorum biber gazı sıkıp 2 3 tokatlayıp run away tasarlıyorum gerçi güçlü kuvvetli hocalar var ama onlara gerek kalmadan prestijim sarsılmasın :/