Tehdit?
-
kavga kesinse yer mekan telefon pm at bakalım hallederiz :)
-
coldfusionla ne la?
-
Biber gazı okuldan atılma sebebindir.(geçen hafta salağın teki yan sınıfta kullandı verdiler tastiknameyi).Ye güzel bi dayak akıllanırsın bi daha elalemin karısına kızına laf atmazsın efendi olursun.Bıçak olayına gelince karşı taraf kalabalık olursa 1 kişiye bıçak çekmezler dövüceklerinide sanmıyorum aslında sadece uyarırlar oda gelirlerse.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
coldfusionla ne la?
-----------------------------düz çevirisi "soğuk füzyonla birlikte" ama coldfusion diye bir mürit var o başka ;)
-
Sarper bunu yazdı:
dalga geçtiğimiz kız sınıf arkadaşım, öğrenmiş bizim yaptığımızı, beni tehdit etti coldfusionuda dayak istemiyorum bıçaklı kavgadada karambole bıçak yemek istemiyorum biber gazı sıkıp 2 3 tokatlayıp run away tasarlıyorum gerçi güçlü kuvvetli hocalar var ama onlara gerek kalmadan prestijim sarsılmasın :/
-----------------------------bi sik olmaz rahat takıl :)
-
en kötüsü dayak yersin kasma bu kadar.
-
kendini sıkma, teslim ol adamlar profosyonelse süper oluyor :) kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi :))
yok prof. değillerse zaten seni bulamazlar :)
-
sonucu bekliyoruz... ne oldu bugun?
-
Serdar hocamın yazdığı doğruysa temiz bi dayağı hak etmişsin..
Nedenlerine gelince burası Türkiye kardeşim.. sen kızın telefonunu internete verirsin.. olmadık zamanda biri arar o telefon yüzünden o kızı evdekiler yeri geldiğinde kesebilir de..
Sen hiç gazete okumuyo musunu hocam?
Burda yazdığım şey namus bekciliği değil.. Fakat insanlar ne kadar yakın arkadaşın olsada aile durumlarını bilemiyosun.. şaka yapmışsın iyi güzelde o kız sürekli senin yanında değil ki? senin yanında arar birileri gülersin taşak geçersin.. anasının babasının yanında biri aradığında olacakları sen görmeyeceksin ki.. bazı şeylerde dikkat etmek lazım..şaka var, şaka var..
-
garga bunu yazdı:
sonucu bekliyoruz... ne oldu bugun?