Tehdit?
-
lisedeyken böyle bir arkadaşımın kavgasına gittik delikanlıyız ya 7 kişi gittik izmir göztepe de basketbol sahaları vardır bilen bilir o zamanalr inönü lisesindeydim karşımıza geldi 12 kişi 4 tanesi devasa boyutlarda bir arkadaşımız göz yaşartıcı sprey sıktı adam milli boksörmüş kafayı iki yana salladı gözleri açtı bizim elemana bi direk koydu ayakları yerden kesildi ardından hepimiz kapandık bizi bi temiz dövdüler taki aramızdan birisi polis geliyor diyene kadar.
vaziyet:
1) Kol kırığı , 3ve7. kaburga kemiği kırık asıl oğlan
2) göz kapağı patlamış ömrünün sonuna kadar izi kalıcak
3) sağ el iki parmak kırık
4) tüm sırtı mosmor
5) tüm sırtı mosmor
6) tüm sırtı mosmor
7) tüm sırtı mosmor
alayının ağız burun patlak....
edit: karşı tarafta çizik bile yok :)
çıkarılacak sonuç kimseye delikanlılık taslamaya gerek yok belkide o gün yanımızda emanet olsaydı birine takmıştık ve bu söylediklerimin tam tersi olucaktı..
ya efendi gibi özür dileyip iki tokat yiyip uzarsın evine ya da delikanlılık yapıp sonuçlarına katlanıcaksın az dan az çoktan çok gider...
-
bizimle dalga gecildiginde biz kavgaya adam cairmiyoruz neyse biber gazi arti run away olacak kiz pesini birakmazsa numarasinin public edilmesine katlanir gibi gozukuyo fakat biber gazi varken dayak yiyecegimi sanmiyorum ali gel sana denilenleri anlat cozum bulalim kizdan ozur diledm tinlamadi bulucam bi caresini serdar sana gelince cok namuslusun heralde
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------
bizimle dalga gecildiginde biz kavgaya adam cairmiyoruz neyse biber gazi arti run away olacak kiz pesini birakmazsa numarasinin public edilmesine katlanir gibi gozukuyo fakat biber gazi varken dayak yiyecegimi sanmiyorum ali gel sana denilenleri anlat cozum bulalim kizdan ozur diledm tinlamadi bulucam bi caresini serdar sana gelince cok namuslusun heralde
Evet kızların numaralarını internete yaymayacak kadar -
Sarper bunu yazdı:
biber gazı 1 kere sıktın 2 kere sıktın ertesi gün napıcan ? biber gazın bıtmıcekmı? herif elinden alırsa napıcan? Veya sen bıber gazını sıkarken herif bacagına kelebegi gelip soksa arkadan napıcan? herif beyzbol sopasını ındırse kafana o anda nabıcan? bunları düşünde laf at mıllete.Arkadaşların dedigi gibi bi kere yiyince kötegi gercegı gorursun...Coluk cocuk olma.Kelebegi yiyince Allah diyince iş işten gecmis olur... -
nedir abi turkiyede 7den 70e herkes birbirini dovmeye calisiyor?
bak guzel kardesim, eger ortada bir hiyarligin varsa ve karsindaki adamlarda ayi deilse, karsina hayvani kufurler bile etseler, adam gibi dur, yaptigimin farkindayim kusura bakmayin de, adam gibi anlamalarini bekle.
ha eger herifler ayi oglu ayi ise ve direk zaten sana dalmaya gelecekler buna eminsen, hic biber gazi falan ugrasma, bildigin kac, ha topukla kac demiyorum, yani biraz acik goz ol geldiklerini gordugunde aradan arkadan bi yerden sivis, ogretmenler odasina gir, mudurun yanina bisey sorucam diye gir... bu sekilde 1-2 atlattin hala pesindeyseler.
polise git, o ayi oglu ayilarada yine adam gibi mesaji ilet polise gittim, dag basi deil burasi minaki yaptirmayin bana de.
ha eger senin bi hiyarligin yok diyosan, zaten etrafina bir kac arkadas toplarsin seni destekleyen yine gider adam gibi derdinizi anlatirsiniz, sizede dalarlarsa valla artik bibermi sikacan, bicak mi sokacan, gotlerine kafanimi sokacan ne yapabiliyosan.
ben kavga etmeyi, edeni, ettireni, azmettireni sevmem. cunku insanlar konusur minaki.
-
biber gazı kullanmanında bi adabı var şimdi sana şöyle özetliyim. son derste zil çaldığında olabildiğince çantanı erken topla ve çık. eğer seni dövmek için geldilerse çıkışta kargaşa olur ( ara sokağa çağırırlarsa gitme biber gazını devreye sok ve topuk gücüne güven ) biber gazını sıkarken aşağıda yukarı doğru sıkki sıktığın yerde 2 dk filan kalsın gelen geçen zehirlensin ;) ara sokaklara sakın girme bi daha çıkamassın :D
-
Tüm Yorumların Hepsini Üşenmeden Okudum...
İşte Çözüm: Polise Git. Tehdit Edildiğini Söyle Ve Tehdit eden Kişinin Adını Soyadını V.s Ver.. Sana Bir Sey Olması Durumunda KIZ Yanar.. + İStersen Savcılığa Dilekçe Ver.. Bana Birsey Olması Durumunda xxxxxx Kişi Sorumludur ve Tehdit Etmektedir.. de Kurtul.
Bunu Kıza da Söyle O da Bilsin Ama :)
-
THT2005 bunu yazdı:
İşte Çözüm: Polise Git. Tehdit Edildiğini Söyle Ve Tehdit eden Kişinin Adını Soyadını V.s Ver.. Sana Bir Sey Olması Durumunda KIZ Yanar.. + İStersen Savcılığa Dilekçe Ver.. Bana Birsey Olması Durumunda xxxxxx Kişi Sorumludur ve Tehdit Etmektedir.. de Kurtul.
aynen aynen =) -
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------bu yazılanlardan sonra en akılcı çözüm bu gibi :))
bence en başında kıza söyle; eğer peşime adam takacaksan bu polise kadar gidecek sorunumuzu orada çözmeye ben hazırım falan de..eğer kaynağı sen olan birisi peşime takılır ve bana zarar verirse ilk gideceğim yer hastaneden darp raporu alıp seni ve gönderdiğin adamların ismini veririm tarzında bişeyler söyle..
-
hocam saçmalama ne biber gazı adam alıcak g.tüne sokucak orda biber gazına alttan yanarken üstten vurucaklar.Bıçak mıçak hikaye abi ya savcılık yap tabi ne kadar haklı olduğunu bilmiyorum şimdi kıza laf atmışsın haklı bir yanın yok gibi gözüküyor.Yada git konuşabildiğin kadar düzgün konuşmaya çalış adamlar vursada erkek gibi konuş yada erkek gibi dayak ye ki akşam yatağa yattığında ertesi gün için de g.t korkun olmasın diyorum ben ..