Tehdit Edilme
-
Konuyu açtığım iyi oldu kendimce :D Teşekkürler :D
-
Maddox bunu yazdı
Resimleri yaymayanın iş yerine yollamayanın beni rezil etmiyenin a*ına koysunlar mı ??? de.
+1 :)
-
0537 051 51 59 telefon numaramı ver arasın beni eğer götündeki bokta az bi parazit varsa benide bi tehtit etmeye kalksın hele hey yawrum hey.
-
hangi şehirde bu arkadaş
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
0537 051 51 59 telefon numaramı ver arasın beni eğer götündeki bokta az bi parazit varsa benide bi tehtit etmeye kalksın hele hey yawrum hey.
Sonu da 51 olsa çok iyi iş yapar bu numara :)
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
bu adam formunu hala koruyor lan :D -
o değilde sen adamla nasıl bir muhabbet içine girdinki seni neyle tehdit edecek
-
hacı anlamadım kız mı bu? özel resim falan mı?
iş yerine okula eve vs gelip rezillik çıkarabilir. yaşı 18den büyükse bişey olmaz yasal olarak.
şantaj yapıyor diye savcılığa gidebilirsin.
-
joe_black bunu yazdı
iş yerine okula eve vs gelip rezillik çıkarabilir. yaşı 18den büyükse bişey olmaz yasal olarak.
bugün bir insanı tehdit eden durdurulmazsa gelecekte daha büyük suçlara imza atmak için dahada cesaret bulur
hemen savcılığa git
-
alexfarrow bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
bugün bir insanı tehdit eden durdurulmazsa gelecekte daha büyük suçlara imza atmak için dahada cesaret bulur
hemen savcılığa git
hacı bayram arası girdi, bayramdan sonra artık. asdfghjklş