folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tek Tip Askerlik Konusunda TSK Önerisini Sundu !

Tek Tip Askerlik Konusunda TSK Önerisini Sundu !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

askerligin kısalması daha cok sehit in habercisi Arkadaşlar Egitimsiz Asker daglara operasyona cıkıyor Yetersiz kalıyor..

insallah bunada bir Cozum bulurlar.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

Şimdi burada askerlik kısalsın 3 ay olsun 6 ay olsun bedelli olsun şu olsun bu olsun diyen arkadaşlar.Dua edin 3. dünya savaşı çıkmadan öbür dünyaya göçün.Arkanızdan torunlarınız sövsün sadece.

İnsan dahi kendisini insan yapan değerleri korumak mal ve can güvenliğini sağlamak için savaşmaya mecburken.Bir ülkenin hele hele bizim gibi 4 tarafı düşmanla çevrili olan bir ülkenin potansiyel askeri gücünün azaltılması niteliksizleştirilmesi büyük yanlış olur.Profesyonel askerliğe karşı değilim Osmanlı zamanında da vardır bu sistem bozulana kadar iyi işler yaptı.Ama bunun yanında herzaman hazırkıta beklemesi gereken insan gerek.3 aylık eğitimle 6 aylık askerlikle ancak parklarda havalı tüfekle balon vurulacak kadar gelişilir.

Gel gelelim en verimli çağ meselesine.

Dışarı çıkın bakın bi 20-25 yaş arası üniversite mezunu aylak aylak dolaşan gençleri görün.Bu ülkede fırsatlar uçuşmuyor malesef.Hani işsizlik olmasa herkes istihtam edilse..

Beynini göç ettirenin beynine sokim.O beyin öyle bir beyin olmuş ki insanları para duyguları hisse seneti olarak görmeye başlamış.Şimdi faşist diyeceksiniz belki bana ama beyin göçü yapan insanı vatandaşlıktan çıkartırım ben Başbakan olsaydım.Kendi insanına kendi ülkesine yetiştiği bu topraklara hizmet etmeyen insan kendisinden başkasını düşünmeyen adeta cesetleşmiş bir insandır benim gözümde.

Yazının altına bende imzamı atarak saygılarımı sunuyorum :)

Katılıyorum hocam sana.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence Askerligi Gönüllü yapmaları lazım isteyen gidecek istemeyen gitmicek ozaman kimin Vatanını Cok Sevdigi de Belli olur

itsin oglum sen adam degilsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Kısa dönem 3 ay uzun dönem 7 ay olsun memlekette askerlik sorunu diye bişey kalmaz.Üniversite okumuş biri için 9 ay cok fazla.İnsanın en verimli dönemini çalıyorlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

ustura bunu yazdı:

Bence Askerligi Gönüllü yapmaları lazım isteyen gidecek istemeyen gitmicek ozaman kimin Vatanını Cok Sevdigi de Belli olur

emin ol Büyük Cogunluk Askere Gitmez.. Bu sartlarda bile Cürük almak isteyen. Tescil ederek Geç gitmek isteyen ( mazeretsiz ) cok cok ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

ustura bunu yazdı:

emin ol Büyük Cogunluk Askere Gitmez.. Bu sartlarda bile Cürük almak isteyen. Tescil ederek Geç gitmek isteyen ( mazeretsiz ) cok cok ..

HoLyCat'e aynen katılıyorum...Ayrıca az önce haberlerde geçti bu konu...Ve 12 ay olarak düzenlenmesini istemiş T.S.K...

Ayrıyetten zaten yeterince bölündük bi de askere giden-gitmeyen,Gönüllü-gönülsüz ayrımına gerek yok....Zorunlu olarak kalmalı askerlik...

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

bence kısa veya uzun dönem bedelli veya bedelsiz değilde tek tip olmalı.yani parası olmayan veya maddi zorkuklar yüzünden okuyamayanlar uzun dönem yapacak; parası olanlar veya üniversite okuyanlar bedelli veya kısa dönem yapacak bu düpedüz adaletsizlik kimse kendini kandırmasın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

herkez aynı yapacak kardeşim .. işmiş güçmüş sallamasın yapsın paşa paşa :) eti kemiği fazla degil ha aklını kullanmıştır 4 yıllık lisans yapmıştır  ama ne bu eşitsizlik ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

48 ay  yapsınlar :) kısa dönemlerede 3 ay olsun :D

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

Beyin göçümü, evet ben 4-5 aya kadar yapacağım, var mı itirazı olan ??

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
Toplam Hit: 10927 Toplam Mesaj: 77