Telsım Ve Turkcell Kullanıcıları Icın
-
*21*02822616982# yi tusLayın ve daha sonra sizi arayanLar : aradıgınız kişi şuan görüşmek istememektedir Lütfen Aramayınız! fırçasını atsın iptaL etmek icin #21# yi unutmayaLım
test etmek için 02822616982 yi arayın yada komutu yaptıktan sonra numaranızı arayınız...
denedım ıse yarıyor
-
Muahahha walla oldu la :Ç
-
guzel oluyor arkadaslara yapınca gırgır bırsey
-
o zaman *21*numara# yonlendirecektir.
Olum aradım çaldı kapattım sonra.:D
-
Şunuda unutmamak gerekir , *21* yönlendirme servisidir. Sizi arayan kişiyi şehirdışı telefona yönlendiriyorsunuz , her o kadın sesi geldiğinde hem arayana hemde yönlendiren kişiye şehirşerarası ücret yazmaktadır. Kontorlerinizi cırcır etmeyin abuk bir kadın sesi duyuracaz diye.
-
harbi süper bişi. kontürde gitmiyo (:
-
DecaMeroN hocam özellikle senin dediğini denedim kontürüm gitmedi?
-
Geliştirilebilir.Telefonu şahin k açıp aramasana amuğa koduum diye kapatabilir :D
-
kardes konbt gıder dıyorsun ama ben yaptıgımda gıtrmemıstı bır hata olmasın
-
Nasıl gitmez kontor..
A sizin cep numaranız olsun. B yönlendireceğiniz numara olsun , C sizi arayan olsun.
C A yı arayınca (0282 Tekirdağ'dı sanırım alan kodu) lu numaraya yönlenir. Eğer o kadın sesi gelirse, C ye sizi normal ücret kesilir (Turkcellse işte 1 dk Turkcell arama ücreti ) bu esnada C sizi ararken Tekirdağlı telefonun ücretide sizden kesilir.
Gidin telefonunuzu Azerbaycan yada Japonyanın Cep numara servislerine aktarın görün bakalım noluyor :) Kimden gidiyor ücret
-
Hadi nen makinede kontör kalmadı... Bunun kontör gitmeyen bir yolu yok mu?