Telsım Ve Turkcell Kullanıcıları Icın
-
bir kişinin(sadece belli bir numaranın) aradıgında beni bulamamasını istiorum,görüşmek istemediğim kişiler var bunnara bir cozum yolu varmıdır hocalar?
-
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------bir kişinin(sadece belli bir numaranın) aradıgında beni bulamamasını istiorum,görüşmek istemediğim kişiler var bunnara bir cozum yolu varmıdır hocalar?
-----------------------------
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيمKullandığın hat hangisi ise oranın web sitesi bak. Bak ben bakmadım bilmiyodum yönlendircell i Gitti kontörlerim. Bak varsa öle bi hizmet muhakkak yayınlamışlardır web sitelerinde :p
-
telsimim turkcellim var...hangisi olursa artık farketmez?adamların sitelerine girince istedigini bulmak bir işkence haline gelior,birde informal bir durum oldugu icin buraya yazdım belki olasılıgı vardır die???varmı?????
-
10 numara: D
-
02822616982
numaraya ytönlendirme yapıyo arayanın muhtemelen kontürü gidiyo
-
282/2616982 Çeka İletişim Otomotiv Turizm San Tic Ltd Ortacami Mah. 7, Ortacami, 59030 Merkez, Tekirdağ E telefon buraya ait. Ama adamların bunla işi ne onu çıkaramadım.. çalışanlar matrak galiba :D:D
-
Frosttear
kardes black baller ve black lıst dıye ıkı pro var onlardan bırını kullan tamamdır sorun olmaz ben kullanıyorum harıka -
valla caldırıdım ama kise artık bisi çıkmadı
-
*21*05327494176# kaçıyorsanız bide bunu deneyin :)
-
bu nar kampanyası cok dandık beeeee