Telsım Ve Turkcell Kullanıcıları Icın
-
Yönlendircell
Turkcell faturalı hat kullanıcıları için servis ücreti, Turkcell ve Hazır Kart abonelerine yönlendirme için 1 kısa mesaj/aramadır. Diğer operatörlere yapılan yönlendirme için 0,575 YTL/dk ve sabit numaralara yapılan yönlendirmeler için ise 0,305 YTL / dk. şeklindedir.Hazır Kart kullanıcıları için servis ücreti, Turkcell ve Hazır Kart abonelerine yönlendirme için 2 kontör/aramadır. Diğer operatörlere 9 kontör/dakika ve sabit numaralara yönlendirme içinse servis ücreti 4 kontör/dakikadır.
-
yaw hoca iddia etme bu kadar. tama söylediklerinde haklısın katılıyorum ama belki bi süreliğine ücretsiz bir servistir. gittiği yere kadar yada canımız yanana kadar kullanalım. sonra kimseye kullandırtmayız ;)
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Geliştirilebilir.Telefonu şahin k açıp aramasana amuğa koduum diye kapatabilir :D
aLLa aLLa Eminmisin? Peki NasıL -
ByALeX bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Geliştirilebilir.Telefonu şahin k açıp aramasana amuğa koduum diye kapatabilir :D
aLLa aLLa Eminmisin? Peki NasıL
Birşey yokki hoca onda.Dial up modeme bağlıyorsun telefon kablosunu.Yazılımla otomatik olarak açıyor.Ben denemiştim böyle birşeyi.Şu tuşa basın vs olayını çalışıyordu.Programını bulursan eve yapabilirsin sende. -
ByALeX bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Puhahahaha buna koptum hacı adam Misal Veriyor:D -
yanlış bi numaraya yönlendirsek kontör gidermi acaba
mesela 0536321 e
-
hackman gecmıs olsun dıyeyım ben denıyınce gıtmedı valla ne dıyeyım :d yazık olmus kontorlere baska bır yol bılmıyorum :d
-
valla size geçmiş olsun bende kontor falan gıtmedı :D olan sıze olmus bızzat sımdı denedım :D yazık olmus sızın kontorlere ben baska yol bılmıyorum
-
seco_carlos bunu yazdı:
ByALeX bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Puhahahaha buna koptum hacı adam Misal Veriyor:D
Dün Geceden Beri 2 Saat Yatmışım, Uyku Sersemiyim :D a.q Sende Herşeye Kopuon :D
Edit : oLuormuş (: -
Valla kont. filan gitmedi işe yarıo..
Toplam Hit: 8934 Toplam Mesaj: 32