Tesadüf E İnanır Mısınız?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Git össne çalış hoca...
4800 saat banlandın :D
-----------------------------Yapar ya Reneye ses yok
-
Bende tesadüfe inanmam ama bunu dinle açiklamaya gerek yok kendimize bakalim yeter..
Küçük bir örnek çoktandir gormediginiz biri akliniza geldi 5 dk sonra size mesaj atiyo. telepati diyolar ama ismi önemli deil neyse ne iste..
-
Ayyy aman Rene Üstat Gene yapmış yapacağını, Gece bu saatlerdedemi dolaşıyon, buralarda aman mayına basmayak. :)
Neyse Banlanmış birinin konusuna Cevap yazmak yüzünden banlanmam umarım, Cevap veriyorum, Tesadüfe inanmam.
Ama Kadere inanır ve İman ederim. -
Tesadüfe inanmam,tersten düşünmek gerekirse canım istediği için o gün yolumu değiştirmiş olabilirim ogünde 5 yıl önceki kız arkadaşımın sürekli geçtiği yoldan geçebilirim.iş çıkışlarımızın aynı saatlerde olması üzerine karşılaşabilirim bu tesadüf değil.tesadüf die bi şey yok abi.ben inanmıyorum
-
ya hersey tesaduftur yada hiçbirsey tesaduf diildir..hiçbisey tesaduf diildir..
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------
---------------------------Olmak yada olmamak gibi bir şey diyorsun yani, enteresan...
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bırak bu ucuz felfesik lafları:)
-
tesadüf de zaman gibi insanlar tarafından oluşturulmuş bir kavramdır.
var da denemez yok da denemez. sadece bir kelimedir diyebiliriz.
bu arada arkadaşı össye çalışsın diye banlamanız da çok hoşuma gitti:D
-
ulascan90 bütün mesajlarını Tesadüfen takip ediyorum : )
bir gün Tesadüfen .. tam süper olacak biliyon mu (:
kusura bakmayın biraz uykusuzum da :) ne yazdığımı bilebilemiyorum.
tesadüf eyler birinin kafasına elma düşer fizik kanunlarını alt üst eder. tesadüf eder biri hamamda çimerken kanunları bir daga alt üst eder. tesadüf eder küresel ısınma olur ve yine tesadüf eder Kur'an daki kıyamet alametleri ile ilgili bilgiler küresel ısınma ile örtüşür. bana müsade size rastgelsin.sevgiyle kalın. kafam iyi sanırım.bence kaza kader inancı diye bişey vardır. ama bunu tutupta vay .cıma sinek kondu tesadüfen diye ince eleyip sık dokumaya gerek yok cemaati müslimin,gayri müslimin veya dinsiz kardeşlerim :)
sürcülisan eylemişsem affola :) ha ulascan90 teşbişte hata olmaz,yazdıklarımı yanlış anlama :) yoksa olurmuydu :)
ha unutmadan. mesajı editleyim..
rene hoca eğitime katkılarından dolayı teşekkürler :) ban mevzuu
-
emir reis tesadüfe inançsızların kadere taktığı isim demişsin beni çok şaşırttın sanırım kendi dünyanda öyle olacak. çünkü tesadüf bir olay için geçerliyken kader tüm olayları veya bir olaylar dizisini karşılar ve kader bir islam terimi tesadüf bir matematik terimidir...