Tokat Da Yapılan Saldırıyı Pkk Üstlendi
-
Saldırıdan sonra bazı spekülasyonlar olmuştu son dakika olarak ntv de geçti pkk üstlenmiş.
dtp: kim yaparsa yapsın tasnif etmiyoruz demiş peh
-
cehennemin dibini üstlensinler...
-
anneleride beni üstlenmişti ama böyle olacağını bilemiyor insan
-
üstlense ne olcak abı adamların elemanları daqdan ındıler sımdı qezıorlar
-
Bende Reşadiyede okuyorum ve olayın içinde TİKKO Gibi örgütlerin olabileceğini düşündüm.Ama yine kancık PKK Yapmış bu hain saldırıyı...Allah belalarını versin.
-
şerefsizler..
yalnış konuya yazmışım kusura bakmayın..
şerefsizler.. birde türkiye üzerinde söz hakkı veriliyor ya bu dtp itlerine ne diyim vah halimize :|
-
dağdan inen 34 pekekelinin yapmadığı ne malüm? adam dağdan indide fikri düşünceleri değiştimi? nasıl bir mantıktır bu... molotof atanlarıda içeri atmıyıcaksın o zaman kardeşim, dağdan inenleri serbest bırakıyosan onun sempatizanlarınıda atmıyıcaksın içeri tepki göstermiyiceksin.
toyyiqin A*. piskolojimi bozdu beynim ERROR-444 hatası vermeye başladı artık, mantık dışı hareketler yapıyor akp hükümeti, itler serbest sempatizanlar içeri.
-
en sonunda evlerdeki insanlarıda öldürecekler. sonra millet silahları alıp sokağa dökülcek...kalleşler.
-
Bende Onların Anneleriyle Olan İlişkilerimi Üstleniyrum Benden'ler Ama Bana Çekmemişler Aynı Analarına Çekmişler Oğospu Çocukları
-
kendi kyularını kazıyor şerefsizler yine beklenmedik bi anda kandili vurdukları gibi tsk kara harakatı düzenlese de buda bizim açılımımız dese tsk çok güzel olurduda...
-
orospu çocukları :) sadece bu konu içinde rahat rahat küfredip ana bacı kayabilirsiniz