Tokat Da Yapılan Saldırıyı Pkk Üstlendi
-
anasının amlarında mantar tabanca patlattığımının dağ ayıları şerefsiz adi pezevenk çocukları.... bunlara salacaksın gazı bitireceksin.. açmıyacaksın, aksine kapayacaksınki üstüne koyduğun kapakta sağlam olacak..
-
orrrrrospu çocukları
-
serefini siktimin pic kurulari !!!
bunlar orospu cocugunun önde gidenleri!!!
-
Analarının a...larına Çam dikip Gölgesinde Bacılarını s.... li.
-
Hepsini skcksin onların orospu cocukları babasız piç kuruları anasını sıkıcn insnler dagdan işleri güçleri kalleşlik sadece pusu yapıor ebesini hoplattımının picleri
-
Oruspu çocukları... Sizi Asmayan devletin ta amq sizi dağa çıkaranların amq sizi orda barındıranın amq size destek verenin amq sizin beyninize girenin amq sizi kandıranın amq sizi çocukken asimile eden annelerin ve babaların ta amq size maddi destek veren ülkelerin ta amq ...
-
küfür etmekle çözülmüyo hocalar..Olayı pkk üstlendi ben hiç de öyle olduğunu sanmıyorum.Bana kalırsa başka birileri yaptı/yaptırdı ama olayı pkk üstlendi..
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------
küfür etmekle çözülmüyo hocalar..Olayı pkk üstlendi ben hiç de öyle olduğunu sanmıyorum.Bana kalırsa başka birileri yaptı/yaptırdı ama olayı pkk üstlendi..
-----------------------------Sayın müridim, eylem tam pkk'lık bir eylemdi.Ve zamanlaması tam o şerefsizlere göreydi.Dtp kapatma davası, açılım falan filan.Ergenekon yapmıştır de ve kopim ben burda :I
-
Sabah ne güzel İnlettik Üniversiteyi ama APONUN PİÇLERİ YILDIRAMAZ BİZLERİ...
-
bi kaç kendini bilmez dangalak çıkıp küfretmeyin falan desede kalıbına uydurup banlasak