folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Tripod (Lycos) Banner Killer Lazim...



Tripod (Lycos) Banner Killer Lazim...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek
    Hacilar,babalar,güzel insanlar ;

    Yaw su "lycos.co.uk" cins bi bánner koymus sayfalara kodumunun cocuklari resmen Kendilerine bi frame ayirmislar bu reklamdan kurtulmak icin ne yapabilirim
    hani bi aralar <noscript> ler wardi onlar olmuyo basak bi yöntem varmi hacilar bunu kaldirmanin..

    Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde, Allah"tan nasıl korkmaz, insan Onu sever de...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    adresi ver bana bi bakayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek
    www.kabus.forumu.com

    Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde, Allah"tan nasıl korkmaz, insan Onu sever de...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurKo
    TurKo's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2003
    Erkek
    arkadaşım o banner yada reklam değil. frame yani kaldıraman.. scriptle mıkriptle.. ustelik lycos öldu..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    frameler de kaldırılır.
    bu akşam bi bakayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    genclixx
    genclixx's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek
    tripod.lycos.fr'de yok.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    ya abi dün baya bi kurcaladım.
    bazen http://members.lycos.co.uk/gokyesil/phpBB2/index.php
    adresi bannersiz açılıyor.

    sonra bi script yazdım frameli bi sayfada denedim çalışıyor.
    scripti vereyim...

    <script language="javascript" type="text/javascript">
    top.document.body.cols="*,0";
    </script>

    bunu <head></head> tagları arasına koyarsın...

    böyle olabilir.

    bu arada olmazsa sen bana aldığın yerin adresini ver ben alayıp kendim deniyeyim. çünkü iç içe iki frameset kullanıyor bu.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    eveeet kabus,

    aşağıdaki adrese girersen kodun çalıştığını göreceksin...
    senin için gittim, kayıt oldum, denedim.
    bu problemide böylece çözmüş olduk.
    olmaz diye birşey yok.

    http://members.lycos.co.uk/mortalkombat666/index.html
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek
    sagol kizilyildizim
    eve gideyim hemen deneyecegim.
    biliyorsunki forumda index.php var
    yani yinede <head></head> taglari arasina mi koyacam
    scripti..

    Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde, Allah"tan nasıl korkmaz, insan Onu sever de...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek
    Denedim Html`de basarili
    ama
    index.php ye yerlestirdigimde hatalar veriy<o
    yani koyamadim
    forumun index.php`sine...

    Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde, Allah"tan nasıl korkmaz, insan Onu sever de...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurKo
    TurKo's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2003
    Erkek
    index.php? soru işareyi eklemiş lycos. siz direk index.php yi açarsanız sorun kalmaz.

    koda moda ihtiyaç yok yani.
Toplam Hit: 7634 Toplam Mesaj: 76