folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Tripod (Lycos) Banner Killer Lazim...



Tripod (Lycos) Banner Killer Lazim...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek
    Saol Kizil yildiz
    ne yapip yapip bi KILIfini uyduruyon walla
    helal olsun :=))

    Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde, Allah"tan nasıl korkmaz, insan Onu sever de...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    rica ederim. bu benim zevkim..
    hazır gelmişken bişey soriim.
    şu phpbb yi kurdum.
    bunun türkçesi hazır olarak var mı +
    bu forumdan kendi siteme link nasıl veririm.
    yani böyle bi özelliği var mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_n
    m_n's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek
    ya php içine nasıl yerleştirce bunlaı varmı yolu KIZILYILDIZ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    php içine yerleştirmiycen.
    yukarıdakileri yaz. dosya.php olarak kaydet yeter.

    bu hazır phplerin içine nasıl yerleştirilir bilmiyorum.

    ama bu şekilde oluyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek
    Merhaba Kizilyildiz

    PhpBB`nin Turkcesini kullanmak icin
    lang_turkish klasörünü Indireceksin ve

    /phpBB2/language/ klaörünün icine Bu klasörü sallayacaksin ,bu islemi yaptiktan sonra install.php`yi calistiracaksin ve kurulum asamasinda eger klasörü sorunsuz attiysa

    Dil seceneklerinde Türkce secenegi belirecek bunu secip dewam edeceksin Dil konusu böyle..

    Gelelim Forum icine Link vermeye,nereye vermek istiyorsan onu sececeksin ve,diledigin yere html yada php kodlariyla link vereceksin.

    mesela Forum icin template kullanmiyorsan ,subsilverin icindeki index_body.tpl dosyasinin en ustune

    <td valign="bottom" class="gensmall">
    <br>
    `den sonra

    <a href="Verecegin Link Buraya yazacan" class="nav">KizilYildiz Ana sayfa </a>
    <br>
    `yaz

    gibi, tabii linki nereye koyacagin senin elind ebaska yerde olabilir..

    Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde, Allah"tan nasıl korkmaz, insan Onu sever de...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    saol dostum benim link vermek istediğim yer
    şu en üstte phpbb forum yazan yer
    hani senin sitede kabus forum yazıyo ya
    hah işte oraya vercem.
    php de bilmediğim için kurcalamam gerekiyo.
    kurcalamadan öğrenmek istedim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_n
    m_n's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek
    peki arkadaşlar template.php içine nasıl yerleştircez
    ana yönlendirme yaparak index ana sayfada gözükmüyo frame ama logine yada başka bir yere forumda basınca frame yenden çıkıyo template içine nasıl bi kod koycaz hersayfada çıkmamamsı için bi el atı verin arklar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    bunun için şimdilik bişey demem zor.
    phpbb yi biraz incelemem lazım.
    tekrar dönücem.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan2003
    Kanakan2003's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2003
    Erkek

    Arkaasar,
    ycostai sorunu hala ben haledemedim.Sitemede bulunan php sayfalarinda birsey yok fakat html uzantili sayfalarda bu Frame banner hep cikiyor.
    Acaba ne yapmam lazim.Cünkü benim sitemde hem php hemde html uzantili sayfalar bulunmakta.
    lütfen belenler yardimci olursa sevinirim.
    selamlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    bi öneri.

    boş text dosyasına şunları yaz.

    function freym() {
    document.body.cols= "*,0";
    }

    bunu freym.js olarak kaydet.

    sonra html dosyalarının <head></head> kısmına

    <script language="javascript" type="text/javascript" src="freym.js"></script>

    yaz.

    <body> tagına da şunu ekle.

    onLoad="freym();"

    yani <body onLoad="freym();"> şeklinde...

    böylece tüm html dosyaların o frameleri her sayfa değiştiğinde sıfırlayacak.

    php dosyaların html içine gömülüyse yine aynı şekilde yapabilirsin.

    değilse tümünü görmeden bişey diyemem.

Toplam Hit: 7636 Toplam Mesaj: 76