folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Tripod (Lycos) Banner Killer Lazim...



Tripod (Lycos) Banner Killer Lazim...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan2003
    Kanakan2003's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2003
    Erkek

    saol Kizilyildiz hemen deniyecegim.
    tesekkürler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan2003
    Kanakan2003's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2003
    Erkek
    @Kizilyildiz
    Yukardaki yöntem ise yaramdi.
    Dediklerini yaptim fakat Frame banner hala sag tarafta duruyor.
    baska bir yöntem yokmu su manyak banneri kaldiracak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    ya ben ne diyim şimdi.
    bence sen bu konuyu baştan sona oku.

    http://members.lycos.co.uk/gokyesil/phpBB2/index.php

    bak bu adres framesiz çalışıyo.

    kabus verdiğim scriptlerle yaptı.

    sanırım lycos sürekli sistemi değiştiriyor.
    bu yüzden sabit birşey bulamıyorum.
    sizin de biraz araştırmanız lazım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek
    Yine gündemde bu konu haa
    way anasina :))

    Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde, Allah"tan nasıl korkmaz, insan Onu sever de...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan2003
    Kanakan2003's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2003
    Erkek
    Su adreslerde framer kaldirilabiliyor
    http://members.lycos.nl
    http://members.lycos.co.uk

    benim sayfanin bulundugu host ise
    http://mitglied.lycos.de/

    herhalde bu hostta framer kaldirilamiyor.Bu host almanya icin.Alman sayfalarinda biraz arastirdim onlarda bir cözüm bulamamislar.
    Bu nedenle sizlerden yardim istemistim.
    neyse yinede cok saolun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    ya sen tam adresini ver bakayım.
    kim yapamamış söle de onu da tokatlıyim :)
    (o kadar konuştuk sonu hayrola)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2003
    Erkek
    şunu dene bir de.(işin biraz zorlaşacak ama)

    html dosyalarının adlarını da php ye çevir.
    ne de olsa browser tanıyo. bir problem olmaz.
    bu çözebilir.

    olursa oldu diye yaz.olmazsa da yaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek
    Kizilim
    lycos yine bi yolunu bulmus ,
    frame i koymayi basarmis
    o yüzden arkadaslar yaziyolar..

    Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde, Allah"tan nasıl korkmaz, insan Onu sever de...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan2003
    Kanakan2003's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2003
    Erkek
    Kizilyildiz,
    dedigin gibi bütün sayfalari php'ye cevirdim.
    Ve bütün sayfalarda </HTML> taginin arkasina su kodu yazdim
    <noscript><noscript><plaintext>
    </pre></xmp></noscript>
    ise yaradi
    Fakatbazen frame yine geliyor.Browserdeki freshe bastigimda kayboluyor.Simdi bu fresh olayinin yaptigi islemi hersayfanin acilisinda bir kez daha otamatikman yaptirsak acaba düzelirmi?
    Birde sizin verdiginiz bu phpbb formunda,

    http://members.lycos.co.uk/gokyesil/phpBB2/index.php

    frame banner hala duruyor.
    Ilk girildiginde sayfada yok fakat sonra herhangi bir konu okumak icin topiclerden birine basinca Frame yine olusuyor.Birkonuya daha deginmek istiyorum.Bildiginiz su Norton Personal Freewall aktiv oldugu zaman Sayfalardaki bu Frame Bannerler görünmüyor.Acaba bu Norton Personal freeawalin populari nasil durdurdu ile ilgili Codeler script diline uyarlanip bizlerde kendi html veya php sayfalarina uygulayamazmiyiz?


    saygilar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek
    Dostum
    Dün gece KizilYildiz ile biraz ugrastik
    adamlar sayfa tam olarak yüklendikten sonna
    scripti devreye sokuyolar

    Saolsun Kizilin bi düsüncesi sonucu
    bi script yazdi
    sayfa tam yuklendikten 4 sn sonna
    lycos`un hayvani frame`i kayboluyo

    script`i veriyorum
    ----
    bunu en sona yani </body> den önce yaz.

    <script language="<i>javascript</i>1.2" type="text/<i>javascript</i>">
    function duzelt() {
    top.document.body.cols="*,0";
    }
    setTimeout ('duzelt()',4000);
    </script>

    patent by Kizilyildiz :P

    saniyeyi kendin degistirebilirsin ama 4 sn ideal
    örnek olarak bu sayfaya bakabilirsin

    http://members.lycos.co.uk/gunduzgezen/index.htm
    sayfa acildiktan sonna biraz bekle.

    Simdilik bunla idare et nede olsa lycos daha saglam
    bi yol bulacaktir.o zaman yine ugrasiriz


    Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde, Allah"tan nasıl korkmaz, insan Onu sever de...
Toplam Hit: 7632 Toplam Mesaj: 76