folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ttnet Vurgunu Hakkında...

Ttnet Vurgunu Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

StigmatA bunu yazdı:
    -----------------------------

Biraz daha detay yazayım bari.

8 bit = 1 bayt

1024 megabit = 1 megabit = 128 kilobayt

Yani 1 megabit hız ile senin indirebileceğin max hız 128 kbps'dir ki işletim sistemi bunun tamamına izin vermez, sörf için de bir miktar ayırır diye biliyorum. Tamam 100'ü biraz aşması lazım, yani sorunun 10'da bir falan değil en fazla 10 - 15 kbps. Şikayet ettiğin şeyin ne olduğunu bilmek daha yardımcı olacaktır..

Değerli Hocam anladım ama, 1 Megabit Sınırsız Hesabım var, Ve Ben Bir Süredir Adanalı Adlı Diziyi İndiriyorum, Dosya sayısı 8 Olduğunda Sörf bile yapamıyorum. Yahu Olacak işmi, Dosya indirdinmi Nette Dolaşamayacaksın diye bir İnternet Hizmetimi olur. Yok bu Hızı Kesen İşletim Sistemim ise o zaman Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. 

Yani İki İhtimal var, Ya Halk olarak Bizi Becerenlere Alıştık, Olsun becersinler ne olacakki diye Vurdumduymazlaştık, Yada Gerçekten İşletim sistemlerinde olan bir sorundur. Yani Biliyorsan Hocam biraz daha ayrıntı rica edecem. 

Aksi Halde Buradaki Verileri Arkadaşlarımızın Şikayetlerini Ciddi şekilde Suç duyurusunda Kullanmayıda amaçladım. Ve Ben Bu sefer çok kızdım. Bu Olayda varsa bir bit yeniği Siz Değerli Arkadaşlarımında Aydınlatması Bilgilendirmesi ışığında Bu Mücadeleye girecem. 

Ancak yanlış düşünüyorsam Aydınlatmanızı rica ediyorum. Saygılar.

Dipnot= Yahu sanırım Jeton daha yeni Düştü. 1024 Megabit ile 128 Kilobyte lik Download yapılıyorsa o zaman hesap denk demektir. Alla alla Peki neden Kasıyo bu makine o zaman. :( Tamam TTnette sorun yok. ben ineninde 128 Kilobit olduğunu sanıyordum. Sanırım hatalıyım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    israrla yazıyorum TTNET e kafam girsin...

www.tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek

arkadaşım bir hata yok güven sen tahribat müridlerine. verilen hız gayet normal. yani alt yapı bunu destekliyor. bit ve byte farklı şeylerdir. sana bit olarak sundukları hizmeti bilgisayarlar byte olarak hesaplar. yani senin orada gördüğün 100kbps yazısı 1mb e eşit oke ?

ayrıca senin indirdiğin her dosya internet hızını paylaşır. sen sırtına 50 kilo alınca yauv ben niye rahat yürüyemiyorum diyorsun. yani şikayet edilcek bi durum yok. yiğidi öldür hakkını yeme :)

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

sakat-at bunu yazdı:

arkadaşım bir hata yok güven sen tahribat müridlerine. verilen hız gayet normal. yani alt yapı bunu destekliyor. bit ve byte farklı şeylerdir. sana bit olarak sundukları hizmeti bilgisayarlar byte olarak hesaplar. yani senin orada gördüğün 100kbps yazısı 1mb e eşit oke ?

ayrıca senin indirdiğin her dosya internet hızını paylaşır. sen sırtına 50 kilo alınca yauv ben niye rahat yürüyemiyorum diyorsun. yani şikayet edilcek bi durum yok. yiğidi öldür hakkını yeme :)

Tamam Hocam Bitinde Baytında ne olduğunu çok iyi biliyorum, Ama ben ineninde 128 kilobit olarak indiğini sanıyor idim. Yanılmışım Özür dilerim. Güven hususunuda Gelince, Güvenmesem Böyle bir konuyu açarmıyım, Canlarımsınız hepiniz. Sağolun yahu. :)

Peki Windows ibnesinin Benim bandımı harcamasını kasmasını nasıl ortadan kaldırabilirim. Bunun bir yolu yokmu. Net bandımın bir kısmına işletim sistemim el koyuyorsa buna bir son vermenin bir yolu olmalı değilmi.??

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Olması gerekenin çok üzerinde fiyatlarla hizmet alıyoruz, bunun aksini iddia eden olmasa gerek.

1024 / 256 down / up hizmet alıyorsan 100 ile indirmen sistemin gayet sağlıklı olduğunu gösterir, bi sorun yok yani.

Yapabileceğin ya da yapmayı istediğin şey sadece fiyatlarda indirim talebi olabilir.

Bir de telefon kullanmadan telefon faturası ödüyorsan bunun için de dava açıp bugüne kadar ödemiş olduğun fazladan paraları geri alıp, bundan sonraki faturalardan da çıkarılmasını sağlayabilirsin o ücretin.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

StigmatA bunu yazdı:

Olması gerekenin çok üzerinde fiyatlarla hizmet alıyoruz, bunun aksini iddia eden olmasa gerek.

1024 / 256 down / up hizmet alıyorsan 100 ile indirmen sistemin gayet sağlıklı olduğunu gösterir, bi sorun yok yani.

Yapabileceğin ya da yapmayı istediğin şey sadece fiyatlarda indirim talebi olabilir.

Bir de telefon kullanmadan telefon faturası ödüyorsan bunun için de dava açıp bugüne kadar ödemiş olduğun fazladan paraları geri alıp, bundan sonraki faturalardan da çıkarılmasını sağlayabilirsin o ücretin.

Hocam Zaten Türk Telekom O hususta hatasını anlamış olacakki, Aldığım duyuma göre Sabit fiyat olayını kaldıracakmış. Ama ne zaman kim bilir.?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Bugüne kadar sömürdü zaten. Kaç abonesi var bilmiyorum ama aylık 9 - 10 lira sabit ücret adı altında fazladan para ile eminim milyonlarca lira haksız kazanç sağlamıştır bugüne kadar.

Dava açanlar bundan sonra ödememe hakkını kazandıkları gibi, bugüne kadar ödediklerinin iadelerini de alıyorlar. Bir an önce bu uygulamaya son vermesi TTneti'in yararına olacaktır tahminimce. Çünkü dava açıp kazananlar önceden ödediklerini de geri aldıklarında ve bu sayı artmaya başladığında bayağı zarar edecektir firma.

Bu arada Balıkesir'de dava açıp da kaybeden hiç olmamış diye duydum.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

Peki Windows ibnesinin Benim bandımı harcamasını kasmasını nasıl ortadan kaldırabilirim. Bunun bir yolu yokmu. Net bandımın bir kısmına işletim sistemim el koyuyorsa buna bir son vermenin bir yolu olmalı değilmi.??

Arkadaşım, bunun windows servislerinin sağlıklı çalışmasını sağlamak adına önermiyorum. Ama ille de yükseltecem diyorsan sana kayıt defteri ayarlarını vereyim.

Başlat -> Çalıştır... -> gpedit.msc -> Bilgisayar Yapılandırıcısı -> Yönetim Şablonları -> Ağ -> QoS Paket Zamanlayıcı -> Ayrılabilir Bant Genişliği

Bu ayarı "Etkin" yaptıktan sonra "0" değeri verdiğinizde rezerve bant genişliği kapanmış olacak. Eğer "Devre Dışı" yaparsanız, rezerve bant genişliği serbest olacak, yani Windows istediği kadar bağlantı hızını kullanabilecek.

Kolay gelsin...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

RaNGeR bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

Arkadaşım, bunun windows servislerinin sağlıklı çalışmasını sağlamak adına önermiyorum. Ama ille de yükseltecem diyorsan sana kayıt defteri ayarlarını vereyim.

Başlat -> Çalıştır... -> gpedit.msc -> Bilgisayar Yapılandırıcısı -> Yönetim Şablonları -> Ağ -> QoS Paket Zamanlayıcı -> Ayrılabilir Bant Genişliği

Bu ayarı "Etkin" yaptıktan sonra "0" değeri verdiğinizde rezerve bant genişliği kapanmış olacak. Eğer "Devre Dışı" yaparsanız, rezerve bant genişliği serbest olacak, yani Windows istediği kadar bağlantı hızını kullanabilecek.

Kolay gelsin...

Hocam Teşekkür ederim, Oldukça Bant Genişliğinde Rahatlama hissettim. İşe yaradı. Hürmetler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 5671 Toplam Mesaj: 33