Ttnet Vurgunu Hakkında...
-
shockman hocam ayarda sonra bir fark yasadin mi :?
edit : uppps cevap hemen gelmis :PP
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------shockman hocam ayarda sonra bir fark yasadin mi :?
edit : uppps cevap hemen gelmis :PP
-----------------------------En Azından Sayfa açıp kapayabiliyorum Down yaparken, Bunu gözlemledim, Oysa Down Dosya sayım 8 olduğunda sayfaları tıklamam eziyet idi. Aynı ayarları sorunları olan herkese Öneririm, Sistemimdeki Stabil yapıyada bir Zarar gözlemlemedim.
-
Zaten bilgisayarına bir zararı olmaz. Sadece Windows'un servisleri için kullandığı internet hızı oldukça düşer, daha yavaş çalışır. O kadar...
-
TTnet'i savunuyor gibi olmayım ama (benim de kafam girsin ttnete) üşenmeyip 1-2 kısaltmanın anlamına baksak hiç sorun kalmayacak aslında. TTnet'in verdiği hat 1 Mb(Mega bit) 8 bit = 1 byte. Firefox'la dosya indirirken 120 KB/s yazdığını görürsün. Oradaki KB= kilo byte'dır kilo bit değil. Bilmeyen arkadaşlar için söyleyim b harfi büyük olursa byte küçük olursa bit demektir. Birçok kişi dikkat etmiyor buna.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
TTnet'i savunuyor gibi olmayım ama (benim de kafam girsin ttnete) üşenmeyip 1-2 kısaltmanın anlamına baksak hiç sorun kalmayacak aslında. TTnet'in verdiği hat 1 Mb(Mega bit) 8 bit = 1 byte. Firefox'la dosya indirirken 120 KB/s yazdığını görürsün. Oradaki KB= kilo byte'dır kilo bit değil. Bilmeyen arkadaşlar için söyleyim b harfi büyük olursa byte küçük olursa bit demektir. Birçok kişi dikkat etmiyor buna.
-----------------------------Haklısın Zaten Oradan yanılgıya düştüm bende. Bilgisayarda Kasınca Tamam dedim, Arshimet gibi Buldum. :) Soluğu burada aldım.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Haklısın Zaten Oradan yanılgıya düştüm bende. Bilgisayarda Kasınca Tamam dedim, Arshimet gibi Buldum. :) Soluğu burada aldım.
-----------------------------zamanında ben de ölye düşünmüştüm ama kızdığım şey sadece hızı ttnetin niye byte olarak satmadığıydı
neyse bazen ara sıra hız 60a kadar düşe bilio özellikle smile adsl kullananlar bilir o kadar kampanya yapip çıkışları arttırmadan direk hızı düşürüyor
suan 2mbps aldım rahatladım =)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------zamanında ben de ölye düşünmüştüm ama kızdığım şey sadece hızı ttnetin niye byte olarak satmadığıydı
neyse bazen ara sıra hız 60a kadar düşe bilio özellikle smile adsl kullananlar bilir o kadar kampanya yapip çıkışları arttırmadan direk hızı düşürüyor
suan 2mbps aldım rahatladım =)
-----------------------------Ttnet'le alakası yok onun.Hat hızının standartı bit'dir.Download programlarına, hosting-sunucu kiralama işi yapan sitelere bakarsan bant genişliği her zaman bit olarak ifade edilir.
-
West bunu yazdı:
29 tl lik kotalı adsl kullanıyordum bi aralar. Her ay geliyodu 100-120 lira. İndirdiğimde bişey de yoktu. Adamın teki adsl yi telefon hattı olmadan kullanmak için dava açmış ve kazanmış. Sonuç: halen adsl parası üzerinede heray telefon faturası ödüyoruz. Benzinin 3 küsür lira olduğu elektriğin kat kat pahalı verildiği aldığımız nefese bile vergi almaya çalışan bu devletten ne beklenebilirki. Çok güzel demişsin buna dur demek lazım ama nasıl bende bilmiyorum.
-----------------------------hocam sallamayın bari be.sözleşmeyi okursan fatura 55 tl'yi(o civarda) geçemiyor.mesaj yazıcam diye uydurmayın lütfen
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------West bunu yazdı:
29 tl lik kotalı adsl kullanıyordum bi aralar. Her ay geliyodu 100-120 lira. İndirdiğimde bişey de yoktu. Adamın teki adsl yi telefon hattı olmadan kullanmak için dava açmış ve kazanmış. Sonuç: halen adsl parası üzerinede heray telefon faturası ödüyoruz. Benzinin 3 küsür lira olduğu elektriğin kat kat pahalı verildiği aldığımız nefese bile vergi almaya çalışan bu devletten ne beklenebilirki. Çok güzel demişsin buna dur demek lazım ama nasıl bende bilmiyorum.
-----------------------------hocam sallamayın bari be.sözleşmeyi okursan fatura 55 tl'yi(o civarda) geçemiyor.mesaj yazıcam diye uydurmayın lütfen
-----------------------------hocam dediğin sözleşmeye göre doğru ama şöyle bir durum warki ben bir çok kez 150 200 TL lik fatura gördüm yani sözleşmeye uymuyorlar resmen bunu hepiniz duymuşsunuzdur arkadaşın salladığını düşünmüyorum
-
dostum ben buna benzer bi konu açmıştım hatırlarsanız
adamlar metro ethernet çekimi için gelmiyorlar bile,eğer o bölgede 4 tane müşteri olursa hepsi isterse ozaman yapıyorlar
aksi takdirde tek kişi için enaz 20mbt bağlantı hızı almak koşulu buda işin entresan tarflarından birisi...
ben evdeki adsl hattımı telefonumu kapattırdım.şimdi mesh t. ile ücretsiz kullanıyorum.ancak bundan hoşlanıyorlar.