Ttnet Zupernet
-
Eğer yanlış bilmiyorsam senin hatta gelen hız sınırı 1.3 mbit hocam. 13664 kbs diyor.
Bak benim değerler bunlar, seninki ile karşılaştır. Ben 1.6'yı görüyorum. 16383 kbs limitim var.
bu hat değerleri bağlantı hızı almanda önemli etken. Daha önce benim değerlerim adına çok iyi diyen bi' port değiştirme yetkilisi olmuştur ttnet de.
-
husnuweb bunu yazdı
uydunet varsa kovalayın aga.
http://www.speedtest.net/my-result/4332168457
bu uydunetin olayi nedirki abi ttnet altyapi kullanmiolar mi ?
edit : uydu net bizim burda yokmus danimarkadan kalktik ak istanbulun banlio suna yerlestik sokim bole ise
-
coLin bunu yazdı
Eğer yanlış bilmiyorsam senin hatta gelen hız sınırı 1.3 mbit hocam. 13664 kbs diyor.
Bak benim değerler bunlar, seninki ile karşılaştır. Ben 1.6'yı görüyorum. 16383 kbs limitim var.
bu hat değerleri bağlantı hızı almanda önemli etken. Daha önce benim değerlerim adına çok iyi diyen bi' port değiştirme yetkilisi olmuştur ttnet de.
olek hocam biz ozaman bu ne boktan istir :D hata gelen hiz derken bu ibneler bana bukadarmi gonderior yoksa benim ic hatdan kaynaklanan bi problemdenmi kaynakli bu olay elemanlar abi biz sana 8mb gonderioruz falan diolar dedim ak 16 da gonderiodunuz noldu zart zurt ettiler ole kaldi yine :D
-
Hattın probleminden mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama hattına gelen hızın maksimum 1.3 mbit olduğu gerçeği var.
-
@colin bu hat şunu diyor yükleme 1 mbps max hız 13 mbps bu hat 8de rahat rahat yer 12de görünce zil çalar kopar 8 ideal bu hat için
serseri_1453 tarafından 03/May/15 10:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende ttnet e geri dönmeyi düşünüyorum aşadaki değerlerde 21 alabilirsin diyor ne kadar doğrudur.
-
husnuweb bunu yazdı
uydunet varsa kovalayın aga.
http://www.speedtest.net/my-result/4332168457
Upload çok düşük. -
serseri_1453 bunu yazdı
@colin bu hat şunu diyor yükleme 1 mbps max hız 13 mbps bu hat 8de rahat rahat yer 12de görünce zil çalar kopar 8 ideal bu hat için
hocam8 idealde onu da goremioruz ki ya deliricem harbi 2mb larda takilior net suan adamlar sorun bizde yok dior 2 gun once 16 ya yukseltene kadar sonra 8 e indirdik dediler hic bir sorunum yoktu 7mb falan aliordum hay ak
-
Absolut bunu yazdıserseri_1453 bunu yazdı
hocam8 idealde onu da goremioruz ki ya deliricem harbi 2mb larda takilior net suan adamlar sorun bizde yok dior 2 gun once 16 ya yukseltene kadar sonra 8 e indirdik dediler hic bir sorunum yoktu 7mb falan aliordum hay ak
müşteri hizmetlerini arayıp port değiştirme talebinde bulun.
-
coLin bunu yazdıAbsolut bunu yazdıserseri_1453 bunu yazdı
müşteri hizmetlerini arayıp port değiştirme talebinde bulun.
birazdan aricam hocam zaten anasini ziktiler netin ping baktimda suan 55 lerde gezior 12-13 du ping en fazla yapicaklari iside