folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turkcell İn Ayıbı

Turkcell İn Ayıbı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Avea sanki farklımı ki 4 gün sonra benim hattıda kesmişlerdi babam aradı bi ton sövdü . Sonra işte ödenmeden açmadı. Ki sürekli aynı yükseklikte faturalar gelir 150-200 bu sefer 156 gelmişti 4 gün sonra o da tık :|

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bacardi
    bacardi's avatar
    Erkek
    hangi operatoru kullanırsan kullan odeme sısteme yansımazsa bellı bır sure snr otomatık olarak kapatır. ararsın ben odemeyı yaptım hattım acılmadı dersen abn beyanıyla hat acılır yıne sısteme yansımazsa ıkı gun snr tekrar kapanır.. ne kadar para o kdr kofte. Zaten cok saglam bir musterıysenız ozel musterı temsılcınız olur dırek onunla gorusursunuz.

Şeytanla dans edersen, şeytan değişmez seni değiştirir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    avea'ya geç hoca bizim tanıdıkların hepsi turkcell olduğu için turkcell kullanıyorum Yoksa avea kullanıcam . Bide bizim bu evde çekmiyor aveada ama.

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Avea daha dandik. Birisini aramak için 4-5 defa denıyosun. Sebeke meşgul diyip duruyor. Mesaj gönderıyosun 4-5 saatte gitmiyor. aynı mesajı 10 defa gönderıyor. Yağmur yağdığı zaman beyni sulanıyor. çekmıyor. 10 senedir turkcell kullanıyorum. Bi tek fiyat konusunda biraz kazık.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    çağrı merkezini arayıp süpervizör ı iste ve problemini ona anlat ; müşteri temsilcisinin yetkileri sınırlıdır ; emin ol sen ona küfrederken onun aklındaki tek şey senin bi an önce çağrıyı sonlandırmandır hatta bu gibi durumlarda genelde müşteri temsilcisi çağrıyı mute'e alır sana küfreder veya bi arkadaşıyla sohbet eder sen sakinleşene kadar,süpervizör da sınır yoktur;sana tavsiyem bu yönde;eğer özel bi müşteri isen kesinlikle bi ayrıcalık tanınacaktır süpervizör tarafından.

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Avea sanki farklımı ki 4 gün sonra benim hattıda kesmişlerdi babam aradı bi ton sövdü . Sonra işte ödenmeden açmadı. Ki sürekli aynı yükseklikte faturalar gelir 150-200 bu sefer 156 gelmişti 4 gün sonra o da tık :|

oha amq kimle konuşuyon lan :W

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    turkcelle ..oyim sana bisi olmasin hacı... hat mi yok anasını satayım. ben 6 ayda bi tarifeyi birak operatör degistiriorum. hangisi karli kullanisli hemen ona geciom.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Vodafone..!

!!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

Mr_Dark bunu yazdı:
    Vodafone..!

Cem uzan ın hatrına 10 yıldır telsim :)

bide arandıkça kontor kazanıyosunya oda mest ediyo :))

kaç aydır kontor almıyom bea :|

2 dk aran 1 dk ara :W

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Ben avea kullanıorm ama etrafımdaki insanların hepsi avea olduğu için yoksa mecbur olmasam vadafone kullanıcam şimdi yeni tarifeside çıkmıs cep öğrenci 15 dk sı 1 kontor her yone 250 sms bedava vadofone a bi bak derim dostum...

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 2441 Toplam Mesaj: 22