Türkié Değil, Türkiye Kazandı !
-
Ama şimdi şöyle bişey.
Gavurlara Turkey diyince komik geliyo dalga geçiyolar.
Turqie demek daha hoş olur :D Hindi anlamına geliyo ya o bakımdan...
-
Gençligin Haline Yazık Vallahi Billahi Acıyorum Türk Gençligine.
-
google da 'emolar ' diye arattıgınız da :)) 'bunu mu demek istediniz' Bolumunde 'ufolar' cıkıyor :D:)) google bıle annamıs bunların ne mal oldugunu ):):)
-
ne diyem bilmemki hacılar hocalar...çok insan gördüm,tanıdım ama bunlardan ilk defa görüyom yani gerçek hayatta karşılaşsak nabarım bilmem şimdi bunlar moderen i**e mi oluyolar yoksa direk mi i**e oluyolar?
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Fakat emoluk bazı kızlara yakışıyor :)
-----------------------------burda verdiğim resimlerin hepsi yerli emolar:D aslında taş gibi emo lar var onlardan biri
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------FireX bunu yazdı:
-----------------------------burda verdiğim resimlerin hepsi yerli emolar:D aslında taş gibi emo lar var onlardan biri
Bu kız benim arkadaşım hocam yani arkadaşım demeyim ama selamlaştığım bi hatun :D yonjanın gülü çıktığı çocuk şu anda emo bundan 2 sene önce diskolarda takılan teknocu tiplerdendi ondan 1 sene önce müslümcü gezinen tiplerdendi şu anda emo ve tam bi o.ç. hatta benim eski kız arkadasımı elimden almıştı :D bunların topuna katliam yapacaksın sonra ben yaptım diyip gidip yatacaksın içerde gururlar amk.. -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
chock haklu pir konhu :B
Al bide burdan yak mk!!! -
Empyrium bunu yazdı:
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------FireX bunu yazdı:
Bu kız benim arkadaşım hocam yani arkadaşım demeyim ama selamlaştığım bi hatun :D yonjanın gülü çıktığı çocuk şu anda emo bundan 2 sene önce diskolarda takılan teknocu tiplerdendi ondan 1 sene önce müslümcü gezinen tiplerdendi şu anda emo ve tam bi o.ç. hatta benim eski kız arkadasımı elimden almıştı :D bunların topuna katliam yapacaksın sonra ben yaptım diyip gidip yatacaksın içerde gururlar amk..
-----------------------------Ahhh öykü ahhh resmin tahribatta bile varya harrrrrrrrbiden tastikledim kaşarlığını kendisi ile tanışıyoruz aynı şehirde yaşıyoruzda: :D:D:D:D
-
bu ne yav kız meshur olmus anasını satım bi biz tanımıoz :P :D
-
kızlar bu fatih ürek varisi adamlara niye verir anlamıyorum lan