Türkié Değil, Türkiye Kazandı !
-
asolında guzel kızlar takılmalık fılanda bıze bakmazlar ıste nedenıde su
1- tıkky olcaksın
2-kendın gıbı olmıcaksın
3- turkceı kullanmıcaksın
4- göt olcaksın :D
vede benım cevabım
bana yar olmıcakdak emonun izzeti ıkramının haysıyetındkı rumuzun ve feriştahının şeklini s2m :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Emo ne lan...bu tipler ne olm boyle..tikkyler bile daha delikanli duruyor bunlarin yaninda :S ...zamaninda birkac tikky dovmustuk adana-gazipasa caddesinde hatta real kurd misafirim oldugunda denk gelse yine dovecektik :D..simdi bunlardan rast gelirse yine dalarim :D...sekle bak ya...
-----------------------------kompicim ben daha çok bu tiplerin**ilmesinden yanayım ama tikkat edin kısırlaştırıp yapında çogalmasınlar eheuehueheu
kürdonunda bunları feci**kecegine eminim gönlümüzün abazası :FF
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------asolında guzel kızlar takılmalık fılanda bıze bakmazlar ıste nedenıde su
1- tıkky olcaksın
2-kendın gıbı olmıcaksın
3- turkceı kullanmıcaksın
4- göt olcaksın :D
vede benım cevabım
bana yar olmıcakdak emonun izzeti ıkramının haysıyetındkı rumuzun ve feriştahının şeklini s2m :)
----------------------------hoca sen naptın ya :D:)) cok haklısın valla cok var bunlardan gecenbakrkoy e gıttık ark larla bu caruselı bılrsınz
onn onnde war 2 3 tane bu emo oglanlarndan yanlarndada fıstık gıbı kızlar bn bunu annamıyodum ıste :):): snde bunu acıklamıssın eyw.
-
Dün gece bu konuya bakarken gördüm bu 2 resmi, güldüm geçtim. Ama sabah uyandım, yemek yedim felan . Girdim tbtye. Birden aklıma bu resimler geldi. Dedim bi defa daha bakayım. La bi baktım varyaa uuuuuu nası güldüm laa :D:D:D:D vahşi ve karizmatik erkek profili :D:D:D:D
Bu da benden olsun (montajları ben yapmadım) -
aytekin olm o ilk resim ne lan öle amaney...
-
çok doğru...avrupa özentisi hepsi :S
-
Ya bide bu yabani otlar kendilerini kültür mantarı sanmıyorlar mı kıl oluyorum :)
Sorarsan onların tarzı bu ve biz cahiliz.Ama tutsan sokakdan bir kroyu cevirsen o bile bunlardan daha kültürlüdür :)
-
Clint Eastwood.dırıdırıdırı dıııııııı dı dı dıııııııı
Bu resimide koyup koyucagıma pişman oldum arkadaş.Yok bu resmi özellikle sansürlemek lazım gören üstünü başını yırtıp camdan balkondan atlıyacak bu müthiş karizma karşısında.
-
cocuk biraz kendine baksa çoğumuzdan yakısıklı olabilir abi bence :D bi top sakal bıraksa saçlara bi şekil verse yüzü gözü açılsa belki olabilir.. önlerini açalım :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Ama şimdi şöyle bişey.
Gavurlara Turkey diyince komik geliyo dalga geçiyolar.
Turqie demek daha hoş olur :D Hindi anlamına geliyo ya o bakımdan...
-----------------------------
amerika nasıl bütün dillerde amerika.. taşşak meselesi galiba. ama turkey,turkei falan degilde turkland olsun. türkiye nin tam karşılığı ingilizcede.