Turkishairlines Hacklendi
-
Şu başlıkları atarken, hacklendi yerine, ddosla saldırı alıyor vs gibi daha mantıklı başlıklar atsanız daha mantıklı olmaz mı
-
torpedo_XL bunu yazdıseboist bunu yazdıBosluk bunu yazdı
Bi bilet degısıklıgı ıcın 100 euro istiyor be dun ıyı sovdum
adı türk hava yolları değil ingiliz hava yolları olsaydı yaptığına markacılık kailte ve reklam derdiniz ama bunu türk şirketi yapınca kazıkçılık diyosunuz monşerlik yapmayın.
Şirketin kalitesi gerçekten iyi ama bu, işçilere yaptığı haksızlıkları ve cemaatçi kişiliğini değiştirmez. New york - istanbul uçağında millete dağıtılan gazeteler: yeni şafak, zaman , milli gazete bu kadar.
biraz usturuklu sallayın be kardeşim türk hava yolları new york - istanbul uçağına milli gazete dağıtacak he vay amk bu kadar güzel sallama yeteneğini nasıl kazandınız merak ettim.
seboist tarafından 25/Ağu/12 19:58 tarihinde düzenlenmiştir
edit : yok eğer başkası salladıysa da sen buna inandıysan o zaman durum çok daha vahim. -
adı türk hava yolları değil ingiliz hava yolları olsaydı yaptığına markacılık kailte ve reklam derdiniz ama bunu türk şirketi yapınca kazıkçılık diyosunuz monşerlik yapmayın.
Şirketin kalitesi gerçekten iyi ama bu, işçilere yaptığı haksızlıkları ve cemaatçi kişiliğini değiştirmez. New york - istanbul uçağında millete dağıtılan gazeteler: yeni şafak, zaman , milli gazete bu kadar.
bunları bilmiyordum ne hallere gelmiş thy,trt vs. yazıklar olsun
yakında bunlar günah diye içkiyide yasaklarlar uçaklarda trenlerde falan
-
kaygusuz bunu yazdı
bu şirketi seven varmı ki iyi olmuş. kazıkçılar.
şimdi özkamilkoç var varan var fark elbette olacak. bundan son sene önce tüm uçak firmalarının biletleri çok pahalıydı thy nin asıl pazarı zaten yurtdışı ;
anadolujet i açtıktan sonra thy dıger fırmalarda ucuzlattı bıletlerını. anadolujet thy e aittir zaten.
thy de ki kalite zaten belli onurair gibi orajet gibi değil.
bu arada anadolujetin sitede gitmiş aynı sunucudalardaı sanırım
-
seboist bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıseboist bunu yazdıBosluk bunu yazdı
biraz usturuklu sallayın be kardeşim türk hava yolları new york - istanbul uçağına milli gazete dağıtacak he vay amk bu kadar güzel sallama yeteneğini nasıl kazandınız merak ettim.
edit : yok eğer başkası salladıysa da sen buna inandıysan o zaman durum çok daha vahim.Amk boşa sallıyoruz ya. Eve gideyim sana biletin fotoğrafını çekip boy boy atarım buraya. Beni tanımıyorsun kardeş ben öyle ulu orta sallamam.
Bildiğin uçağa girişte kapının yanında stand var, yeni şafak, milli gazete, zaman bu kadar başka hiçbir gazete yoktu.Bildiğin amerikadan gelmiyo olup yurt içinde biyerden başka bir şehre gitseydim inecektim uçaktan.
-
onu bunu bilmem türkiyeden çıkan en iyi dünya markasıdır hizmeti tartışılmaz. aldığı para hakkıdır her zaman
-
daha peter olsunlar a.m.k rım ben sınavlarına girdim kazandım beni kursa almadılar iş kurun 6 aylık eğitimine izmit kocaelide mulakatta elediler takım elibisem tamam giyim kuşam diksiyiyon tamam ingilizcede var adamlar eledi torpil arıyorlar
-
seboist bunu yazdıBosluk bunu yazdı
kaç defa bindin hacım;
-
Benim pc de oraya saldıran zombilerden biri
-
En son 1 ay önce yurt dışına çıktım. Piyasadaki tüm gazeteler vardı. Sözcü, Milliyet ve Hürriyet aldım. Sallamayın. Ayrıca son olaylardan sonra günahım kadar sevmem.