folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Turkishairlines Hacklendi

Turkishairlines Hacklendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Şu başlıkları atarken,  hacklendi yerine, ddosla saldırı alıyor vs gibi daha mantıklı başlıklar atsanız daha mantıklı olmaz mı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    seboist bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı

Bi bilet degısıklıgı ıcın 100 euro istiyor be dun ıyı sovdum 

adı türk hava yolları değil ingiliz hava yolları olsaydı yaptığına markacılık kailte ve reklam derdiniz ama bunu türk şirketi yapınca kazıkçılık diyosunuz monşerlik yapmayın.

Şirketin kalitesi gerçekten iyi ama bu, işçilere yaptığı haksızlıkları ve cemaatçi kişiliğini değiştirmez. New york - istanbul uçağında millete dağıtılan gazeteler: yeni şafak, zaman , milli gazete bu kadar.

biraz usturuklu sallayın be kardeşim türk  hava yolları new york - istanbul uçağına milli gazete dağıtacak he vay amk bu kadar güzel sallama yeteneğini nasıl kazandınız merak ettim.

edit : yok eğer başkası salladıysa da sen buna inandıysan o zaman durum çok daha vahim.

seboist tarafından 25/Ağu/12 19:58 tarihinde düzenlenmiştir

ebedi devlet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    seboist bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı

adı türk hava yolları değil ingiliz hava yolları olsaydı yaptığına markacılık kailte ve reklam derdiniz ama bunu türk şirketi yapınca kazıkçılık diyosunuz monşerlik yapmayın.

Şirketin kalitesi gerçekten iyi ama bu, işçilere yaptığı haksızlıkları ve cemaatçi kişiliğini değiştirmez. New york - istanbul uçağında millete dağıtılan gazeteler: yeni şafak, zaman , milli gazete bu kadar.

bunları bilmiyordum ne hallere gelmiş thy,trt vs. yazıklar olsun

yakında bunlar günah diye içkiyide yasaklarlar uçaklarda trenlerde falan

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

bu şirketi seven varmı ki iyi olmuş. kazıkçılar.

şimdi özkamilkoç var varan var fark elbette olacak. bundan son sene önce tüm uçak firmalarının biletleri çok pahalıydı thy nin asıl pazarı zaten yurtdışı ; 

anadolujet i açtıktan sonra thy dıger fırmalarda ucuzlattı bıletlerını. anadolujet thy e aittir zaten.

thy de ki kalite zaten belli onurair gibi orajet gibi değil.

bu arada anadolujetin sitede gitmiş aynı sunucudalardaı sanırım 

at avrat silah
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    seboist bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı

biraz usturuklu sallayın be kardeşim türk  hava yolları new york - istanbul uçağına milli gazete dağıtacak he vay amk bu kadar güzel sallama yeteneğini nasıl kazandınız merak ettim.

edit : yok eğer başkası salladıysa da sen buna inandıysan o zaman durum çok daha vahim.

Amk boşa sallıyoruz ya. Eve gideyim sana biletin fotoğrafını çekip boy boy atarım buraya. Beni tanımıyorsun kardeş ben öyle ulu orta sallamam.

Bildiğin uçağa girişte kapının yanında stand var, yeni şafak, milli gazete, zaman bu kadar başka hiçbir gazete yoktu.Bildiğin amerikadan gelmiyo olup yurt içinde biyerden başka bir şehre gitseydim inecektim uçaktan.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

onu bunu bilmem türkiyeden çıkan en iyi dünya markasıdır hizmeti tartışılmaz. aldığı para hakkıdır her zaman

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

daha peter olsunlar a.m.k rım ben sınavlarına girdim kazandım beni kursa almadılar iş kurun 6 aylık eğitimine izmit kocaelide mulakatta elediler takım elibisem tamam giyim kuşam diksiyiyon tamam ingilizcede var adamlar eledi  torpil arıyorlar 

Emekli
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı

kaç defa bindin hacım;

Emekli
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ADSIZ
    ADSIZ's avatar
    Erkek

Benim pc de oraya saldıran zombilerden biri

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    seboist bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı

En son 1 ay önce yurt dışına çıktım. Piyasadaki tüm gazeteler vardı. Sözcü, Milliyet ve Hürriyet aldım. Sallamayın. Ayrıca son olaylardan sonra günahım kadar sevmem.

Toplam Hit: 5535 Toplam Mesaj: 52