folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Turkishairlines Hacklendi

Turkishairlines Hacklendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

bu şirketi seven varmı ki iyi olmuş. kazıkçılar.

kafanmı güzel senin bence en iyisi thy bırak yahu hiç değilse hizmeti güzel adamların uçakları güzel bence diğerleri daha pahalı

vallahi kardesim thy bence dünyanin en iyi ucus firmalarindan biri bu kesin ilk 10 da yani dünya capinda gercekten oyle ama adamin anasini ziiiyorlar yaa yok boyle bir fiyat bak singapura malezya usa aklina nere gelirse gelsin diger firma ile kıyasla thy nere ucarsa ucsun daha pahali

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

thy nasıl kötü lan ? 

cafe de paris soslu tavuk yapıyolar adamlar istedigim için, jim beam şişesini önüme alıp içiyorum beleş hepsi ?

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber_Ottoman
    Cyber_Ottoman's avatar
    Erkek

Beter olsunlar ulan bi yemek veriyorlar diye 200 300 eoru fazladan para aliyorlar cakallar yolculuk desen digerlerinden ne farki var oda ucuyor buda.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Dünyanın en iyi hava yollarından biri olan THY batsın ?

Abi siz hakkatten garipsiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

umarım en kısa zamanda yüzde yüz özelleşir.

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

orda çalışan işçileri köpek gibi dışarı atan bir şirket zerre derece değeri yok hocam bitmiştir. 4 bin lira maaşla çalışan türk pilotu şutladı gitti yabancı getirdi pilot 12 bin tl aylık maaşla çalıştırıyor hangi akla hizmet bu ???

thy ömrümce seyahatte kullanacağım en son başvuracağım yerdir. 
    şimdi baktım kurban bayramında yurtdışına uçak kaldırmıyor bile püüü 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

orda çalışan işçileri köpek gibi dışarı atan bir şirket zerre derece değeri yok hocam bitmiştir. 4 bin lira maaşla çalışan türk pilotu şutladı gitti yabancı getirdi pilot 12 bin tl aylık maaşla çalıştırıyor hangi akla hizmet bu ???

hocam sen neyin kafasını yaşıyorsun ya :) hangi bayrağa selam veriyorsun allah rızası için ne içiyorsan söyle. sallama be arkadaş yaw. 

genel olarak 100 euro bilet değiştirme diyene arakdaşa; hocam ben sürekli thy ile uçarım anasını sattığımın firması bana bir kere 100 euro ya bilet değişikliği yapmadı. haa uzun mesafe uçuyorsan yapar. mesela istanbul-ny. zaten burasının uçak bileti yüksek fiyat. değişiklik için 100 euro çok bir mebla değil. yurt içi uçuşlarda son dakikaya kalmazsan bilet bedeli farkını alırlar son dakkaya kalırsan +40 tl köserler. yurt dışı uçuşlarında da bu +40 euro. senin o 100 euro bilet farkıdır hocam. her uçak babanın atı değil kafana göre değişemen için para ödiceksin. 

GAzete muhabbetine gelince; anasını sattığımın thy si dinci derler, ama ben ne zaman uçağa binsem (Business Class için) şampanya uçak aprondan çıkmadan gelir. istersen şarap iste istersen vodka. sıkıntı yok yani. içki servisi yapan şirket gazeteden mi sakınacak. birde uluslarası uçuşta. senin türkiye de adını bilmediğin gazete var adamlarda. karalama kampanyan yemez hocam. 

işten çıkarma mevzusu konusu çetrefilli ona sözüm de yok lafımda. yorumsuzum. 

hayatında havaalanı görmemş insanlar karalamasın bari. havaalanı görün öyle gelin :)

sonuç olarak; gökten üç elma düşmüş,

apple, thy, cemaat.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

hocam sen neyin kafasını yaşıyorsun ya :) hangi bayrağa selam veriyorsun allah rızası için ne içiyorsan söyle. sallama be arkadaş yaw. 

genel olarak 100 euro bilet değiştirme diyene arakdaşa; hocam ben sürekli thy ile uçarım anasını sattığımın firması bana bir kere 100 euro ya bilet değişikliği yapmadı. haa uzun mesafe uçuyorsan yapar. mesela istanbul-ny. zaten burasının uçak bileti yüksek fiyat. değişiklik için 100 euro çok bir mebla değil. yurt içi uçuşlarda son dakikaya kalmazsan bilet bedeli farkını alırlar son dakkaya kalırsan +40 tl köserler. yurt dışı uçuşlarında da bu +40 euro. senin o 100 euro bilet farkıdır hocam. her uçak babanın atı değil kafana göre değişemen için para ödiceksin. 

GAzete muhabbetine gelince; anasını sattığımın thy si dinci derler, ama ben ne zaman uçağa binsem (Business Class için) şampanya uçak aprondan çıkmadan gelir. istersen şarap iste istersen vodka. sıkıntı yok yani. içki servisi yapan şirket gazeteden mi sakınacak. birde uluslarası uçuşta. senin türkiye de adını bilmediğin gazete var adamlarda. karalama kampanyan yemez hocam. 

hayatında havaalanı görmemş insanlar karalamasın bari. havaalanı görün öyle gelin :)

apple, thy, cemaat.

Evet özellikle yurt dışı uçuşlarda business class a gerek yok ekonomide bile sınırsız içki servisi yapıyorlar, ama nedense bazı basit konularda da çok saçma hareketleri var.Ve illa dinci olup olmadığını anlamak için içki servis edip etmesine bakmana gerek yok, yönetim kadrosundaki isimleri incelemeniz yeterli.

Tamam dinci olabilirsin umrumda değil ama illa gözüme sokma arkadaş.

Ayrıca çalışanlarına karşı takındığı durum da kalitesine hiç yakışmayan bir hareketti.Sen ki türkiyenin 1. dünyanın da sayılı hava yolu şirketlerinden birisin ama çalışanların seni eleştirdi diye şak diye hepsinin iş akdini feshediyorsun, sanki oto tamirci sözünü dinlemedi diye çırağını kovuyormuş gibi.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Free_Mans bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

apple, thy, cemaat.

Evet özellikle yurt dışı uçuşlarda business class a gerek yok ekonomide bile sınırsız içki servisi yapıyorlar, ama nedense bazı basit konularda da çok saçma hareketleri var.Ve illa dinci olup olmadığını anlamak için içki servis edip etmesine bakmana gerek yok, yönetim kadrosundaki isimleri incelemeniz yeterli.

Ayrıca çalışanlarına karşı takındığı durum da kalitesine hiç yakışmayan bir hareketti.Sen ki türkiyenin 1. dünyanın da sayılı hava yolu şirketlerinden birisin ama çalışanların seni eleştirdi diye şak diye hepsinin iş akdini feshediyorsun, sanki oto tamirci sözünü dinlemedi diye çırağını kovuyormuş gibi.

abim grev yaparak uçuşları ertelediler geçiktirdiler şirketi milyonlarca lira zarara soktular benim elemanlarım bile bile geçiktirse işleri ve beni zarara soksalar yüklü miktarda siktiri çekerim. zaten sözleşmelerde buda mevcut olmasa çıkartmaz değil mi işten? 

o nedenle yok işçisini çıkarmış vs sevmiyorum demek yanlış. 

at avrat silah
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

sebebi ne olursa olsun bu kadar kritik pozisyonda grev yapıp uçuş aksatılmaz. uçuş tarifeleri öyle basitçe şu uçak şu saatte kalsın, başına şu pilot geçsin diyerek ayarlanmıyor. her kafana estiğinde grev yapamazsın havayolu şirketinde. hastane acil bölümü doktoru ben grev yapıyorum diyerek hastaya bakmamazlık yapamaz. evet acil doktorluğu kadar kritik uluslararası uçuşlar da.

konuyla alakalı olarak da bu adamların cezaya maruz kalmadan böyle her akıllarına geleni yapmalarına uyuz oluyorum.

ulquiorra tarafından 26/Ağu/12 02:04 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 5041 Toplam Mesaj: 52