folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Türkiye‘Nin En Büyük Hackeri Kim?

Türkiye‘Nin En Büyük Hackeri Kim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Başta Şıh Hazretleri Holyone sonra  renegadealien sonralarda Ferruh Mavituna diye gider sıralama :| 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tugberk
    Tugberk's avatar
    Erkek

Tabiki şeyh holyone :) Ben kendi hack tool'unu yazamayan adama hacker demem. Ayrıca eskilerden tanıdığım birçok cracker da holyone ı çok iyi tanır.

Tabi benim çevrem henüz newbie iken, genelde reverse engineering ile uğraşan ustalardı (projman, mrstop [trscene], blue devil [sct] , dark apocalypse, mdk group vb...) çok sağlam adamlar vardı bu alanda, onlar da bıraktı artık yaşlanınca :) Firex var bizden de o bırakmadı henüz :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

En basitinden turkojan mevzusu tugberk hocu o.O

copy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristux
    baristux's avatar
    Erkek

TCG, TR Scene... Aman yarabbi ne adamlardı onlar...

Daha sonra bıraktılar tabi. Birkaç sene önce irtibata geçmiştim Projman ile, bu işlerle ilgilenirken. Sağolsun çok yardımları olmuştu. Hele DarkApocalypse ile baya konuşmuştuk. Hala çok bilgili ve teknolojiyi yakından takip eden adamlar.

Bunun dışında, şu anda "hacker" olarak adlandırılan kişiler Ddos saldırı yaparak "hacklediklerini" öne sürüyorlar. Fakat bu gerçek bir "hack" değil bana göre.

Ayrıca siteleri çökerten kişiler de Amerika, Rus tabanlı exploit sitelerinden falan betikleri indirip "ben yaptım" diyorlar.

Hiç biri, TR Scene dergisindeki üstadlardan öteye gidemeyecek kişiler...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı

daha yakalanmadı ve görülmedi :)

vatandaşa kafam girsin!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Önce Türkiye'de ciddi anlamda bir hack operasyonu yapıldı mı şimdiye kadar diye düşünmek lazım, cevabı sorunun içinde.

Eğitim düzeyimiz ve zeka seviyemiz hasebiyle şimdilik "Dünyada en çok lamer nerdedir?" sorusuna cevap olabiliyoruz.

Bu biraz acımasızca bir eleştiri olmadımı hocam.?

O kadarda değildir canım derler adama.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Önce Türkiye'de ciddi anlamda bir hack operasyonu yapıldı mı şimdiye kadar diye düşünmek lazım, cevabı sorunun içinde.

Eğitim düzeyimiz ve zeka seviyemiz hasebiyle şimdilik "Dünyada en çok lamer nerdedir?" sorusuna cevap olabiliyoruz.

Bu biraz acımasızca bir eleştiri olmadımı hocam.?

O kadarda değildir canım derler adama.

http://www.dw.de/turkeys-hackers-robin-hoods-or-thugs/a-16245793

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    hector611990 bunu yazdı
    Pc-ErrOr bunu yazdı

Tbt'den spy-cx5

google da arattım meraktan bakınırken şunu gödüm http://www.cyber-warrior.org/Forum/BanResponse.Asp?BanID=15339

bu adamlar niye böyle bişe yapmışlar biliyonmu kardeş ?

Çünkü CW ye soba borusu gibi index çaktık ondandır :)

he bu arada beni yazan olan arkadaşlar olmuş eyvallah panpalar.

ah eski günler ah.

SPY-CX5 tarafından 18/Şub/13 17:08 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

TG = TURKGUVENLİGİ bu adamlara hep imrenmisimdir. :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bana sorsalar aklıma ilk gelenler şunlar olur (sıralama olmamakla beraber)

ferruh mavituna iyidir, Burada görebileceğiniz Nurullah iyidir, 10ur iyidir, who iyidir, holyzone iyidir mesela, outmost sağlam, rene zaten saglam (ve gördüğüm en iyi teknik insandır çok sayıda dalda), tugberk cok saglam. liste uzar gider.

saygı duyarım ama bence security sitesi açmakla security prof. falan olunmuyor. benim bu kişi hakkındaki izlenimlerim;

kaynağı asılsız bilgiler vermek, o siteye girmeyin o sitede "exploit kit" var demek, soru sorulunca dalga geçmek, sonra mesajını editlemek, 2 ay önce msn'den 2 saat hayatını anlatmak ve sonra hiçbir şey olmamış gibi aniden küfür etmek ve sana gıcığım demek, hakkında etraftan iki üç kelime duyduğu kişilere "lamer" demek vs. vs. daha uzar gider bu. küfürleşmeyi seven biriyseniz, anlaşabileceğiniz biridir bence outmost. banı neden açıldı bu arada? tbt'de pm'den küfürleşmek serbest mi HolyOne hocam? monarşi ile yönetiliyorsa sizin bileceğiniz iş tabii ama o zaman "Tahribat.Com Kuralları" ibaresini oradan kaldırmanız bence daha gerçekçi olabilir.

beni güldüren ve şaşırtan nokta, bu sitede aynı evde kalmış yaşlı kadınlar gibi, başkalarının dedikodusunu yapan adamların olması :)

Toplam Hit: 27634 Toplam Mesaj: 90