folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiyenin IMF Borcu Bitiyor Mu ?

Türkiyenin IMF Borcu Bitiyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Çuvalla ku-zu-lar gibi vergimizi seve seve yada s ....e    s.....e ödüyoruz. maşallahımız var vermeyi seviyoruz.

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    asa42 bunu yazdı

şu fotoğrafın yorumlaması nedir?

tayyip milleti ayakta mikiyor...

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

cari acık olmadan ülke ekenomisi büyüyemez anladınz mı güzel kardeşim devlet zaten sikiyor onu tartışmaya gerek bile yok.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı

şu fotoğrafın yorumlaması nedir?

tayyip milleti ayakta mikiyor...

:) :) :) en son tüm yalakamsı haber siteleri gazteler vs sayesinde "imf ye borcumuz bitiyo" "biz imf ye borç veriyoruz artık" vs diye haberler silsilesi geldiğinde 1 hafta sonra bütçenin açık verdiği ortaya çıkmıştı :) 
    ama yinede tebrik ediyorum adamları, halkın anlayacağı dilden çok güzel gaz veriyolar , "abi imf ye borcumuz bitiyomuş helal olsunn" diye gazlanıyo işte insanımızda :) taşıma suyla değirmen döndürmek gibi bişey imf olayı :D kaldı ki daha önceki yorumlarda da yazılmış sçtığımız boka vergi ödüyoruz bi zahmet bitsin zaten :) benzin, araba vs gibi fiyatı X lira olan herşeyi 2x liraya alıyoruz , yaşasın devlet baba :D araba alırken bile bi araba parası bmw ye veriyosun bi araba parasıda devlete veriyosun :d

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

takipteyim bilgilerin için teşekkür ediyorum kardeşim yorumlarının devamını bekliyorum zaten şu açık hasıla olayları kafamı iyice karıştırdı ve iyiye gidiş olduğunu pek sanmıyorum

Hayırlısı...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

keşke devlet beni sikmeden önce gül suyunda banya yaptırıp 5 yıldızlı bir resttranda karnımı doyurup öyle sikse bende zevk alırdım böyle cok canım acıyor :(

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Devlet Bize Bahhmiiii...)

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Dünyada en çok vergi ödeyen millet biziz. Bi zahmet bitsin.

Nick Yorum uyuşmazlığı. :)

Aynen barnak basıyorum bu yorumun altına.

@ONEMINUTE Hocam Devlet düşmüş kendi derdine ne sana Bahacak. Senlemi uraşacak, Bah IMF yi ödi görmisen. 

ShockMan tarafından 12/Mar/13 09:46 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Hikaye amk. Bi IMF var onu da atlaksan on numara devlet olacaz. Üniversite okuyup, araştırmacıyım diye gezinen bi dolu dingil var hâla bu amına kodugm haberlerini baz alıp da çok iyiye gidiyoruz lan diyip, bunlarla her gün aynı sınıfta aynı cafede nefes alıp o amına kodugum IQ larına katlanıyorsun. Ulan cari açık olmazsa devlet büyüyemez de o dediğin açığı yaparsın üretimden önce, sen zaten üretileni alıyorsun dingil kafa. Hammaddeye para verip de prodaktiviteyle katma değer mi giriyorsun da sonradan ürünü satıp, ya da o ürünle borcunu ödeyip ülkeni kalan ürünle geçindiresin ya da fazlasını satıp seviyesini geliştiresin. Şu amına kdugum konularında da biri gelip ölüyü diriltecek kadar trollemesin bi kere de amk.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

IMF, Turkiye'den borc para istiyor sanirim verecegiz. 

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 2987 Toplam Mesaj: 27