folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkler Nasıl Savaşır? (Anthony Herbert)



Türkler Nasıl Savaşır? (Anthony Herbert)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongpeople
    wrongpeople's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek
    Ne kadar yanlış yorumlar ne kadar gereksiz tepkiler. Arkadaşlar tabi ki Türk Askerinin inancı, gücü, azameti, savaş ahlakı, savaş zekası vb. tartışılamaz fakat burada tartışılması gereken (bence) neden biz? Neden Korede Mehmetçik? Neden Afganistanda Mehmetçik? Neden Kosovada Mehmetçik? Neden Bosnada Mehmetçik? vs. Bu Dünyanın Göbek taşı biz miyiz? Biz miyiz aptalı? Yok Komünizmle savaşmışlar yok Nazım Hikmet Vatan Hainiymiş. Hangi Görüşe karşı savaşmışlar umurumda değil Nazım Vatan hainiymiş onu da bilmem. Yok Natoya üye olamazmışız. Bildiğim tek doğru bu Vatanın Evlatları Dünyanın değişik yerlerinde en güzel zamanlarında toprağa düştüler (Kendi Vatan Topraklarında değil). Bunları yazan Arkadaş kaç kişi bıraktın Korede, vazgeçtim Koreden Ailenden kaç kişi var ÇANAKKALEde, onuda geçtim askerliğini yaptığın yerde veya zamanda gönüllü/gönülsüz dağda çatıştın mı?. Birilerini Köpeklikle suçlamadan önce inandığınız ideolojiyi iyice öğrenin. Biz oraya Amerikanın kıç toplayıcısı olarak gittik. (Bu konuya son yazışım.)

    Access Denied dedik ya ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek

    Bence de son yazışın olsun ki kendini daha fazla rezil etme. Türk askeri kosova da afganistan da canı sıkıldığı için görev almıyor, uluslararası anlasmalar ve bunyesinde yer aldıgı olusumların getirileri bunlar. Nato diye bir oluşum var, bu oluşum çerçevesinde veya BM çerçevesinde üzerine düşen görevi yapmak zorundasın. Siz salak salak kendinize sormaya devam edin, sormayı bırakıp bakmaya başlarsanız göreceksiniz ki Türkiye haricinde 30 tane devlet var buralara asker gönderen. Bu ülkelerin orada ne işi var? Irakta sadece ABD mi var sanıyorsunuz, 15-20 tane devletin askeri var Irakta. Afganistan da sadece Türkiye ve ABD mi var, yada Kosova da sadece ABD ve Türkiye mi vardı, Yada Kore de sadece ABD ve Türkiye mi vardı. Kore de Atlantik Paktının komutası ABD'de idi. Afganistan da komuta değişikliği olmadı mı, Afganistan ISAF gucunun komutası tam iki sefer Türkiye ye verilmedi mi? Ne oldu ozaman, ABD dahil NATO askerleri Türk askerinin komutası altına girdi, yani ABD ve NATO Türkiyenin köpekliğini mi yapmış oldu. İşte siz bukadar kıt, kör ve gerizekalısınız. Dünyanın çeşitli yerlerinde askeri görev alanın birtek biz olduğunu sanarak aptal aptal yaşamaya devam edin. Kore menderes salağının yaptığı tek doğru harekettir. Aşşağılık moskoflar ve komunistler batının gücü altında ezilerek mağlup edilmiştir.

    Bundan sonra bu konuya Kore savaşının neden ve sonuçlarıyla ilgili mesaj atmayın boş yere, silinecektir. Konu Kore değil Türk askerinin savaşma yeteneğidir. Çok istiyorsanız Kore hakkında başlık açıp konuşabilirsiniz.


    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2008
    Erkek

    onlardan biride benim dedemdir adam orda bide manita yapmış a.q koreli öldükten sonra anladık


    De Get Yalan Dünya...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2007
    Erkek
    AciyaGulmek bunu yazdı:
    -----------------------------

    onlardan biride benim dedemdir adam orda bide manita yapmış a.q koreli öldükten sonra anladık


    -----------------------------

    :-) deden yaşıyo mu hoca 


    Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2007
    Erkek

    Beyler aranızdan bazıları sürülmek lafını kullanmış laflarınıza dikkat edin ! :@

    Ben kosovalıyım ve türk askerini varlığını çok taktir ediyorum. Birde son olarak TÜrk askerini orda bulunmasını ben bir zorunluluk olarak görüyorum çünkü oralardaki Türk nüfusu hiç azımsanacak kadar değil (hoş tek kişi bile olsa oraya giderdik.)

    Türklerin Türkleri koruması bir zorunluluktur.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Nisan/2007
    Erkek
    sebebi ne olursa olsun, askerlerimiz herhangi bir yere savaş gittiler mi böyle mükemmel savaşırlar.. tüylerim diken diken oldu  gerçekten

    şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2007
    Erkek
    Biz yaşamak ve özgür olmak için savaştık onlarsa sömürmek için savaştılar fark burdan kaynaklanıo bence

    NEDEN? (soru olarak)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2008
    Erkek

    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Serefli Turk askerini serefsizlerin emrine yollamak ayiptir.Kore savasina gitmenin tartisilir bir yani yoktur.Turk ordusunun ve askerininde cesaretini ve onurunuda tartismaya gerek yoktur.Kufur ve hakaretlerden kacinin.
    -----------------------------

    Kim kimi kimin emrine yollamış ? Oraya bir tugay er yollamadık sadece , başında Albayıyla bilmem nesiyle bir tugay asker yolladık . Oraya ABD'nin emrine erleri verip "alın istediğiniz gibi kullanın." da demedik . Kendi komutanlarımız (Tahsin Yazıcı ve Celal Dora) vardı , ABD ile müşterek planlanan operasyonlara ve muharebelere girdik .

    Kore Savaşı'nın tartışılır yanı yoktur , tabi muhakkak , eğer bundan eminsen hoca , tek senin dediğin doğru , o zaman sana karşıt olan her konuyu kitle , her üyeyi banla , diyecek sözüm yok . (:

     

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    hangi konuyu kitleyip , kimi banlamisim ? gotunden osurarak konusma ...

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2008
    Erkek

    Zamanında aynı mesele nazım hikmetof muhabbetinde de olduydu , gelen kalaylamış giden kalaylamış , konu kitleyip banı çakmışsın , şimdi de bunu diyorsun .

    Bir admine yakıştıramadım...

Toplam Hit: 9140 Toplam Mesaj: 59