Turknet Pişmanlıktır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

benim anlamadığım bu turknet'te turktelekom yani ttnet in alt yapısını kullanıyor. nasıl oluyorda ttnet ten daha iyi muadilde bir hizmet verebiliyor. Turknet, ttnete gizli kayyum atamış olsa gerek.

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı

benim anlamadığım bu turknet'te turktelekom yani ttnet in alt yapısını kullanıyor. nasıl oluyorda ttnet ten daha iyi muadilde bir hizmet verebiliyor. Turknet, ttnete gizli kayyum atamış olsa gerek.

Arkalarında Sabancı var hocam boş şirket değiller. Zaten dayanamazlardı sağlam birileri olmasaydı arkalarında.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

hocam bu akn konusunda saat var diyordun bir daha açıklarmısın ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek

webden başvurularda da abonelik evraklarımızı kendimiz gönderebiliyormuyuz?(onlar evrak gönderimi yapınca 40 tl alıyorlarsa 1 ay bedavanın anlamı yok sonuçta) yakında ttnetten kurtuluyorum, turknet ne zamandır aklımda idi. 

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

modem arayüzünden mtu değiştirmeye izin veriyor mu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

ttnetten şaşmayın bence. ben şahsen mennunum.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Turksat UyduNet candır..

Tv hd kanallar + altın paket+ üst paket+ 1000 dk ev telefon + 100 mbps e kadar 150 gb akk upload 4 mbps = 79 TL

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende 1-2 gune eve internet baglatmayi dusunuyordum superonline yapcakdim madem bunu deneyim. Gerci biraz sans olayi sanirim sikayetvar da hepsinin hakkinda sikayet var.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3 yıl kadar çalıştığım firma. TTNet den daha iyidir. Daha kolay ulaşabilirsiniz ve daha çok yardımcı olunur.

Şuan diğer tüm operatörler gibi normal adsl için turktelekomun evinize kadar gelen ağını kullanıyor. Kısacası sadece bağlantı olayı. Diğer tüm port işlemleri, tanımlar vs hepsini kendisi yapıyor. 

Yıllardır kullanıyorum, tavsiye ederim.

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bugün bende başvurdum, evrakları gönderdim kaç güne bağlıyorlar hocam ? Ek olarak modem için peşin istediler modemsiz aldım 16 mgbt 150 gb akn

Siper et klavyeni, Dursun bu hayasızca akın...
Toplam Hit: 12221 Toplam Mesaj: 84
internet ttnet turknet