Turknet Pişmanlıktır
-
-
ProBilisim bunu yazdı
Arkalarında Sabancı var hocam boş şirket değiller. Zaten dayanamazlardı sağlam birileri olmasaydı arkalarında.
-
hocam bu akn konusunda saat var diyordun bir daha açıklarmısın ?
-
webden başvurularda da abonelik evraklarımızı kendimiz gönderebiliyormuyuz?(onlar evrak gönderimi yapınca 40 tl alıyorlarsa 1 ay bedavanın anlamı yok sonuçta) yakında ttnetten kurtuluyorum, turknet ne zamandır aklımda idi.
-
modem arayüzünden mtu değiştirmeye izin veriyor mu?
-
ttnetten şaşmayın bence. ben şahsen mennunum.
-
Turksat UyduNet candır..
Tv hd kanallar + altın paket+ üst paket+ 1000 dk ev telefon + 100 mbps e kadar 150 gb akk upload 4 mbps = 79 TL
-
Bende 1-2 gune eve internet baglatmayi dusunuyordum superonline yapcakdim madem bunu deneyim. Gerci biraz sans olayi sanirim sikayetvar da hepsinin hakkinda sikayet var.
-
3 yıl kadar çalıştığım firma. TTNet den daha iyidir. Daha kolay ulaşabilirsiniz ve daha çok yardımcı olunur.
Şuan diğer tüm operatörler gibi normal adsl için turktelekomun evinize kadar gelen ağını kullanıyor. Kısacası sadece bağlantı olayı. Diğer tüm port işlemleri, tanımlar vs hepsini kendisi yapıyor.
Yıllardır kullanıyorum, tavsiye ederim.
-
Bugün bende başvurdum, evrakları gönderdim kaç güne bağlıyorlar hocam ? Ek olarak modem için peşin istediler modemsiz aldım 16 mgbt 150 gb akn