Turknet Pişmanlıktır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    AyTurk bunu yazdı

Bugün bende başvurdum, evrakları gönderdim kaç güne bağlıyorlar hocam ? Ek olarak modem için peşin istediler modemsiz aldım 16 mgbt 150 gb akn

16 megabit değil hocam 100 megabit veriyorla ama hattın kaç kaldırırsa artık şansına. Modem önemli değil. TTnet modemleri oluyor. Benim ki 1 ayda bağlandı müşteri hizmetleri elemanının hatası yüzünden. 1 ay fazladan fatura ödeyeceğim Türk Telekoma. Siz faturayı bize yollayın biz sizin faturanızdan düşeriz dediler. 

selo-g bunu yazdı

hocam bu akn konusunda saat var diyordun bir daha açıklarmısın ?

Yeni BTK kararıyla gece 02, sabah 08 arası indirmeler kota harici sayılacak. Benim modemin torrent özelliği var. Geceden takarım hariciyi veririm Zamunda'dan çoşkuyu sabaha kadar indirsin. Telefondan indirmeleri görüp müdahale edebiliyorum. Bilgisayarın açık kalmasına gerek yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

ev telefon numaram değişmeden buna geçebilirmiyim ?

bizimkilerin ayda 3dk kullandığı ama kapattırmadığı hatları varda .

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekimbebesi
    ekimbebesi's avatar
    Erkek

Çoğu insan şikayet etse de ben Ttnet'ten memnunum sanırım santrale yakın olmamın da etkisi var. Kısa bir süre önce 2 yıllık taahhütüm bitti ve başta Turknet olmak üzere çoğu firmayı araştırdım ama çevremde diğer iss'ları sorabileceğim birileri olmadığı ve istediğim fiyat/tarifeyi kabul ettirdiğim için tekrar Ttnet'e taahhüt verdim. 35 Mbps'a kadar 100 Gb akk ve ücretsiz vdsl modemi 59 TL'ye aldım.

http://www.speedtest.net/my-result/5654149869 (Aldığım hız değerlerim)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

katılmıyorum bu konuda turknete. 6 ay kullandım. 24 ay taahhüt dediler ben hattı 3 ay sonra kapatınca benden fazla ücret almayacaklarını söylediler. lakin 180 lira geçirdiklerini asla affetmeyeceğim. 6 ay önceki anlaşma ses kayıtlarında böyle birşey konuşulmadığını söyleyince küfrettim kapattı yüzüme telefonu. pişman oldum o gün ses kaydı almadığım için. çünkü yalan söylüyordu ses kaydında 3 ay sonra kapattım diyelim fazladan fark alacakmısınız diye sordum. müşteri hizmetleri hayır kapatabilirsiniz ücret alınmayacak dedi. onaylıyorum dedim sonra. pişman oldum tabi ama iş işten geçmişti. Ayrıca mobil hattada Türk telekoma geçtim. Türk telekomun bi avantajıda çevrenizdeki birisi 6 ay olmuşsa Türk telekom kullanıcısı onun sayesinde ucuz internet paketi sağlıyor. Ayrıca şu bir gerçek tüm servis sağlayıcılar Türk telekomun çeşmesinden su içiyor. rekabet tabiki güzel birşey desteklenmesi lazım. bugün 60 lira değilde 30 liraya internetimizin olmasını kim istemez. hız konusunda biraz geç kalınmış durumda malesef. kota saçmalığı halen devam ediyor. bu değiştirilmesi gerekiyor. 

TTNET veya TÜRK TELEKOM diyorum malesef. ne zorluklarla internet bağlattığımı bi ben bilirim. 

kaygusuz tarafından 22/Eyl/16 21:53 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

AKK'siz 25 megabit 99 lira superonline'da. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Uveys
    Uveys's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben ttnet kullanıyorum. evimde fiber alt yapıda var. abartısız söylüyorum. internet hızı 26 mb. torentten bi oyun indirsem saniyede 3,5 mb iniyor.

bu durum ttnetle değil altyapı ile alakalıdır

Sadelik demek güzellik demektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

katılmıyorum bu konuda turknete. 6 ay kullandım. 24 ay taahhüt dediler ben hattı 3 ay sonra kapatınca benden fazla ücret almayacaklarını söylediler. lakin 180 lira geçirdiklerini asla affetmeyeceğim. 6 ay önceki anlaşma ses kayıtlarında böyle birşey konuşulmadığını söyleyince küfrettim kapattı yüzüme telefonu. pişman oldum o gün ses kaydı almadığım için. çünkü yalan söylüyordu ses kaydında 3 ay sonra kapattım diyelim fazladan fark alacakmısınız diye sordum. müşteri hizmetleri hayır kapatabilirsiniz ücret alınmayacak dedi. onaylıyorum dedim sonra. pişman oldum tabi ama iş işten geçmişti. Ayrıca mobil hattada Türk telekoma geçtim. Türk telekomun bi avantajıda çevrenizdeki birisi 6 ay olmuşsa Türk telekom kullanıcısı onun sayesinde ucuz internet paketi sağlıyor. Ayrıca şu bir gerçek tüm servis sağlayıcılar Türk telekomun çeşmesinden su içiyor. rekabet tabiki güzel birşey desteklenmesi lazım. bugün 60 lira değilde 30 liraya internetimizin olmasını kim istemez. hız konusunda biraz geç kalınmış durumda malesef. kota saçmalığı halen devam ediyor. bu değiştirilmesi gerekiyor. 

TTNET veya TÜRK TELEKOM diyorum malesef. ne zorluklarla internet bağlattığımı bi ben bilirim. 

Sitesinde suan taahhut yok yazior kocaman bizimi yiyolar diosun ? eve net cektiricem adamlarin kampanyasi cidden mukemmel geldi ama bi bit yenigi vardir die aklimi kurcaliyor.

Muridler simdi ben turknet alsam 3 ay sonra vazgectim desem geciricekler mi yoksa bisi odemicez mi ? Fiber alt yapi var evde superonline alim diordum ama cok fazla para istiolar ufak paketlere.

Basvuru yapsak kac gune bagliolar ?

EDIT: Umraniye bolgesi fiber destekleri yokmus sitede oyle yazior neyse superonline devam gibi.

Absolut tarafından 23/Eyl/16 12:53 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

Sitesinde suan taahhut yok yazior kocaman bizimi yiyolar diosun ? eve net cektiricem adamlarin kampanyasi cidden mukemmel geldi ama bi bit yenigi vardir die aklimi kurcaliyor.

Muridler simdi ben turknet alsam 3 ay sonra vazgectim desem geciricekler mi yoksa bisi odemicez mi ? Fiber alt yapi var evde superonline alim diordum ama cok fazla para istiolar ufak paketlere.

Basvuru yapsak kac gune bagliolar ?

EDIT: Umraniye bolgesi fiber destekleri yokmus sitede oyle yazior neyse superonline devam gibi.

Başvurudan sonra evrakları buraya koyayım dedim az önce baktım benim bilgilerim yazıyor hocam. Maddelerde can alıcı nokta şu HİZMETE YÖNELİK DETAYLAR

Fiyatlara KDV ve ÖİV Dahildir. Diğer Ücretler: Nakil Ücreti: 36,99 TL, Borçtan Kapatma Açma Ücreti 24 TL, Borçtan Kapatma Açma Reaktivasyon Ücreti: 39,99 TL’dir. TurkNet Abone’ye mevzuata uygun şekilde bildirimde bulunmak suretiyle ücretlerde değişiklik yapabilir.

Adil Kullanım Kotası Uygulamasına göre dönem içinde 150 GB aşıldığında, kullanım hızı 3 Mbpsile sınırlandırılır, dönem sonunda normal hızına döner. Bu hizmet ile alınacak hız garanti edilmemekte, hattın uygunluğuna ve santrale olan mesafeyebağlı olarak 16 Mbps’ye kadar alabileceğiniz en yüksek hızda hizmet alınabilmektedir.

Her Yöne 1000 Dakika Konuşma Paketi şehir içi, şehirlerarası,444 ile başlayan numaralar,3 rakamlı özel servis numaraları, Alternatif TelekomOperatörleri,YurtiçiGSM,UluslararasıKademe1ülkelerisabit numaraları ile yapılan görüşmeleri içermektedir. Tüm yönler için her bir aramada 60 dakikaya kadar ücretsiz konuşulabilir.

Diğer maddeleri koyamıyorum halledersem koyarım. 

Siper et klavyeni, Dursun bu hayasızca akın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ulan varya zorla küfür ettirecekler. Ne güzel kullanıyordum bi baktım hala ttnet aboneliği aktif. Aradım bunları Türk Telekom'a fax çekin iptal etsin dedier. Bende tamam deyip faxı çektim 2 gündür internet yok. Türknet'i arıyorum arıza kaydı aldık demekten başka bi şey yaptıkları yok. İptal edin o zaman diyorum bu ayın faturasını ödemek zorundasınız diyorlar. 

Bende lanet olsun dedim iptal ettirdim. Ve ne oldu tahmin edin ? Aboneliğim iptal olmasına rağmen Türk Telekom abonleğimi aktif ettiğim için şuan ikiside tekrar aktif.

Modemde Turknet şifreleri girili. AKK dibine kadar sömürüp Türk Telekom'a geçeceğim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    ANZAK
    ANZAK's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ulan varya zorla küfür ettirecekler. Ne güzel kullanıyordum bi baktım hala ttnet aboneliği aktif. Aradım bunları Türk Telekom'a fax çekin iptal etsin dedier. Bende tamam deyip faxı çektim 2 gündür internet yok. Türknet'i arıyorum arıza kaydı aldık demekten başka bi şey yaptıkları yok. İptal edin o zaman diyorum bu ayın faturasını ödemek zorundasınız diyorlar. 

Bende lanet olsun dedim iptal ettirdim. Ve ne oldu tahmin edin ? Aboneliğim iptal olmasına rağmen Türk Telekom abonleğimi aktif ettiğim için şuan ikiside tekrar aktif.

Modemde Turknet şifreleri girili. AKK dibine kadar sömürüp Türk Telekom'a geçeceğim.

neden ttnet e gectin? merak ettim ttnet kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın bende 12 yıldır ttnet kullanıyorum hiç sorun yaşamadım sadece millet ttnet e söverken sen ttnet e neden geçtin merak ettim

Amatör forever
Toplam Hit: 12193 Toplam Mesaj: 84
internet ttnet turknet